Газови Уредби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ПРОТИВ
Като ви харчи много на бензин купете си по икономични коли бе момчета. Според мене всяка газ, която не е заводски монтирана (дори и така но е по - малка степен) е пълна простотия!!!
Като ви харчи много на бензин купете си по икономични коли бе момчета. Според мене всяка газ, която не е заводски монтирана (дори и така но е по - малка степен) е пълна простотия!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
asasin18 написа:ПРОТИВ
Според мене всяка газ, която не е заводски монтирана (дори и така но е по - малка степен) е пълна простотия!!!
Освен като си пържа яйца на очи да им се обадя на тия от завода да ги питам те как си ги правят, да не взема да сгреша нещо.
Оправдание са само тия с дълбоките джобове, но останалите явно забравяте, че живеете в мизерна държава и си пестите от закуските, за да капнете малко бензин 95!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Я аз да ви питам, тези които толкова са загрижени за колите си и мислят, че газта прецаква нещо си поддържат колите в оторизиран сервиз, само с оригинални части!?Колко от вас са си сменили рейките (защото гаранция са заминали) с нови, а не рециклирани, колко от вас минават по 5-6000км на месец и си карат на бензин!?
Айде малко по-сериозно, за да си ербап и да казваш, че газта прецаква колата, трябва всичко по нея да е изрядно до най-малката подробност!
Аз съм си направил сметка, че спестеното от горивото ми е толкова, колкото да си поддържам колата в изрядно състояние.А препоръката да си вземеш икономична кола е смешна, обяснил съм го на предната страница.Карам си голяма и комфортна и що годе мощна кола, а разходът ми е като на малка икономична.
До тук темата върви в познатия за тези теми стил.Тези, които са с ГИ се обосновават на 100% защо карат на газ, а тези които са против са: "Шурея на тъща ми, чул от съседа на втория си братовчед, че бай Спас от сервиза на жигули казал, че BMW на газ не върви"
Tея с "дълбоките джобове" не карат 10+годишни Е39-ки
Айде малко по-сериозно, за да си ербап и да казваш, че газта прецаква колата, трябва всичко по нея да е изрядно до най-малката подробност!
Аз съм си направил сметка, че спестеното от горивото ми е толкова, колкото да си поддържам колата в изрядно състояние.А препоръката да си вземеш икономична кола е смешна, обяснил съм го на предната страница.Карам си голяма и комфортна и що годе мощна кола, а разходът ми е като на малка икономична.
До тук темата върви в познатия за тези теми стил.Тези, които са с ГИ се обосновават на 100% защо карат на газ, а тези които са против са: "Шурея на тъща ми, чул от съседа на втория си братовчед, че бай Спас от сервиза на жигули казал, че BMW на газ не върви"

Веселин|Василев написа:Оправдание са само тия с дълбоките джобове...
Tея с "дълбоките джобове" не карат 10+годишни Е39-ки

- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
mad_presley написа:vladibkolev написа:Колега ти изкара, че моита харчи 11/100, а твоита на газ 9/100...................някак си не ми се струва справедливо
Е какво има да го изкарвам, смятам го по 10/100 при цени на газ-1.2лв и цена на бензин 2.5лв.
Аз съм с ГИ BRC Sequent 56, платил съм го 2500лв и за 4 месеца съм го избил.Разходът ми е абсолютно идентичен с този на бензин, за миризма въобще няма да говоря, който каже, че ще надуши че карам на газ, дори и да си завре носа в ауспуха ще е предубеден (аз лично съм се мъчил много пъти да надуша газ и все неуспешно).Сещам се, че карам на газ единствено и само на бензиностанцията.
Аз пък дизелова кола няма да си купя никога, имал съм две и се сещам само за проблеми.Да не говорим пък на дизела ауспуха как мирише![]()
Взел съм си голяма и комфортна кола и си ми е напълно по джоба като разход на гориво и поддръжка единствено и само в оторизиран сервизJANI написа:...а за тези дет са решили да отидат във ве4ността с колите си успех
![]()
Много точно казано!
Колега цената на газта е 1.28 в момента, а цената на бензина е 2.20
Последна промяна vladibkolev на 28 Сеп 2008, 14:53, променена общо 1 път
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Абе защо една и съща тема се повтаря през 4м, даже и анкетата!
А въобще да не става на въпрос, че това е техн. форум, а не кой на какво кара, еми аз карам на керосин!
Ебати темите газ-бензин???
Аз ще ви питам да си купя ли маратонки Nike или Bulldozer, еми сам си прецяваш братче!
А въобще да не става на въпрос, че това е техн. форум, а не кой на какво кара, еми аз карам на керосин!
Ебати темите газ-бензин???
Аз ще ви питам да си купя ли маратонки Nike или Bulldozer, еми сам си прецяваш братче!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Аз съм За ГИ. Някой може ли да ми посочи основателна причина да не се слага ГИ. Тия неща от типа щом в завода не са сложили значи не трябва е политика на производителя с цел облагодетелстване.(петролните магнати).На газ двигателя ще изкара с 20% по-малко, но колата не е вечна. На година правя по 100000км. това са около 10000лв. спестени. (в моя случай). Но ако някой кара 20000км в годината- няма смисъл, щото ще избива уредбата цяла година.
- simke78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E63 650
- Мечтае да кара: BMW М6
Аз карам на газ и съм ЗА газовия инжекцион!Имах Е34 на газ,което от Италия си го купих с монтирана там газова уредба,след това си взех Е36 отново с вече монтирана газова уредба и нямах никакви проблеми с тях,даже двигателя мъркаше като котка.Тази година си купих Е39,защото исках по-комфортно БМВ,троиката си е средния клас,и пак по-случаиност е с ГИ.Много съм доволен,особено когато спирам да зареждам.Харчи ми 14л градско газ,а аз карам наи-вече градско.
Затова колеги слагаите газ и не се чудете,хем спестявате пари,хем върви,хем не замърсявате околната среда!
Затова колеги слагаите газ и не се чудете,хем спестявате пари,хем върви,хем не замърсявате околната среда!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2