Италианско преследване Плевен - 4-ти кръг + Дрифт + Тунинг
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
h4ckED написа:radoslav_lakov написа:Няма такъв кеф. Както каза водещия "Това трябва да се преживее". След дрифт щоуто 20 коли едновременно правеха неща на пистата който не се наемам да описвам с думи защото няма да се справя.
Нещо такова ?
Това вече се казва истинскта писта!

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Денис! написа:h4ckED написа:radoslav_lakov написа:Няма такъв кеф. Както каза водещия "Това трябва да се преживее". След дрифт щоуто 20 коли едновременно правеха неща на пистата който не се наемам да описвам с думи защото няма да се справя.
Нещо такова ?
Това вече се казва истинскта писта!
Мхм ... ама е доста големичка и немаш видимостта която имаш на картинг пистата в Плевен

M - The most powerful letter in the world
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце 

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
TUZara` написа:На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце
Ами това си е истинска М-ка

- JOINTI
- кандидат ентусиаст
-
TUZara` написа:На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце

Така или иначе пиша сега и доколкото разбирам има снимков и видео материал. Ще помоля теб и другите колеги който също са снимали да качват всичко ,че да видят и хората който не можаха да присъстват.
Благодарности на организаторите ,на спонсорите ,на участниците и на огромната публика!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,просто нямам думи да опиша какъв празник бяха организирали Искрен ,брат му и компания
Живи и здрави да са момчетата да ни посрещат с такава организация още дълги години
Почти не сме спали последните дни а някои от участниците в състезанията и седмици дори , но всички сме доволни и щастливи от преживяното и случилото се
Състезанието беше невероятно успорвано и интересно ,много и много добре подготвени автомобили имаше , състезатели които показаха невероятна класа като аматьори а не професионални състезатели
Тук е момента да поздравя DK_Krasi от Варна ,който се изправи на финала на Италианското срещу колата демон Lancia Delta HF Integrale Turbo "Micky Biasion edition" професионално подготвена бегачка и победи с което постави нашата любима марка на първо място
Краската показа невероятни възможности и невероятна психика ,след като на първата обиколка ланчата го водеше леко, на втората бяха почти равни и на останалите две я поведе а пилота от другата страна си поизпусна нервите и направи няколко грешки ,които в крайна сметка го оставиха на второ място.Трети е Дилян Пенчев "Druzba Racing Team"
- две Е30-ски стъпиха на почетната стълбица
Нощното дрифт шоу беше нещо нечувано и невиждано в България до момента
Зрелищни дрифтове , огньове и светлинно шоу със страхотна музика , невероятна класа показа и водещия Sonny ,който взривяваше публиката
и съвсем накрая дрифт анархията - над 20 коли на бърнаутове по цялата писта - прекъсвачи, светещи генерации ,пушеци до господа ,рев - боже, боже
Ще се опитам да намеря време днес на всяка цена да кача снимки ,качвайте и вие да видят колегите за какво стана въпрос
Георги Пенчев

Живи и здрави да са момчетата да ни посрещат с такава организация още дълги години

Състезанието беше невероятно успорвано и интересно ,много и много добре подготвени автомобили имаше , състезатели които показаха невероятна класа като аматьори а не професионални състезатели

Тук е момента да поздравя DK_Krasi от Варна ,който се изправи на финала на Италианското срещу колата демон Lancia Delta HF Integrale Turbo "Micky Biasion edition" професионално подготвена бегачка и победи с което постави нашата любима марка на първо място

Нощното дрифт шоу беше нещо нечувано и невиждано в България до момента

Ще се опитам да намеря време днес на всяка цена да кача снимки ,качвайте и вие да видят колегите за какво стана въпрос

Георги Пенчев
JOINTI написа:TUZara` написа:На кой беше едно много палаво Е36 купе черно с М емблема отзад (далеч съм от мисълта,че е емка,но може .. знае ли човек) Плевенско.Беше в група с Бопчо мисля че в дрифт-а днеск-а и мноооого вървеше ... М брони отпред отзад май имаше и набие ли 2-ра и направо клякаше озад и се вирваше и .. отлиташе.Че е 6 цилиндера 6 е ма какви кубици е това купенце
Ако кажа,че съм аз нали няма да ми се караш за некоординираните движения...
![]()
(по въпроса - 3000cc 286hp)
Така или иначе пиша сега и доколкото разбирам има снимков и видео материал. Ще помоля теб и другите колеги който също са снимали да качват всичко ,че да видят и хората който не можаха да присъстват.
Благодарности на организаторите ,на спонсорите ,на участниците и на огромната публика!
![]()
![]()
Абе поосетих се че може да е м-ка,щот знам че има 1 - 2 в Плевен ма мн Power демонстрира тая кола честно .... направо ...
- shaby
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 coupe M50TUB20
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5