Подгрев задно стъкло

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 24 Окт 2008, 19:27

Anthony_J написа:То май Е34 няма без подгрев, камо ли Е39. Просто както му казаха по-горе, подгряването на огледалата е свързано със сензора за температура. Той каза, че сензорът му работи, ама хич не се замисли защо е закачено подгряването към него. И че лятото няма да работи, а само при температури под нулата.

Д варно сега се замислих но това е глупаво ако е вярно че само под нулата работят защото не само под нулата страничните огледала се изпотяват и нищо неможе да видиш на тях,не говорим само да ми ги размразява.

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 24 Окт 2008, 19:35

Подгряването на огледалата не се ли включваше и ръчно, с пускането на задното стъкло /подгряването де/. Иначе да, автоматично се пуска на огледалата , ама не е като стане под нулата, ами под 3 градуса ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от signala » 24 Окт 2008, 19:44

Благодаря на всички за идеите и коментарите,но малко се отконихме от темата,никои ли незнае каде може да има реле в цялата тази схема :mhihi: Би трябвало да има защото нали само се изключва след някво време или като се размрази ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 n52b30

Мнение от safety car F1 » 26 Окт 2008, 11:47

подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 26 Окт 2008, 15:57

safety car F1 написа:подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън

Подгряването на огледалата и пръскалките на предното стъкло се включват автоматично при температура под 3 градуса, но все ми се струва, че и когато пуснеш подгряването на заното стъкло се включват и огледалата :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 26 Окт 2008, 16:48

bmwmania написа:
safety car F1 написа:подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън

Подгряването на огледалата и пръскалките на предното стъкло се включват автоматично при температура под 3 градуса, но все ми се струва, че и когато пуснеш подгряването на заното стъкло се включват и огледалата :roll:
Абсолютно.Вчера ги тествах понеже смених едното стъкло на страничното огледало.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 26 Окт 2008, 21:19

:idea: Още една идея:
Ако стъклата на огледалата на колегата са сменени с такива, които не са оригинални, много е вероятно да не работи подгревната функция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от signala » 27 Окт 2008, 12:06

Подгряването на страничните огледала не ме интересува особено много,но проблем ми е задното стъкло там е кофти като не работи подгрева.Има една тема с бушоните кой за какво е,но в нея никаде не пише кои е за подгрева на задното стъкло?по принцип си ги прегледах всички и нямам изгорял,но ако някои знае кои е точно бушона ще сам благодарен.И дали има някви релета които да проверя?

Предишна

Назад към E39