набързо един въпрос КЛЮЧ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Oт MID нито ще ти се оправят загубата на настройки, нито ще ти свири по-силно.Причина е, че MID е един прост дисплей и нищо друго, все едно да си купиш нов монитор за компютъра и да питаш дали ще стане по-мощен компот
Отделно от това, като натиснеш BC и ще ти остава само часовника, другия проблем с тези MID-ове е че им горят пиксели и става грозна картинка.Да не говорим, че подсветката е направена като за най-допотопния калкулатор и на места е по-силна, на места по слаба
Въобще, това да се ъпгрейдваш от IRIS към MID за мен е най-безмислената интервенция.Моето CD ако се управляваше от IRIS на тоя MID простия такъв шут щях да му забуча, че щеше да му се иска да са го направили футболна топка

Отделно от това, като натиснеш BC и ще ти остава само часовника, другия проблем с тези MID-ове е че им горят пиксели и става грозна картинка.Да не говорим, че подсветката е направена като за най-допотопния калкулатор и на места е по-силна, на места по слаба
Въобще, това да се ъпгрейдваш от IRIS към MID за мен е най-безмислената интервенция.Моето CD ако се управляваше от IRIS на тоя MID простия такъв шут щях да му забуча, че щеше да му се иска да са го направили футболна топка

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
mad_presley написа:Oт MID нито ще ти се оправят загубата на настройки, нито ще ти свири по-силно.Причина е, че MID е един прост дисплей и нищо друго, все едно да си купиш нов монитор за компютъра и да питаш дали ще стане по-мощен компот![]()
е Мад с този пост ме разубеди тотално ,отказвам се ...........минавам на вариант 16:9

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
shnitzera написа:е Мад с този пост ме разубеди тотално ,отказвам се ...........минавам на вариант 16:9![]()
![]()
Ти ако знаеш какъв го ядох в опита си да оправя лентовия кабел, защото половината пиксели ги нямаше, не само щеше да се разубедиш, ами и нямаше да се качиш в Е39 с MID

На всичко отгоре, пак останаха такива, които не светят и всеки път като го погледна ме хваща яд

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Малиии, аз явно сам голям късметлия с моя МИД. Който се качи в колата и първото което казва е "А те пикселите работят". Да чукна на дърво засега е ОК.
Е с таблото обаче положението не е такова.
Е с таблото обаче положението не е такова.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Споко, като изгори пикселче, може да ползваш този DIY http://www.bimmerboard.com/forums/posts/504260
Предупреждавам обаче, че са нужни много повече от здрави нерви.
Вие сега да не си помислите, че си налагам мнението!!!Това си е лично мое виждане и не ангажирам никого с него

Вие сега да не си помислите, че си налагам мнението!!!Това си е лично мое виждане и не ангажирам никого с него

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2