голяма чуденка
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Има една директива на ЕС която гласи,че ако си собсвеник 6 месец на автомобил и след това си го докараш в ЕС не дължиш мито или ДДС. Остава само акцизът за БГ номер-а но това лесно се решава като си я караш на немски номера.
За разхода не е фатален едва ли ще харчи два пъти на м30-ката по скоро да харчи 20-25 бензин градско което си е нормално моята 3 литрова харчи 20. Подръжката е почти двойна заради двата отделни мотринка, но ако се попадне на читав екземпляр това не е нещо което се сменя секи ден. Общо взето за 4500 лева си е подарък.
За разхода не е фатален едва ли ще харчи два пъти на м30-ката по скоро да харчи 20-25 бензин градско което си е нормално моята 3 литрова харчи 20. Подръжката е почти двойна заради двата отделни мотринка, но ако се попадне на читав екземпляр това не е нещо което се сменя секи ден. Общо взето за 4500 лева си е подарък.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
правилно го казваш но въпроса е че очаквам по нисък разход
все пак ще си покаже по борд комп какво що
то по разхода се съди за състоянието на мотора
ето М30-ката даде 24 което ме навежда на смяна на масла, филтри, вакуми, реглаж клапани, и чистене на дюзи
все пак ще си покаже по борд комп какво що
то по разхода се съди за състоянието на мотора
ето М30-ката даде 24 което ме навежда на смяна на масла, филтри, вакуми, реглаж клапани, и чистене на дюзи

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
пичове
не я купих само защото ми е писнало от Горублянски номера.
че имаше забележки имаше - неработещи задглавници, CODE на радиото, не пръскат пръскалките на фаровете и халогените, скоростите като че ли сменят малко ударно и мотора леко му цъкат клапаните.
НО това което НАЙ-много ме издразни е - как може да си мислиш че някой няма да се досети че е превъртян километража на кола на 20+ години, и той показва ТОЧНО 150 002 мили????? колко тъп горублянец трява да е бил тоя. Съответно личеше си че и таблото е сваляно а и като влязох да потърся човека в близкия сервиз вътре най-нагло бараха други километражи. Е мога да ви кажа че се разочаровах въпреки перфектния външен вид и всичко останало перфектно.

не я купих само защото ми е писнало от Горублянски номера.
че имаше забележки имаше - неработещи задглавници, CODE на радиото, не пръскат пръскалките на фаровете и халогените, скоростите като че ли сменят малко ударно и мотора леко му цъкат клапаните.
НО това което НАЙ-много ме издразни е - как може да си мислиш че някой няма да се досети че е превъртян километража на кола на 20+ години, и той показва ТОЧНО 150 002 мили????? колко тъп горублянец трява да е бил тоя. Съответно личеше си че и таблото е сваляно а и като влязох да потърся човека в близкия сервиз вътре най-нагло бараха други километражи. Е мога да ви кажа че се разочаровах въпреки перфектния външен вид и всичко останало перфектно.

- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
хехе... за малко да си смениш подписа на 12 идеално балансирани експлозии
жалко че не е била колата която си очаквал

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Стоянчо , този двигател откъдето и да го погледнеш си е чисто и просто два броя М20В25 в един общ блок.На тях си трябва реглаж на клапаните чат-пат ,отделно ,че и дюзите си цъкат ,само една М20-ска съм видял дето идеално да спи и нищо да не се чува ...
За поддръжката аз незнам ,не съм имал такъв автомобил ,но бъди сигурен ,че като топ модел на Баварската флотилия през 80-те и първата половина на 90-те години ще има доста части ,които като трябва да купиш нови ,ще са само оригинални БМВ , автомобила е и дълга база ,което обуславя абсолютната възможност и вероятност за която споменах
Ако има някакви части които не са отговорни и взаимозаменяеми със 730 М30 да взимаш и слагаш ,но бъди 100% сигурен ,че има такива които са само и единствено за 750iL ... и по-натаък няма да продължавам
Аз като се замисля как частите за Е34 туринг са произвеждани само от БМВ (тези които касаят точно и само комбито) и как като отида в Дару Кар и Петьо на касата вади голямата базука ,гръмва и ми остават само обувките с някакви пушещи остатъци
просто си представям какво ще е за този легендарен автомобил ,който е сред вечните експонати в БМВ Велт
Няма много да давам примери ,но декоративната тапичка върху дюзата миеща задното стъкло ми свиха и като си я купих и като си купих и една пластмасичка която я закрепва към следващия елемент и всичкото това (две нищожни пластмаски - едната буквално може да ти се изплъзне между пръстите) към 40 лв
Иначе като наблюдател на снимките гледам ,че има и ел.корекции на задната седалка ,което ме кара да се замечтавам мама му стара
Продавача е писал ,че е 5,4 литра матора ,това като го прочетох и ми стана ясно ,че е някой лъжец
Един култов според мен елемент от екстериора на 8 и 12 цилиндровите Е34/Е32 е охлаждането на спирачките - именно уникалните дюзи интегрирани в бронята под халогените , колата добива възможно най-агресивния вид ,направо настръхвам
Георги Пенчев
За поддръжката аз незнам ,не съм имал такъв автомобил ,но бъди сигурен ,че като топ модел на Баварската флотилия през 80-те и първата половина на 90-те години ще има доста части ,които като трябва да купиш нови ,ще са само оригинални БМВ , автомобила е и дълга база ,което обуславя абсолютната възможност и вероятност за която споменах

Аз като се замисля как частите за Е34 туринг са произвеждани само от БМВ (тези които касаят точно и само комбито) и как като отида в Дару Кар и Петьо на касата вади голямата базука ,гръмва и ми остават само обувките с някакви пушещи остатъци

Няма много да давам примери ,но декоративната тапичка върху дюзата миеща задното стъкло ми свиха и като си я купих и като си купих и една пластмасичка която я закрепва към следващия елемент и всичкото това (две нищожни пластмаски - едната буквално може да ти се изплъзне между пръстите) към 40 лв

Иначе като наблюдател на снимките гледам ,че има и ел.корекции на задната седалка ,което ме кара да се замечтавам мама му стара

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
еми колеги какво да ви кажа освен че търсенето продължава и повече няма да се занимавам с дилъри, вярно по скъпо е от собственик но пък знаеш какво купуваш, честно казано съм доста разочарован. мислех че поне тук са точни , но не би...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: голяма чуденка
pantzer3 написа:_65536_kb_sec_ написа:Понеже съм в града на греха - Лос Анджелис, тука съответно се появи едно изкушение което ще ме докара до грях накрая.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та да ви запитам дали си заслуважа според вам ???
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___1991-BMW-750iL-CLEAN-ABSOLUTE-SALE-NO-RESERVE_W0QQitemZ320313258342QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item320313258342&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A727|65%3A12|39%3A1|240%3A1308#ebayphotohosting
Аз бих съгрешил веднага !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз моментално...

А ти тая кола тука на части да я продадеш пак ще я избиеш...
Давай смело. Джиткай със щатските табели и си свиркай...

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2