Как развалих имиджа на БМВ шофьорите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Как развалих имиджа на БМВ шофьорите

Мнение от ukelichko » 30 Окт 2008, 22:41

Преди да разкажа тази история искам да уточня че съм интелигентен човек и следвам американската мечта. Нали знаете, семейство, кариера, голяма къща, спорт през свободното време и естествено красива кола. Та този летен ден животът ми тръгна точно наопаки още от сутринта. Отидох да се пострижа и на въпроса как, казах като е актуално. И докато се усетих бях с мутренска прическа, която в комплект със спортната ми фигура ме направи завършен елемент(от тези дето като влязат да си купят баничка им дават и целия оборот за деня). Качих се в колата(Е46) със съпругата ми и тръгнахме да купуваме някакви глупости. По пътя така се скарахме, че направо изключих и загубих връзка с реалния свят. И когато завих в отбивкаа на ОМВ Монтана, жената точно ме закопа с поредната реплика. Аз реших да подсиля доводите си като ръкомахам и естествено не навих волана докрая и се качих вурху бордюра до колонката. Там имаше някаква тръба дето трябваше да ме спре, но не успя и попадна под предна дясна гума. Младежът дето обслужваше колонката се сбърка. Цялата тази маневра стана с мръсна газ. Излязох погледнах какво съм свършил и се извиних, като казах че ще покрия щетите. Пичът обаче каза:
–Да не е моя тази бензиностанция, нали на БМВ-то нищо му няма. Та за колко да сипя.
–До горе, - викам аз. И започна да сипва младежът, а аз гледам показанията на колонката. Да де ама вместо парите гледам литрите и си мисля че гледам сумата в левове(бях много ядосан и бях изключил). И когато изключи пистолета показанието на литрите беше 46 .
–Закръгли го на 50 -викам, като все още си мисля че гледам сумата и по тогавашната цена на дизела за 4 лева винаги може да долее още един литър и нещо, та касиерката да не ми връща стотинки и дъвки. Е тогава момчето ме погледна доста странно и каза:
–Господине сметката ви е 110 лева точно, а ако искате да ви сипя до 50 литра мисля че няма как на резервоар пълен до капачката да сипя още 4 литра. Естествено нали сутринта бях придобил мутренски вид, та младежът беше много внимателен и не се засмя. А аз като си разбрах грешката умрях от срам. После си мислех каво ли е разказвал този младеж на приятелите си: Абе дойде една мутра с едно БМВ, ама нали тея си купуват книжките, а този явно я е купил вчера заедно с БМВ-то, та се качи с колата върху бордюра на колонката. И после искаше да сипя още 4 литра, като резервоара му беше пълен до капачката. Ебах ти тъпанарите са тия мутри с БМВ-тата.
Е след една такава постъпка ходи разправяй че БМВ-тата се карат от интелигентни хора.
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 30 Окт 2008, 22:56

Кофти ден си имал случват се и такива неща :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AVOGARDO » 30 Окт 2008, 23:21

:mhihi: браво колега

Аватар

Мнение от TUZara` » 30 Окт 2008, 23:21

:ahah: :ahah: :bowdown: :bowdown: Колега ти ми оправи настроението за 1 седмица напред заклевам се ... През тоя ден ти е вървяло кат на ученичка при първи цикъл :mhihi: :mhihi: много :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 30 Окт 2008, 23:28

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Фаворит си ми :mhihi: Много се забавлявах. Споко, на всеки се случва да се разсее. Пък и да искаш още 4 литра бензин, що да ти отказват!?!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 30 Окт 2008, 23:48

:mhihi: :mhihi: голема каръщина е било
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 23:53

дет викаше един познат.. мозъка е в косата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 31 Окт 2008, 0:40

uricatoli написа:дет викаше един познат.. мозъка е в косата :mhihi:

Така е и аз съм забелязал, че като се подстрижа късо и нещо ми става :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 31 Окт 2008, 2:03

