Питане за е39tds без дебитомер
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- huligana na altubana
- Потребител
-
Питане за е39tds без дебитомер
имам един малак вапрос колеги. имам е39 2.5 тди 143к.дебитомера ми се прицака и го премахнах сега карам от 20 дни без него колата излита. какъв е проблема ако не го сменя с нов и продалжа да си карам така.благодаря предварително
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: питане за е39
huligana na altubana написа:имам един малак вапрос колеги. имам е39 2.5 тди 143к.дебитомера ми се прицака и го премахнах сега карам от 20 дни без него колата излита. какъв е проблема ако не го сменя с нов и продалжа да си карам така.благодаря предварително

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Какво е това 2.5tdI - да не си го присаждал от VW
Това, че колата без дебитомер "излита", да го видя не го вярвам. Ако дебитомера не работи ECU-то минава в режим със заводски настройки на различните параметри (количество гориво, момент на впръскване и др.) - идеята е да не останеш на пътя, но със сигурност ще се отрази на вървенето, разхода, състава на отработените газове.

Това, че колата без дебитомер "излита", да го видя не го вярвам. Ако дебитомера не работи ECU-то минава в режим със заводски настройки на различните параметри (количество гориво, момент на впръскване и др.) - идеята е да не останеш на пътя, но със сигурност ще се отрази на вървенето, разхода, състава на отработените газове.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- huligana na altubana
- Потребител
-
зна4е не се правъя на разбира4 но колата не варвеше пове4е от 140-150 и набира6е супер бавно.след като прочетох проблемите при дебитомера това което се намира след ваздушния филтар има една букса кам него и така махнех я и хоп колата излитна това е. сега си я карам така и сам и навил 2000 км.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
huligana na altubana написа:зна4е не се правъя на разбира4 но колата не варвеше пове4е от 140-150 и набира6е супер бавно.след като прочетох проблемите при дебитомера това което се намира след ваздушния филтар има една букса кам него и така махнех я и хоп колата излитна това е. сега си я карам така и сам и навил 2000 км.
епа лупай си я така

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
9 мнения
• Страница 1 от 1