Една бира = 1.2 промила? Да, да!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 25 Окт 2008, 19:53

MCar написа:
alincoo написа:Абе до 40 мин се взима, ама резултатите от кръвната проба не излизат същия ден, още повече пробата е взета през ноща. Има технологично време което е необходимо да се обработи и това не е час или 2. Излизат поне след няколко дена резултатите.

Дааа, след една седмица...
А и това пластмасово, където го надувам (не знам как се казва) си беше вече сложено. Въобще не ми дойде на акъла да поискам да го отворят пред мен.

груба грешка!
Не само, че не трябва да е сложено, ами и трябва да ти го дадат неразпечатано и ти да си го отвориш, те да го поставят и тогава да надуваш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Re: Една бира = 1.2 промила? Да, да!

Мнение от Lattri » 25 Окт 2008, 20:00

MCar написа:Здравейте!
Ето я поредната просотия с нашите така любими полицаи.
В четвъртък вечерта отивам с една приятелка в Riverside в Драгалевци. Поръчах си за ядене и си поръчах една голяма (0.5л) бира. Седяхме там повече от два часа, през които аз съм единствено и само на тази бира. Нищо друго не пия. Накрая моята приятелка ми допи последнит глътки :evil: :D
Тръгваме надолу към площада на Драгалевци и хоп - куките ме спират. Обичайните разговори и ме питат "Употреба на алкохол?". Казвам им, че съм изпил една бира и те "Заповядайте при колата ни". Отивам аз, супер спокоен, защото и преди са ме спирали и от една бира нищо не ми показва.
Надувам като гламав на дрегера и... Изненада! 1.2 промила.
Пишат ми те акта и аз директно им казах, че няма да го подпиша преди да отида на кръвна проба и преди да видя реално какво количество алкохол имам в кръвта. След дълги спорове дали трябва първо да подпиша акта или първо да се направи кръвната проба, отидохме в Първа Градска. Взеха ми кръв, чакахме там някакво време и резултат - 0.2 промила. Мхм... Невероятно но факт.
В този момент видях как на полицаите им се спекоха ла*ната. Единият ми скъса акта ( :shock: ) и ми каза - "Заминавай!"
Е хубу де, заминах си, ама ми убиха цяла нощ в глупости.

Та... Как мислите? Може ли да са направили нещо на дрегера? Има ли такъв вариант, за да им дам пари на място?

1,2 промила?? Е те на това аз му викам качествена бира!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Окт 2008, 21:41

S 70/3 написа:рак да ги покоси си4ки палки :evil: :mhihi: злока4ествен естесвено
:shock: Стреса който е на едно от първите места в тази професия води и до това, ама защо го написа това и дали му е тук мястото?! :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 25 Окт 2008, 22:13

еееее айде аз пък една хубава дума да кажа за ченгетата :!: Спряха ме тази вечер, отивам да оставя един познат че живее на далече, тръгвам с гуми и 300 метра по-надолу след един лек завой пагони.Карах с около 70, при 50 разрешени, без талон(взет за превишена скорост :mhihi: ), без акт защото не го подписах, пък талона за колата ми е объркан, вместо седан пише комби и на всичкото отгоре с халогени. :mhihi: :mhihi: Идва ченгето:
Добър вечер, знаете ли кога се пускат халогени.
.. Ми, ааа те включени били. :mhihi:
Колан ???
Аз: Туко що го свалих за да си извадя документите(което си е истина, пък и той съм сигурен че го видя)
Ченгето взе да се подхилква взе документите отиде зад колата и вика на колегата си "това комби ли е бе" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Дойде след 2 минути, а на мен телесната ми температура се покачи с 15 градуса и се чудя колко пари мога да им дам.
Идва той:
Сетихте ли се, кога се използват халогените:
...При мъгла
Той: При дъжд, мъгла и всякаква друга намалена видимост(или нещо такова), повече да не се повтаря, приятна вечер.

30 секунди не знаех къде се намирам, направо ми идеше да изляза и да им дам 10 лв от сърце. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 22:33

Ееее аз след малко ще изляза с бимата да видим какво ще направят че уж се носи слух за големи проверки!
Преди малко един познат ми вика да отида да взема жена му от тях,че е пил и го е страх да кара пил заради големите проверки!Да,вика ми да отида с неговото ауди,да ама аз викам няма няма ще отида с моето бмв! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 25 Окт 2008, 22:52

То ако за това не кара пил незнам просто за какво си говориме...
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 26 Окт 2008, 3:12

_65536_kb_sec_ написа:чувал съм че слагат памуче с малко спирт на него

Много правилно си чул....DREGER са ни наематели и от тия момчета в сервиза разбрах доста интересни историйки...особено за старите "дрегери", понеже с тях е ставал номера с памучето...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Окт 2008, 11:02

Незнам защо ви се вижда страхотна история и измислица това за памучето,срока за кръвната проба и късането на акта...но всичко освен кръвната се е случвало при мен...
Когато трябва да се правят бързи изследвания стават точно за 40минути,не питаите откъде знам,но е така :idea:
За тома неверните,ходете си направете и поискаите бърза/експресна..не помня как се водеше,струва малко по-скъпо ;)

Към пича с темата...ако аз бях на твое място директно подписвам акта и завеждам дело за измама с техническото у-во от страна на органите на реда,изпълняващи служебен дълг...после 2-3 години ще ми плащат бирите в ривър сайд...да ги еба и в шапкарите смотани...900лв актове платих заради техните измишльотини...
Добре,че ме открехнаха за фатката с 2те шофьорски книжки...та да ме фанат за оная работа за напред.. :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 26 Окт 2008, 11:02

Снощи една бяла астра спря някакъв стар форд ескорт и куката с жилетка праверява документите...а аз минавам покрай тях на втора с 4000-5000к. барам трета и фиуууу..последствия никакви..и така 2 часа обикалях едни и същи места! :mhihi:
p.s. Имайте предвид че това е между блоковете на хубав път в центъра и то след полунощ със страшния звук на Ремус :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 26 Окт 2008, 11:23

Абе правят всичко възможно те... мошенниците :evil: Нали имаше един габровец май беше не помня с 8 промила в кръвта ... той не само човека ше умре ами и дрегера ше се пръсне :shock: :evil:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 26 Окт 2008, 13:31

Най-грубата грешка е ако си пил малко да кажеш , че си пил (по-добре кажи, че не си). Вече ако си пиинал 300-400 гр алкохол (концентрат) , няма смисъл изобщо да духаш...казваш , че изпитваш адска болка в гърдите дори като дишаш и да ходиш директно на кръвна проба...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 26 Окт 2008, 14:21

Когато си сигорен че си изпил една бира :D и те спрат за алкохол както в случая,и ти покаже на дрегера повече от 0.5 задалжително обжалвай :) защото всеки един дрегер трябва да минава всяка седмица проверка дали е изправен,това ми го каза един катажия ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 26 Окт 2008, 15:26

колеги от мен един савет-като ще караме кола дане кусваме даже и глутка алкохол 8) .има една поговорка да би мирно стояло неби чудо видяло ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 26 Окт 2008, 17:35

spens_82 написа:колеги от мен един савет-като ще караме кола дане кусваме даже и глутка алкохол 8) .има една поговорка да би мирно стояло неби чудо видяло ;)

Напълно си прав!Ако стане нещо дори да не си виновен на първо място слагат виновния който е с употребата..... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 29 Окт 2008, 10:49

мийте си зъбите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории