Докога ще ни ограбват докато се изтрепваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Докога ще ни ограбват докато се изтрепваме?

Мнение от ivoru » 25 Окт 2008, 23:45

Днес пътувах по т.нар. "автомагистрала" Хемус. Имаше към 5-6 верижни катастрофи. Причината: поради големия поток на местата където се пропуска само по 1 кола ставаха задръствания. Караш си със 80-100, и изведнъж зад завоя спряла колона. Пътя беше мокър, и логичното продължение е нагънати ламарини и лупинги при опита да спреш. Тая пътека от години не съм я виждал да работи изцяло. Я тук някое тунелче правят, я там някое мостче, или пък кръпчица. Сега вече съвсем се осраха - на няколко места платната са стеснени без абсолютно никаква причина, и стоят така от месеци. Само от време на време преместват стеснените участъци или променят движението по тунелите, колкото да се имитира дейност. Дейност няма, но има ограбване на нашите пари, които даваме за данъци, минет-ки и прочее държавен рекет. Те батковци, братковци, черепи и други държавни (най-вече червени) боклуци че ни крадат е ясно, но защо заедно с това ни създават неудобства? Също като разБойко - не стига, че краде по 1 милион на участък (зер избори се задават, пари трябват), ами и затваря улици и създава хаос. После същите новоасфалтирани улици са в по-лошо състояние, той оплюва публично съответната фирма (за да видят балъците колко е строг и справедлив), и следващата година пак същата фирма "оправя" друга улица. Те и другите преди него крадяха, ама поне не създаваха проблеми. Затова, предлагам: на следващите избори вместо с бюлетина да отидем с една яка тояга. Хващаме народния избраник, нашарваме му гърбината и така му наместваме кокалите, че да го помни цял мандат. После го пращаме в парламата или общината. Само така ще се научат, че наглостта си има граници. :evil:

Аватар
Кара: E39

Re: Докога ще ни ограбват докато се изтрепваме?

Мнение от ///M Body Shop » 26 Окт 2008, 0:17

Успех колега :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 26 Окт 2008, 0:28

Викаш да ги огрухаме докато не са тръгнали с охрана :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 26 Окт 2008, 1:27

Стига с той Бойко ве , баси само той виновен . На Станишев ,не Първанов , не Доган не оня тъпак царя .....Много тъпо свързване с името на Бойко на всяко нещо което не е в ред в държавата . Най малко в случая за магистралите отговаря друг .....Ааааа тук пред нас два фаса да го еба .....тоя Бойко не е измел ....

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 26 Окт 2008, 1:46

Просто не се ядосвайте :(
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 26 Окт 2008, 2:26

Значи "държавата", колко стана вече, около 30 - 40 години неможе да построи двете най-важни магистрали Тракия и Хемус от по около 400 километра всяка. Не неможе, по-скоро не иска ми се струва. И с каква цел? За да крадат някои тъмни субекти и за децата им да има и за техните до безкрайност. Ами така като са я подкарали, трудоспособните работещи хора, тези на чиито гръб крадат, са на изчезване - спасяват се в чужбина, трепят се по родните "пътища" или са станали жертва на хранително-отровителната промишленост. И в един момент в държавата ще останат най-вече пенсионери и цигани, а на тях няма какво да им вземат. От Европейския съюз пробваха да крадат, но не се получи, хванаха ги и сега всички си патим. Та или тактиката на управляващите е погрешна или не е тяхна!!!
Послепис: Преди извстно време минавах по "първокласния" път от Ябланица до Севлиево и да ви кажа честно останах с впечатлението, че минавам през Нигерия. В селата, от където минава пътя бели хора не се срещат :shock:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 26 Окт 2008, 9:49

колкото и голям българин да съм колкото и да обичам България , и аз почвам да се оглеждам за напускане на България , не е истина на къде е тругнала тая държава! :D
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайле » 26 Окт 2008, 10:33

Онзи ден, пътувах по Автомагистрала "Тракия" - София - Пазарджик с на баща ми "Берлингото". Карам си съвсем спокойно 130-150 максимум иии ТРЯС 20 км преди Пазарджик в средната лента ! Какво видяха очите ми - някаква арматурна плоскост с два гвоздея .... Земи си тая задна дясна гума .... Направо ми я свали от джантата ! :(

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 26 Окт 2008, 12:05

Аз мисля да се пребирам а всеки казва че става все по лошо и по лошо.Всички сме научени да кръдем,ама май мащаба дразни.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 26 Окт 2008, 14:27

Да бе вчера такова задръстване по тая магистрала не бях виждал :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Окт 2008, 15:33

Тъкмо се прибирам, моя маршрут минава по същата магистрала от Ботевград насам.

И съм учуден, какво не и харесвате на магистралата?
Тук-там е затворена, малко е неравна и дясната лента е потънала на места заради камионите и качеството на настилката, но като цяло всичко е наред. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

92-3та всички казваха, "след 10на години ще се оправим".
2002-3 всички пак казваха, че "до 5 години ще сме ОК".

2008 на прага на 2009-та положението е трагично. Аз вече не виждам надежда. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peikov » 26 Окт 2008, 17:03

Наистина патищата ни са очаиващи особенно по малките градове, и наистина и аз не знам на каде варви тая даржава ама никои за нищо не му пука, а всеки гледа да влачи не да избягаш ами и дане се варнеш. После не гласували хората, имали за кои и пак никои не е виновен за цялата тая история.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 26 Окт 2008, 21:42

А преди малко какво беше...сега се връщам и отварям форума :(

На четири места по пътя от Варна, съм се редил в задръствания...а на "автомагистрала" Хемус - 3 пъти! Няма такова безумие...а най-интересното е, че на местата, където се "ремонтира" пътя, няма и грам техника! Поне по един багер, колкото да хвърлят прах в очите на хората, да бяха оставили да е*а мама им крадлива!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 27 Окт 2008, 11:20

someone написа:А преди малко какво беше...сега се връщам и отварям форума :(

На четири места по пътя от Варна, съм се редил в задръствания...а на "автомагистрала" Хемус - 3 пъти! Няма такова безумие...а най-интересното е, че на местата, където се "ремонтира" пътя, няма и грам техника! Поне по един багер, колкото да хвърлят прах в очите на хората, да бяха оставили да е*а мама им крадлива!

Колега я сподели малко инфо,вярвам и на други ще потрябва,че ще пътувам тази седмица към София и Варна ........ Къде точно,какво къртят???? Благодаря!!!! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Окт 2008, 12:02

ивчо написа:
someone написа:А преди малко какво беше...сега се връщам и отварям форума :(

Колега я сподели малко инфо,вярвам и на други ще потрябва,че ще пътувам тази седмица към София и Варна ........ Къде точно,какво къртят???? Благодаря!!!! :)

Е па те така си къртят. Фанал една мотика бай Иван и чепка бурените отстрани на банкета, а останалите кибичат на бира и кебапчета :)

Винаги съм давал пример с летището на Хонг Конг - те е издадено навътре в морето, построено върху мочурище което е отводнено, за 1.5г построяват метро и магистрала до летището които минават през същите тези блатисти терени, за 24ч пренасят цялото оборудване, затварят старото летище и пускат новото на 100% натоварване ..........
в БГ 9месеца ремонтираха левия тунел на Топли дол и като го отвориха по спешност дори нямаше осветление :banghead: :banghead: :banghead: enjoy

Следваща

Назад към Извън Темата