Масло на скоростна кутия 520
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Масло на скоростна кутия 520
Здравейте колеги ,скоро правих пълно обслужване на колата ,масло двигател с горивен ,маслен ,въздъшен,климатроник филтри,ремъци -2 бр,спирачна течност ,течност хидравлика Декстрон 3- разбира се
.Остана само скоростна кутия ,интересуваме цена и литри на маслото ,и труда в лицензираните сервизи понеже само там давам да ми пипат принцесата
Двигателя е на 214 000 км,последно е сменяна по сервизна книжка в Германия на 124 000 км
Ръчна скоростна кутия съм 

Последна промяна i4koo на 22 Окт 2008, 23:11, променена общо 1 път
Нищо лично ,Просто бизнес !
Аз сменях на моята в началото на годината и бях писал във форума всичко по обслужването, но вече съм позабравил. Специално за скоростната кутия има наистина доста писано и мненията са най различни.
Не обърнах внимание с каква скоростна кутия си, но ако е автоматик -стептроник, цената за обслужване в КАМОР е около 6-7 стотин лева и включва масло, филтър и работа. Количеството на маслото пак беше долу горе колкото и в двигатела 6-7 литра а може да беше и повече.
Не обърнах внимание с каква скоростна кутия си, но ако е автоматик -стептроник, цената за обслужване в КАМОР е около 6-7 стотин лева и включва масло, филтър и работа. Количеството на маслото пак беше долу горе колкото и в двигатела 6-7 литра а може да беше и повече.
- penevi1979
- Потребител
-
- Кара: е 39 520i 1997
за ръчна ск кутия е около 1.5 литра ,поне на мен толкова ми наляха днес на нея пишеше атф така че сложиха кастрол за 2 литра + работата в касрол център -40 лв
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
penevi1979 написа:за ръчна ск кутия е около 1.5 литра ,поне на мен толкова ми наляха днес на нея пишеше атф така че сложиха кастрол за 2 литра + работата в касрол център -40 лв
И как ти наляха 1.5 л като кутията събира 1.1. Тези 0.400 гр така ли не протекоха от пробката? Или колата ти беше на една страна , за да вземе колкото може повече.

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
i4koo написа:Е последно колеги колко е,разберете се моля
Няма какво да се разбираме. http://bmw-e39.5go.ru/html/8_0.htm

9 мнения
• Страница 1 от 1