Стресссссссссссс

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Организазазатор
Аватар

Стресссссссссссс

Мнение от sparco » 15 Ное 2004, 20:39

Искам да опиша един мой ден които според мен е от онези дни в които се питаш хората наред ли са?????????
Денят си започна както обикновен петъчен ден.Чудните работи започнаха когато наблюдавайки от рейса движещите се по пътното платно коли на един светофар гледам бяло Рено 19 със джанти МЕЧЕНЦА не тасове а жантите му бяха във формата на МЕЧЕНЦА малко ми се пригади ,но си бих два шамара и се оправих.Десет минути след това аз немога да повярвам,че може автомобилната индустрия да произведе нещо подобно.Както и да е казах си,че колата може да е била на някоя лигава французойка и тва момче не е виновно.След някъде един час ходейки си из пловдивските улици гледам една много изпъната Е-34ка комби 525tds първо оглеждам екстериора и надниквайки ,за да видя интериора виждам на предните седалки омекотители за гърба и на тях избродирано емблемата на Пежо.Аиде пак минути безсъзнание и въпроси от сорта на тези хора нямат ли капка вкус и т.н.След половин час ,ходейки по главната срещу мен върви костюмиран мъж ама обувките лъснати,панталоните нямат гънка,сакото супер и в този момент зъбелязвам ,че вратовръзката му е с ТАЗМАНИНСКИЯ ДЯВОЛ незнам някак си не ми се връзваше.И капака на всичко беше една лелка с телосложение на сумист вървейки да произнася фразата "Мeн да не ме е**л катаджия та да дам 160 лева за палто".Аз такъв седа в неудомение ама то намяше и какво да кажа в тази ситуация.
Вечерта отидохме до Асеновград видяхме се с Babuna разходихме се и от приятната компания която бяхме на мен ми мина всичко.Както казват хората всичко е добре щом свършва добре.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Ное 2004, 20:59

аз нещо не разбрах кое му е чудното на деня ти? щото си видял нещо което ти се струва странно ли? и що трябва да си в "бесъзнание" при вида на кола с кофти джанти или някви допълнителни джунджурийки с друга емблема ? и въобще кво ти пука кво праят непознатите за теб хора със собствените си коли и т.н. ? ако става на въпрос съм виждал рено 19 с //М емблема, шкода (от старите) с бъбрек от е30, жиггула на която има емблема на ГОЛФ ГТИ и волан от БМВ... и кво от това ? трябваше ли при вида на подобни гледки да припадам, или да се тръшкам и да рева или нещо от сорта ? не ми е ясно просто....

тва е все едно да тръгнеш да се смееш на маймуните че се катерят по дърветата или пък на нигерийците навремето че футболните им екипи бяха 1 към 1 като цветове и шарки с "униформите" на френските боклуджии ( и бтв като отидоха 98-а във Франция ги смениха...) и т.н.

ми хората ги кефи да праят неща които тебе не те кефят.. кво чудно има ? и що това трябва да ти влияе по какъвто и да било начин ? ми че ти ако само при вида на тая кола изпадаш в такава потреса и уплах кво ли ще стане ако колата с която караш шофьорски курсове е подобна ? :D

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 15 Ное 2004, 21:06

DEFLEPPARD написа: ми че ти ако само при вида на тая кола изпадаш в такава потреса и уплах кво ли ще стане ако колата с която караш шофьорски курсове е подобна ? :D

Боядисах се преди 4 седмици :!:
Роклята ми е нова :D :D :D
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Aauuuuuppppppppppppppppppp

Мнение от sisuk » 15 Ное 2004, 21:19

Хах...:)интересен ден си имал Спарко!!!Страшна историика:) :yes:
Що се отнася до господина с вратовразка с тазманйското дявол4е...имаги такива хора-под4ертават детското в себе си!:)за"мадамата" не ми се коментира....Както Babuna казва...на тази вазраст вси4ко е изгубено :D :D :D :bowdown:
:Радвам се ,че вечерта накрая е приключила подобаващо за теб!:)Всащност беше взаимно :D
;)
Po dobre sama,otkolkoto s nqkoi muxlio!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Ное 2004, 22:33

Спарко, това с джантите меченца го има и в София. Колегите от Рено клуба ми показаха снимка на някаква кола с подобни джанти. голям смях падна, не беше от техните.

Света е пълен или с хора без стил или с хора, чийто стил не разбираме. Въпрос на гледна точка ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 16 Ное 2004, 0:39

хахахахахах А РЕ ВАСИЛ ВАСИЛ!!! КАКВИ ЛИ НЕ ТАКИВА МОГА ДА ТИ РАЗПРАВЯМ ЦЯЛ ДЕН!! :lol: :lol: :DDD

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Ное 2004, 9:23

Разни хора, разни идеали ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 16 Ное 2004, 12:29

!!Asen_X:
Спарко, това с джантите меченца го има и в София. Колегите от Рено клуба ми показаха снимка на някаква кола с подобни джанти. голям смях падна, не беше от техните.

Май е едно клио оня ден спирам на един светофар и гледам до мене некво клио с ремус и кат му погледнах джантите за малко да изпадна на задната седалка :DDD :DDD :DDD
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 18 Ное 2004, 17:09

sparco написа:Боядисах се преди 4 седмици :!:
Роклята ми е нова :D :D :D

МА ти ВЕРНО ЛИ :DDD :DDD

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 21 Ное 2004, 1:55

Ами това ???
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Ное 2004, 2:07

Поне автомобила е немски, тук при нас от около седмица се навърта някакъв долен мангал, който е поставил същите бъбреци на една изгнила жълта Жигула, а на капака е поставил емблема на мерцедес :banghead: :no:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 4efo » 23 Ное 2004, 17:18

Айде трабант с бъбреци се преживява.
А кво ще кажете за пасатор
Изображение
Да отвърнеш на злото с добро е доста тънък начин да си отмъстиш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 23 Ное 2004, 22:44

...простотията от лампички, бъбреци, емблеми и т.,н. край няма :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Ное 2004, 1:09

...липсват само антистатиците и Лепа Брена на задното стъкло. Ма отде да знам?! Може и да ги има! Само че не се виждат.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Ное 2004, 9:18

AAA тях ги няма нарочно, щото иначе ще стане мнооооого коне :twisted:

Следваща

Назад към Страхотни истории