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 31 Окт 2008, 8:24

Уникално :mhihi:
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от donbazil » 31 Окт 2008, 8:30

много е забавно така като го разправяш.Рано сутринта започвам с усмивка работния ден :mhihi:
Истината е в дизела
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Окт 2008, 9:27

Вие добре ги трошите тия бензиностанции,ама после мене ме викат да ги права. :mhihi: Особенно тази на екото на България!Е там през седмица правя баш е тия тръби дет викаш си се ударил в тях на това еко вече са си един вид консуматив на тая бензиностанция от как ги има бмв сбирките там! :mhihi:
И колега не ти е виновна прическата,жената ти е виновна!
Повечето го имаме този проблем! :mhihi:
П.С. С жената не с косата!А някой като мен и с 2те! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 31 Окт 2008, 10:06

:mhihi:

Потребител
Аватар

Re: Как развалих имиджа на БМВ шофьорите

Мнение от ivanov3333 » 31 Окт 2008, 12:42

ukelichko написа:Преди да разкажа тази история искам да уточня че съм интелигентен човек и следвам американската мечта. Нали знаете, семейство, кариера, голяма къща, спорт през свободното време и естествено красива кола. Та този летен ден животът ми тръгна точно наопаки още от сутринта. Отидох да се пострижа и на въпроса как, казах като е актуално. И докато се усетих бях с мутренска прическа, която в комплект със спортната ми фигура ме направи завършен елемент(от тези дето като влязат да си купят баничка им дават и целия оборот за деня). Качих се в колата(Е46) със съпругата ми и тръгнахме да купуваме някакви глупости. По пътя така се скарахме, че направо изключих и загубих връзка с реалния свят. И когато завих в отбивкаа на ОМВ Монтана, жената точно ме закопа с поредната реплика. Аз реших да подсиля доводите си като ръкомахам и естествено не навих волана докрая и се качих вурху бордюра до колонката. Там имаше някаква тръба дето трябваше да ме спре, но не успя и попадна под предна дясна гума. Младежът дето обслужваше колонката се сбърка. Цялата тази маневра стана с мръсна газ. Излязох погледнах какво съм свършил и се извиних, като казах че ще покрия щетите. Пичът обаче каза:
–Да не е моя тази бензиностанция, нали на БМВ-то нищо му няма. Та за колко да сипя.
–До горе, - викам аз. И започна да сипва младежът, а аз гледам показанията на колонката. Да де ама вместо парите гледам литрите и си мисля че гледам сумата в левове(бях много ядосан и бях изключил). И когато изключи пистолета показанието на литрите беше 46 .
–Закръгли го на 50 -викам, като все още си мисля че гледам сумата и по тогавашната цена на дизела за 4 лева винаги може да долее още един литър и нещо, та касиерката да не ми връща стотинки и дъвки. Е тогава момчето ме погледна доста странно и каза:
–Господине сметката ви е 110 лева точно, а ако искате да ви сипя до 50 литра мисля че няма как на резервоар пълен до капачката да сипя още 4 литра. Естествено нали сутринта бях придобил мутренски вид, та младежът беше много внимателен и не се засмя. А аз като си разбрах грешката умрях от срам. После си мислех каво ли е разказвал този младеж на приятелите си: Абе дойде една мутра с едно БМВ, ама нали тея си купуват книжките, а този явно я е купил вчера заедно с БМВ-то, та се качи с колата върху бордюра на колонката. И после искаше да сипя още 4 литра, като резервоара му беше пълен до капачката. Ебах ти тъпанарите са тия мутри с БМВ-тата.
Е след една такава постъпка ходи разправяй че БМВ-тата се карат от интелигентни хора.

значи представата ти за мутра е човек с бмв? лаладжия, колата не е фактор

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 31 Окт 2008, 13:03

3ката не е ли тесна за мутра :roll:

Следваща

Назад към Страхотни истории