Подгрев задно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Anthony_J написа:То май Е34 няма без подгрев, камо ли Е39. Просто както му казаха по-горе, подгряването на огледалата е свързано със сензора за температура. Той каза, че сензорът му работи, ама хич не се замисли защо е закачено подгряването към него. И че лятото няма да работи, а само при температури под нулата.
Д варно сега се замислих но това е глупаво ако е вярно че само под нулата работят защото не само под нулата страничните огледала се изпотяват и нищо неможе да видиш на тях,не говорим само да ми ги размразява.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички за идеите и коментарите,но малко се отконихме от темата,никои ли незнае каде може да има реле в цялата тази схема
Би трябвало да има защото нали само се изключва след някво време или като се размрази ли?

- safety car F1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 n52b30
safety car F1 написа:подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън
Подгряването на огледалата и пръскалките на предното стъкло се включват автоматично при температура под 3 градуса, но все ми се струва, че и когато пуснеш подгряването на заното стъкло се включват и огледалата

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Абсолютно.Вчера ги тествах понеже смених едното стъкло на страничното огледало.bmwmania написа:safety car F1 написа:подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън
Подгряването на огледалата и пръскалките на предното стъкло се включват автоматично при температура под 3 градуса, но все ми се струва, че и когато пуснеш подгряването на заното стъкло се включват и огледалата
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

Ако стъклата на огледалата на колегата са сменени с такива, които не са оригинални, много е вероятно да не работи подгревната функция.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
Подгряването на страничните огледала не ме интересува особено много,но проблем ми е задното стъкло там е кофти като не работи подгрева.Има една тема с бушоните кой за какво е,но в нея никаде не пише кои е за подгрева на задното стъкло?по принцип си ги прегледах всички и нямам изгорял,но ако някои знае кои е точно бушона ще сам благодарен.И дали има някви релета които да проверя?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2