...малък дисплей на таблото...525 ТДС
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
...малък дисплей на таблото...525 ТДС
Айде аз пак да поитам......на таблото под оборотомера и километража има малък дисплей,на който естествено се вижда нещо само,когато е студено
.Та сутрин гледам,че от ляво пише "Е",а то дясно си е предавката на която съм.Автоматик е колата,ако има значение.
Въпросът ми е какво трябва да пище там при нормално работеш дисплей и какво означава това "Е"?

Въпросът ми е какво трябва да пище там при нормално работеш дисплей и какво означава това "Е"?
Re: ...малък дисплей на таблото...525 ТДС
LongmAn написа:Айде аз пак да поитам......на таблото под оборотомера и километража има малък дисплей,на който естествено се вижда нещо само,когато е студено.Та сутрин гледам,че от ляво пише "Е",а то дясно си е предавката на която съм.Автоматик е колата,ако има значение.
ти си си отговорил сам до Е-то изписва на коя предавка си включил
P - паркинг
R - задна
N - неутрална
D - директна на която караш по принцип и т.н.
E - икономичен- нормалния режим на каране
S - спортен режим на каране
* - снежинката е за зимата
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да допълня, че в режим * можеш да сваляш предавки от лоста в движение от 4 към 3 и после 2 все едно си с ръчни скорости. Помага доста като е заснежено и колата се плъзга 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
5 мнения
• Страница 1 от 1