Help !!! Тропане в предницата...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- scorpioncho13
- Потребител
-
- Кара: E46
- Детайли за колата: 328ise
Help !!! Тропане в предницата...
Моля помогнете имам проблем с предницата
Карам Е34
Като карам по паваж или неравности и се чува някакво тропане ! Ходих на маистор и тои каза че предницата била здрава имал сам луфт в кормилната кутия и каза че го бил обрал колкото може но тропането продалжава някои може ли да помогне ? Моля
Колега, корегирах малко заглавието за да излиза темата занапред в търсачката когато търсиш в заглавията...
Postman

Като карам по паваж или неравности и се чува някакво тропане ! Ходих на маистор и тои каза че предницата била здрава имал сам луфт в кормилната кутия и каза че го бил обрал колкото може но тропането продалжава някои може ли да помогне ? Моля

Колега, корегирах малко заглавието за да излиза темата занапред в търсачката когато търсиш в заглавията...
Postman
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Help !!!
scorpioncho13 написа:Моля помогнете имам проблем с предницатаКарам Е34
Като карам по паваж или неравности и се чува някакво тропане ! Ходих на маистор и тои каза че предницата била здрава имал сам луфт в кормилната кутия и каза че го бил обрал колкото може но тропането продалжава някои може ли да помогне ? Моля![]()
Как се чува тропането? Горе високо ако е - тамопони на амортесьори може да са. На мен ми почуква отпред и още не мога да го хвана какво е. Сменил съм почти всичко по предницата и пак си почуква, като се разклати колата от ляво на дясно и направо откачам като го чуя.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
предница
Колега,
Първо, когато постваш тема взми с две ключови думи напиши за какво ста дума. пример " тропане в предницата" защото Help на мен нищо не ми говори, аз не съм англисйко говорящ, нищо че имаm TOFEL.
Второ, почти всеки проблем по предницата симптома е тропане. Можем да запонечнем с почти всяка щанга и тампон, който е заминал, почва да тропа. Има разлика единствено в звука на тропането. Така, че взамии се залушак за повече симтоми. Приемер, лява или дясна гума, има л иразлика при спирнае , завой, , метален ли е звука или глух. ИЗбощо постарай се малко иначе не можем да ти помогнем.
Трето, след като майстора ти казва, че е от кормилна котия, симптома ще ти е следния, при дълъг път трудно ще ти държи на прав път, все ще завива на някъде, ще носи. Освен това ще има голя луфт. И най-важното да не забравя, след като не може да установи проблем смени майстора.
Успех...
И вземи си поука за първото део ти го казах.
Първо, когато постваш тема взми с две ключови думи напиши за какво ста дума. пример " тропане в предницата" защото Help на мен нищо не ми говори, аз не съм англисйко говорящ, нищо че имаm TOFEL.
Второ, почти всеки проблем по предницата симптома е тропане. Можем да запонечнем с почти всяка щанга и тампон, който е заминал, почва да тропа. Има разлика единствено в звука на тропането. Така, че взамии се залушак за повече симтоми. Приемер, лява или дясна гума, има л иразлика при спирнае , завой, , метален ли е звука или глух. ИЗбощо постарай се малко иначе не можем да ти помогнем.
Трето, след като майстора ти казва, че е от кормилна котия, симптома ще ти е следния, при дълъг път трудно ще ти държи на прав път, все ще завива на някъде, ще носи. Освен това ще има голя луфт. И най-важното да не забравя, след като не може да установи проблем смени майстора.
Успех...

"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- scorpioncho13
- Потребител
-
Мерси колега за разяснението но понеже сам нов сравнително вав форума и не знам как се прави
Ми доло ж ниското е звука и като на метал обаче като спирам не ми дарпа на никаде и си варви колата като я пусна направа без да бяга смених Хебела от дясно защото имаше луфт и сега се разтропа осще повече много е неприятно

Ми доло ж ниското е звука и като на метал обаче като спирам не ми дарпа на никаде и си варви колата като я пусна направа без да бяга смених Хебела от дясно защото имаше луфт и сега се разтропа осще повече много е неприятно

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Айде стига с това тропане, четете поне малко. Като ти е здрава предницата вземи си смени тампони на амортисьорите - отгоре се намират и на ФЕБИ са около 60 лв./бр., вече направих това и няма тропане, но кутия си потропва лекичко, но докога ли ще я бъде.
- scorpioncho13
- Потребител
-
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- scorpioncho13
- Потребител
-
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ми то и аз сменях носача,биелети и един тампон докато се оправи чукането гадно!И както при теб сички"майстори"викаха нищо и няма ве!аман от маистори
Така че се хвани самичък и сичко което не ти харесва от това което си разглобил и отляво и отдясно-сменяи!Не ти знам материалното положение но не са мноо скъпи нещата!И ако не си от софия-щото само там има вероятност да барнеш нещо оригинално не даваи въобще луди пари за "ориг.немски"части а вземаи италианско!същото качество 3 пъти по евтино!Надявам се да съм помогнал!
Така че се хвани самичък и сичко което не ти харесва от това което си разглобил и отляво и отдясно-сменяи!Не ти знам материалното положение но не са мноо скъпи нещата!И ако не си от софия-щото само там има вероятност да барнеш нещо оригинално не даваи въобще луди пари за "ориг.немски"части а вземаи италианско!същото качество 3 пъти по евтино!Надявам се да съм помогнал!
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
тампон на макферсана
NikiNikolov написа:Айде стига с това тропане, четете поне малко. Като ти е здрава предницата вземи си смени тампони на амортисьорите - отгоре се намират и на ФЕБИ са около 60 лв./бр., вече направих това и няма тропане, но кутия си потропва лекичко, но докога ли ще я бъде.
Ники,
Кажи къде се намира тоя тампон, че и аз вече всичко смених и пак тропа.
Що се отнася до колегата. Може да е тампон на предния носач или на задния. Но след като не ти носи колата... значи виж биалетките. Лягаш от долу ус една щанга се провабш да ги размърдаш (натискай силно) и гледай да не си посрещнеш ръцете наякъде. Иначе ако и двете са ОК, тогава е тоя тампон на макферсона.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- scorpioncho13
- Потребител
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: предница
vodach написа:Колега,
Успех...
TOFEL имаш викаш ....

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2