Въпрос за алармата
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Въпрос за алармата
Имам оригинална аларма но тя само заключва вратите и ги отлкючва.
При нарушаване на покоя на колата и при включена аларма не издава звук понеже няма говоритор.Знаете ли кои може да ми преправи оригиналната аларма на колата да започне да издава звук ако се наруши покоя на колата? Благодаря предварително.
При нарушаване на покоя на колата и при включена аларма не издава звук понеже няма говоритор.Знаете ли кои може да ми преправи оригиналната аларма на колата да започне да издава звук ако се наруши покоя на колата? Благодаря предварително.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
s
звънни на 0888213101 ,много мои човек и къдърен сега отвори совствен сервис в Младост 4 , само с това се занимава и няма да ти откаже!
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
А като е заключена колата от дистанционното и я отключиш с ключа тръгнеш да я отваряш не пищи ли? И моята е оригинална и квото и да чукам ритам и блъскам не включва ама направя ли това.. се включва пробвай така. Заключи с дистанционното изчакай 5 минути примерно (незнам след какъв интервал се включва) иии отключи с ключа и отвори вратата. Моята само така писка.

E34, E38
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Моята като я взех не пищеше изобщо и дори пусках запитване тук във форума, но сама взе, че отцепи и сега писука - тихо, ама писука.
Когато отварям вратата с ключа при включена аларма - тя се деактивира, но ако я пусна докато съм в колата и опитам да запаля - надава вой.
Човека с телефончето по-горе ще може ли да я оправи? ... Не искам да ми я сменя - просто да пищи по-силно. Говоритела и е здрав, явно е някой компонент по електрониката.
Когато отварям вратата с ключа при включена аларма - тя се деактивира, но ако я пусна докато съм в колата и опитам да запаля - надава вой.
Човека с телефончето по-горе ще може ли да я оправи? ... Не искам да ми я сменя - просто да пищи по-силно. Говоритела и е здрав, явно е някой компонент по електрониката.
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
и аз съм с оригиналната аларма и тя е вързана към клаксона, няма отделна сирена
и както каза колегата justboy има някав интервал докато влезе в режим... гледай да спре да мига лампата на таблото...

и както каза колегата justboy има някав интервал докато влезе в режим... гледай да спре да мига лампата на таблото...
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
А ми щом вкарам ключа и леко го завъртя веднага се отключва и няма аларма. Предполагам няма говорител и за това неиздава звук.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
6 мнения
• Страница 1 от 1