Борд компютър

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Борд компютър

Мнение от Indiana » 22 Ное 2004, 19:10

Абе да ви кажа тоз борд компютър хич не мога да го разбера. Той е от малките (дата, час, температура). Веднъж свалях акумулатора и след като часовникът ми се нулира го сверих някак си но хич не помня как. Откакто се смени времето не мога да върна пустия му часовник един час назад! Как става тая работа. Имам и още едно питане. Напоследък като паднаха температурите и забелязах, че когато стане 3 градуса и надолу борд компютърър пищи нещо и термометърът мига и след малко спира. За какво ми напомня?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Ное 2004, 19:29

Предупреждава те,че може да има заледявания по пътя... За сверяването се задържа копчето TIME или нещо такова, не съм сигурен,защото моя си е със стрелки :uups: :confused:
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от tyler » 22 Ное 2004, 19:30

Задържаш дясното копче за около 10 секунди и като почне да мига го пускаш, след което пак с него нагласяш часът. С S/R бутона преминаваш от часовете към минутите и пак с дясното ги нагласяш...
BMW - Freude am Fahren

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Ное 2004, 23:05

В случай че не си забелязал има и книжката за Е36 на български, третата тема във форума за Е36, там пише всичко за борд компютъра и каквото още се сетиш ;)

Назад към E36