Изчезва антифриз!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Изчезва антифриз!!!
Много странно на около месец ми се налага да доливам по около 300грама антифриз, а от никъде не виждам да тече. Почвам да се съмнявам в радиаторчето на парното, но би трябва в купето да мирише на антифриз, а не мереше е никъде не е мокра. Някакви идеи.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Скоро правено ли е нещо по охладителната система? Може да не е обезвъздушена добре. Ако нищо не е барано значи има теч. Най-вероятно спукан радиатор, маркуч или слаба връзка някъде. Не може да видиш, че тече защото се събира някъде водата и се изпарява преди да е изкапала на земята.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Re: Изчезва антифриз!!!
Колега да не го гориV_Kanchev написа:Много странно на около месец ми се налага да доливам по около 300грама антифриз, а от никъде не виждам да тече. Почвам да се съмнявам в радиаторчето на парното, но би трябва в купето да мирише на антифриз, а не мереше е никъде не е мокра. Някакви идеи.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Тествах я за газове миналата година и е ОК, днес видях, че е влажно при връзката на разширителния съд с радиатора. Тази седмица ще ги разделя и дано е о-пръстена, и пак ще си поиграя с обезвъздушаването.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега миналата година си е за миналата,от тогава мноого работи са се случили ,според мен провери пакV_Kanchev написа:Тествах я за газове миналата година и е ОК, днес видях, че е влажно при връзката на разширителния съд с радиатора. Тази седмица ще ги разделя и дано е о-пръстена, и пак ще си поиграя с обезвъздушаването.

Нищо лично ,Просто бизнес !
5 мнения
• Страница 1 от 1