Италианско преследване Плевен - 4-ти кръг + Дрифт + Тунинг

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 26 Окт 2008, 8:25

h4ckED написа:
radoslav_lakov написа:Няма такъв кеф. Както каза водещия "Това трябва да се преживее". След дрифт щоуто 20 коли едновременно правеха неща на пистата който не се наемам да описвам с думи защото няма да се справя.
:bowdown:

Нещо такова ?

Изображение

Това вече се казва истинскта писта! :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 26 Окт 2008, 9:41

Денис! написа:
h4ckED написа:
radoslav_lakov написа:Няма такъв кеф. Както каза водещия "Това трябва да се преживее". След дрифт щоуто 20 коли едновременно правеха неща на пистата който не се наемам да описвам с думи защото няма да се справя.
:bowdown:

Нещо такова ?

Изображение

Това вече се казва истинскта писта! :bowdown:

Мхм ... ама е доста големичка и немаш видимостта която имаш на картинг пистата в Плевен :mhihi: Избираш си един завой и толкова ;) И въпреки това бих отишъл да гледам. То не виждам никой който би отказал де ама ... :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 26 Окт 2008, 12:15

Изображение
Изображение
:twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 26 Окт 2008, 17:33

Дайте снимки ейй :!: :!: :!: :twisted:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 26 Окт 2008, 21:14

h4ckED написа:Дайте снимки ейй :!: :!: :!: :twisted:

И видео ако има :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 26 Окт 2008, 21:32

Брей то нищо няма...то левчето си го заслужава! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 26 Окт 2008, 21:49

ето малко картинки от мен, с телфона щото
забравих апарата сутринта да бързам :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последна промяна civic на 26 Окт 2008, 22:09, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Окт 2008, 21:51

На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце :?

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Окт 2008, 21:53

civic написа:ето една картинка от мен
забравих се апарата сутринта да бързам :mhihi:
Изображение

Колега добра снимка,и аз се оправих на време за дрифта днес но изобщо съм изключил че трябваше да ти званна да се видим.... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 26 Окт 2008, 22:38

ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗдравкУу » 27 Окт 2008, 0:21

TUZara` написа:На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце :?

Ами това си е истинска М-ка ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOINTI » 27 Окт 2008, 6:23

TUZara` написа:На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце :?

:mhihi: Ако кажа,че съм аз нали няма да ми се караш за некоординираните движения... :uups:
:roll:(по въпроса - 3000cc 286hp)
Така или иначе пиша сега и доколкото разбирам има снимков и видео материал. Ще помоля теб и другите колеги който също са снимали да качват всичко ,че да видят и хората който не можаха да присъстват.

Благодарности на организаторите ,на спонсорите ,на участниците и на огромната публика!
:drinking: :driving: :bowdown:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Окт 2008, 8:17

Колеги ,просто нямам думи да опиша какъв празник бяха организирали Искрен ,брат му и компания :clap: :bchug: :have one: :angel: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :yes: :lalala:

Живи и здрави да са момчетата да ни посрещат с такава организация още дълги години :bowdown: :bowdown: :bowdown: Почти не сме спали последните дни а някои от участниците в състезанията и седмици дори , но всички сме доволни и щастливи от преживяното и случилото се :D

Състезанието беше невероятно успорвано и интересно ,много и много добре подготвени автомобили имаше , състезатели които показаха невероятна класа като аматьори а не професионални състезатели :!:

Тук е момента да поздравя DK_Krasi от Варна ,който се изправи на финала на Италианското срещу колата демон Lancia Delta HF Integrale Turbo "Micky Biasion edition" професионално подготвена бегачка и победи с което постави нашата любима марка на първо място :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Краската показа невероятни възможности и невероятна психика ,след като на първата обиколка ланчата го водеше леко, на втората бяха почти равни и на останалите две я поведе а пилота от другата страна си поизпусна нервите и направи няколко грешки ,които в крайна сметка го оставиха на второ място.Трети е Дилян Пенчев "Druzba Racing Team" :mhihi: - две Е30-ски стъпиха на почетната стълбица :clap:

Нощното дрифт шоу беше нещо нечувано и невиждано в България до момента :shock: Зрелищни дрифтове , огньове и светлинно шоу със страхотна музика , невероятна класа показа и водещия Sonny ,който взривяваше публиката :clap: и съвсем накрая дрифт анархията - над 20 коли на бърнаутове по цялата писта - прекъсвачи, светещи генерации ,пушеци до господа ,рев - боже, боже :angel: :angel:

Ще се опитам да намеря време днес на всяка цена да кача снимки ,качвайте и вие да видят колегите за какво стана въпрос :D

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 27 Окт 2008, 8:20

JOINTI написа:

:mhihi: Ако кажа,че съм аз нали няма да ми се караш за некоординираните движения... :uups:
:roll:(по въпроса - 3000cc 286hp)
Така или иначе пиша сега и доколкото разбирам има снимков и видео материал. Ще помоля теб и другите колеги който също са снимали да качват всичко ,че да видят и хората който не можаха да присъстват.

Благодарности на организаторите ,на спонсорите ,на участниците и на огромната публика!
:drinking: :driving: :bowdown:

Абе поосетих се че може да е м-ка,щот знам че има 1 - 2 в Плевен ма мн Power демонстрира тая кола честно .... направо ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 coupe M50TUB20

Мнение от shaby » 27 Окт 2008, 9:20

ето малко снимки

Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия