Как развалих имиджа на БМВ шофьорите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 31 Окт 2008, 14:20

Манчев73 написа:3ката не е ли тесна за мутра :roll:

Ми... на мен ми е идеална :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 31 Окт 2008, 14:27

isa написа:

:mhihi: мутра-компакт

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 31 Окт 2008, 14:43

isa написа:

айде! почна се със свалките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Окт 2008, 14:51

isa написа:

За мутрите става въпрос....ти към тях ли се числиш? :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 31 Окт 2008, 15:13

На мен нещо не ми е ясно! Това че си с гола глава и имаш спортна фигура не те прави мутра. По тази логика и аз и почти всеки които има малко по внушителни размери трябва да е мутра. Посочвам себе си щото съм си с гола глава от 8 години и винаги съм си бил зарибен по фитнеса и по един или друг начин се занимавам, в момента нямам време но подържам някаква форма, но това не ме прави мутра. И защо като караш БМВ трябва да си мутра? Мутра според мен е общо казано за тъп селянин които не може да си напише името правилно, и като го питаш нещо мисли пет минути какво да ти отговори. Има има само две гънки да яде и с*ре. И като не знае как да отговори единствената алтернатива е да ти скочи да те бие, щотото е тъп като галош.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 31 Окт 2008, 15:42

Kregec написа:На мен нещо не ми е ясно! Това че си с гола глава и имаш спортна фигура не те прави мутра. По тази логика и аз и почти всеки които има малко по внушителни размери трябва да е мутра. Посочвам себе си щото съм си с гола глава от 8 години и винаги съм си бил зарибен по фитнеса и по един или друг начин се занимавам, в момента нямам време но подържам някаква форма, но това не ме прави мутра. И защо като караш БМВ трябва да си мутра? Мутра според мен е общо казано за тъп селянин които не може да си напише името правилно, и като го питаш нещо мисли пет минути какво да ти отговори. Има има само две гънки да яде и с*ре. И като не знае как да отговори единствената алтернатива е да ти скочи да те бие, щотото е тъп като галош.

Недей го погва човека де, нали в историята казва, че искал още 4 литра бензин при пълен резервоар, преди това се е качил на бордюра шумничко и така... Това с прическата е притурка просто, разбира се, че нито тя, нито колата определят някого като мутра. Познавам хора със много слабо телосложение и гола глава, няма нищо мутренско, просто от едно време сме го приели така. Аз ако се обръсна гола глава и като карам бмв мутреса ли ставам? :mhihi: :mhihi: Ех, че забавно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 31 Окт 2008, 15:48

Мишел написа:
За мутрите става въпрос....ти към тях ли се числиш? :roll:

Не, пошегувах се.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 31 Окт 2008, 15:56

Не бе аз не погвам никого за нищо! Просто коментирам по темата. И мене като ме вбесят и някои път правя глупости един път влязох с един москвич вътре в самия магазин на бензиностанцията през вратата. А за това ако си обръснеш главата може и да ти отива, на много жени им отиват такива прически :lol: :lol: :lol: . Но като те гледам сега по добре се си така иначе доста ще се посмея. И ти би изглеждала като мутреса ако мъжати е мутра. Колега извиняваи ако нещо съм ти спамил в темата нямам нищо лично, просто кометирах темата айде със здраве ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 31 Окт 2008, 16:24

за се качиш на бордюра е нещо нормално колега споко тея специално на ОМВ са направени ненужно издължени :mhihi:
една сутрин щях да блъсна колонката понеже още не се бях събудил добре, че бащата скочи на волана и нормализира нещата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 31 Окт 2008, 19:13

не,тя е за кандидат мутрите,като наедреят си купуват седмици :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 31 Окт 2008, 19:17

Ами колеги, като цяло прическата, колата и постъпката ме направиха завършена мутра. Едва ли съм приличал на аптекар или на доктор по философия през онзи ден. Иначе спортната фигура, голата глава и БМВ-то не те правят мутра, далеч съм от тази мисъл. За да си мутра трябва като мен да счупиш и ограждението на колонката и да искаш на пълен резервоар да ти сипят още 4 литра. Иначе тройката е тясна за истинска мутра ама за малки мутрета е идеална. Малки мутрета са тези дето през деня работят като строители а през нощта се държат като големи престъпници. Естествено са заредили за 10 лева гориво и са на Прима карта с телефон за 700 лева(NOKIA разбира се). Забравих да добавя и антуража на мутретата. Това са продавачки и сервитьорки, облечени с подобие на дрехите на Глория, но купени от Илиенци(задължително с много синджири). Като цяло по-горе описаната пасмина, от буквара нататък нищо не е прочела и се държи доста арогантно на публични места, като си мисли че всява респект. Та исках да се извиня ако съм засегнал някой с гола глава , спортна фигура и БМВ.
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 31 Окт 2008, 19:31

ukelichko написа:Ами колеги, като цяло прическата, колата и постъпката ме направиха завършена мутра. Едва ли съм приличал на аптекар или на доктор по философия през онзи ден. Иначе спортната фигура, голата глава и БМВ-то не те правят мутра, далеч съм от тази мисъл. За да си мутра трябва като мен да счупиш и ограждението на колонката и да искаш на пълен резервоар да ти сипят още 4 литра. Иначе тройката е тясна за истинска мутра ама за малки мутрета е идеална. Малки мутрета са тези дето през деня работят като строители а през нощта се държат като големи престъпници. Естествено са заредили за 10 лева гориво и са на Прима карта с телефон за 700 лева(NOKIA разбира се). Забравих да добавя и антуража на мутретата. Това са продавачки и сервитьорки, облечени с подобие на дрехите на Глория, но купени от Илиенци(задължително с много синджири). Като цяло по-горе описаната пасмина, от буквара нататък нищо не е прочела и се държи доста арогантно на публични места, като си мисли че всява респект. Та исках да се извиня ако съм засегнал някой с гола глава , спортна фигура и БМВ.

Абсолютно точното определение за мутра което съм чел някога :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 31 Окт 2008, 23:19

Даже абсолютно точно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Ci
Мечтае да кара: MiG 29

Мнение от BManoWar » 02 Ное 2008, 4:10

Абе момчета,колата на колегата е ДИЗЕЛ,не го обьрквайте допьлнително с тоя бензин,че утре ще иде пак да зареди и като порьча бенз за 320d направо полиция ще викнат да го проверат,да не я е откраднал от някаде... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ISA,на тебе евала,че го разказа туй,някой друг ше го е срам,ами мене питаш ли ме кво ми беше лятото ,когато с един Астьн Мартин кабрио,като тоя от филма за Бонд спирам да зареждам на Шел,слизам тежкарски,целия персонал ме зяпа и си викат ебати и щасливеца,а аз в следващите 30 мин тьрся кьде е копчето за отваряне на люка на резервоара....малйййй срамммм :banghead: :banghead: :banghead:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 02 Ное 2008, 13:39

ukelichko написа: Та исках да се извиня ако съм засегнал някой с гола глава , спортна фигура и БМВ.

Извинен си.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории