Всички трябва да знаем това:
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хора,що се връщате толко назад!? верно ,че историята дава примери и от тях трябва да се учим,но все пак...!!има къде по-важни проблеми сега-например с турците-вие сте се върнали у втората световна у първи клас!!!
тано,не знам какво са направили евреите ,та да ги избиват толкова векове,но независимо от това аз не бих приел това еднозначно определение. дали е преиначено или не-и до колко -няма как да извъртят историята пред целият свят ,за да излезе ,че сталин и хитлер са диктатори. те просто са си били такива. и прокрадващите се идеи за разни сегашни-настоящи диктатури ме дразнат ,ма яко! едни човек да взима решения и да ги налага не го приемам ,та ако ще да е най-големият гений...!! винаги много глави мислят по-добре от една! идване на военни режими и секакви такива чудеса ,които хранят по-екстремно настроените камарати са адски ужасно нещо! защото покрай налагането на доктрината си и налагането на ограничения ,за да "изчистят" страната ще ограничат или дори премахнат и свободите на нормалните и свестните хора,а аз с тва никога няма да се съглася! за мен свободата е най-голямото богатство и не бих я заменил за никакви други условия,щото трябвало да се направи не знам си кво...!!нито за сигурност-комунистическа,нито за законност-диктатурна,нито за прочистване и елитизиране на раси....!!!
тано,не знам какво са направили евреите ,та да ги избиват толкова векове,но независимо от това аз не бих приел това еднозначно определение. дали е преиначено или не-и до колко -няма как да извъртят историята пред целият свят ,за да излезе ,че сталин и хитлер са диктатори. те просто са си били такива. и прокрадващите се идеи за разни сегашни-настоящи диктатури ме дразнат ,ма яко! едни човек да взима решения и да ги налага не го приемам ,та ако ще да е най-големият гений...!! винаги много глави мислят по-добре от една! идване на военни режими и секакви такива чудеса ,които хранят по-екстремно настроените камарати са адски ужасно нещо! защото покрай налагането на доктрината си и налагането на ограничения ,за да "изчистят" страната ще ограничат или дори премахнат и свободите на нормалните и свестните хора,а аз с тва никога няма да се съглася! за мен свободата е най-голямото богатство и не бих я заменил за никакви други условия,щото трябвало да се направи не знам си кво...!!нито за сигурност-комунистическа,нито за законност-диктатурна,нито за прочистване и елитизиране на раси....!!!
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
аз спирам да пиша просто по същия начин както колегата с немските симпатии се издразних
айде със здраве

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Acceleration написа:аз спирам да пиша просто по същия начин както колегата с немските симпатии се издразнихайде със здраве
Ти няма просто какво да напишеш, всички бягате когато започне да се говори с факти...
Скиса, да преиначени са нещата сам можеш да сметнеш, 6 000 000 еврей дали могат да бъдат избити, просто технически, остави човешкия фактор

Ще ти дам примерите с финансовите кризи, сегашната такава е точно копие на кризата през 20тте години в САЩ, с разликата че сме много повече зависими сега отколкото тогава от САЩ

- SKISA
-
-
някъде да видя да казвам да се забрави....!?!?
а за финансовите кризи си има цикличност и ако ще да си бог-няма как да ги избегнеш-можеш само да направиш така ,че да се разминат леко....
нито съм евреин ,нито арменец,нито циганин....!!аз съм човек! и когато едни хора,от позицията на силата и диктата решат да смачкат други хора -аз съм на страната на човеците и на страната на истината...!! и истината ми казва,че тогава хитлер не е бил прав! тва мисля аз-па ако ще да не е право,ма ме съмнява толко народ -целата земя почти да се е опълчила срещу него и да не са прави....
а за финансовите кризи си има цикличност и ако ще да си бог-няма как да ги избегнеш-можеш само да направиш така ,че да се разминат леко....
нито съм евреин ,нито арменец,нито циганин....!!аз съм човек! и когато едни хора,от позицията на силата и диктата решат да смачкат други хора -аз съм на страната на човеците и на страната на истината...!! и истината ми казва,че тогава хитлер не е бил прав! тва мисля аз-па ако ще да не е право,ма ме съмнява толко народ -целата земя почти да се е опълчила срещу него и да не са прави....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Първосигнално мислиш скиса, не съм го очаквал от теб...
Точно в политиката няма прав, няма крив, има интереси...
Не знам дали си чувал за ГУЛАГ, но въпреки него Хитлер е по-зъл нали?
Интересно ми е как ще коментирате отказа на България та изпрати еврейте си и мракобесника(диктатора, готов да смаже България)???
А цифрите СКИСА, малко да направя сметки с теб и да покоментираме...
Лагера е "открит" 26 септември 41г, а "освободен" януари 45, хайде от нас да мине ще ги кажем 4 пълни години:
6 000 000 / 4 = 1 500 000 на година
1 500 000 / 12 = 125 000 на месец
125 000 / 30 = 4167 на ден
4167 / 24 = 173 на час
173 / 60 = 2,8 на секунда
Без спирка и почивка, ден и нощ...... сериозно ли го вярваш?
А ако е променено защо? Необходимо ли е? Защо да се лъже ако е истина?
Ако искаш можем и да поспорим кой всъщност започва втората световна?
Точно в политиката няма прав, няма крив, има интереси...
Не знам дали си чувал за ГУЛАГ, но въпреки него Хитлер е по-зъл нали?

Интересно ми е как ще коментирате отказа на България та изпрати еврейте си и мракобесника(диктатора, готов да смаже България)???
А цифрите СКИСА, малко да направя сметки с теб и да покоментираме...
Лагера е "открит" 26 септември 41г, а "освободен" януари 45, хайде от нас да мине ще ги кажем 4 пълни години:
6 000 000 / 4 = 1 500 000 на година
4167 / 24 = 173 на час
Ако искаш можем и да поспорим кой всъщност започва втората световна?
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vanioboy написа::mhihi: бих казал тук май последните мнения са много,много заблудани ама койли ще ми обърне внимание,що непогледнате някой други ли4ности(бол такива и в нашата история) та се хласнете по Сталин и Хитлер та ТЕ ако неса диктатори,какви са,сигурно цяла германия е искала да воюва с целия свят,а пък за Сталин нямам думи...герой бил.
Всъщност, май се получава, че Англия и Франция обявяват война на Германия, ама не знам де...
Айде пишете че ме сърбят пръстите за готини теми

- SKISA
-
-
къде ме сложихте па мене в защита на сталин!?!?човек на въжето ше окачите!!!!!
луди хора!
първосигнално викаш!?
нека да нее толкова първо...!
войната е гадно нещо и -да!мисля първосигнално за нея!
ако някой го е изпитвал да каже!
аз съм близвал леко и хич ,ама хич не ми хареса-независимо на коя страна си....

луди хора!
първосигнално викаш!?
нека да нее толкова първо...!
войната е гадно нещо и -да!мисля първосигнално за нея!
ако някой го е изпитвал да каже!
аз съм близвал леко и хич ,ама хич не ми хареса-независимо на коя страна си....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да първо сигнално мислиш, че след като всички са против Остта (в това число и България), то те "не са прави"
Даже съм и почти сигурен че много голяма част от Вас, не знаят що Хитлер напада Полша 

- SKISA
-
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
///peter написа:6 000 000 / 4 = 1 500 000 на година
4167 / 24 = 173 на час
нямах намерение да пиша повече, но това не може да се подмине... те да не са ги избивали един след друг... може и едновременно да са ги избивали например... не си играйте така небрежно с математиката.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
[steeN] написа:///peter написа:6 000 000 / 4 = 1 500 000 на година
4167 / 24 = 173 на час
нямах намерение да пиша повече, но това не може да се подмине... те да не са ги избивали един след друг... може и едновременно да са ги избивали например... не си играйте така небрежно с математиката.
Това е статистика, заради хора като теб незапознати със статистическите методи има ред описващ жертвите на ден..........
Масовото унищожение на хора не е толкоша лесно както повечето от вас си мислите

- SKISA
-
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
После ми кажи, че не мислиш първо сигнално
Лагери е имало, но не лагери на смъртта, а лагери на труда
Попитах пак нагоре, ама май четеш през редовете СКИСА... защо така се преекспонират цифрите, защо толкова се набляга на еврейте които са загинали във войната, а нищо не се казва например за руснаците умрели в ГУЛАГ?

Лагери е имало, но не лагери на смъртта, а лагери на труда

Попитах пак нагоре, ама май четеш през редовете СКИСА... защо така се преекспонират цифрите, защо толкова се набляга на еврейте които са загинали във войната, а нищо не се казва например за руснаците умрели в ГУЛАГ?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
///peter написа:После ми кажи, че не мислиш първо сигнално![]()
Лагери е имало, но не лагери на смъртта, а лагери на труда![]()
Ами да ти кажа 2 неща :
-да-не се говори за Гулаг ... не говорят хора които не познават историята - най-брутални момент в човешкатаистория - над 10 000 000 избити или оставени да умрат и то сънародници , не врагове .
- ПО-ВАЖНОТО - такива като тебе дето ми обясняват за концлагерите че били лагери на труда ... абе ВИЕ КАКВИ НАРКОТИЦИ ВЗЕМАТЕ

Ти кадри как ринат хиляди човешки трупове (вкл жени и деца) гледал ли си ??? Ами гледаи и виж какво е аноркесия , да ти се обърнатмалко червата.Айде стига с твойте изчисления , ти след малко ще ми кажеш , че и през ВСВ не са загинали към 60-100 000 000 човека защото е трябвало да бъдат убити 37562896 в секунда

Холокоста е факт,геноцида е факт.
И аз съм фен на немската военна машина , но точно холокоста е най-срамния момент от всичко.
Не харесвам негри,цигани,индианци,аборигени,шибани педераси , НО НЕ ИЗПИТВАМ ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ИЗТРЕБЯ ДО КРАК. Да си живеят , нямам нищо против , само да не ми се мяркат много , много.(много ясно че и от тях има хора са пренебрежително малко и за тва генерализирам).
А тея дето ми се правят на нацисти,расисти и други , само да покажат колко са КООЛ , ги познавам доста.
Последна промяна acho.rs на 30 Окт 2008, 14:50, променена общо 1 път
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4