Отново въпроси за 525tds - разход, шумове...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 25 Окт 2008, 18:12

VesoPesa написа:баш аФтоматик е :mhihi:
дай си телефона, ще говора да ми го остави тука в сф та да може да го видите и 2-та с другото момче ;)

едит: със черна кожа е вътре, а отвън е сив металик :mhihi:

И последен каприз-има ли работещ климатик. :?: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Окт 2008, 19:03

мисля даже че е с копчетата не с врътките :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Окт 2008, 19:34

amd написа:Mного полезно, направо супер съвет ;) Дай да изръсим 10 000 за Е34, а други да карат Е39 за тия пари, после да ръсим още хиляди за най-оригиналните и скъпи профилактични ремонти, та да ни е спокойно, че сме с морално остарял автомобил, но със съвременно ниво на задължения към банките :confused: Въобще не мога да разбера в тоя форум какъв е проблема, защо винаги сте такива максималисти ? Все ние с по-евтините коли сме проблема и ни се изсипват такива мнения. Ами нали уж са здрави тия БМВ-та ? Пък най-капризни от всички автомобили излязоха :roll:
Освен това, колега Станчев, колите които ти продаваш за милиони ли са, аз моята я купих за 5000 лева и сега вече подмина 6000 с много, след обслужване, застраховка и чисто нови 17-ки. 520-ката М50 излезе над 5000 след всичките ремонти. Ама защо ли въобще да ви давам отчет, който каквото може и иска, това кара!

Исках да ви питам кое е сериозен проблем и кое не чак толкова, а сега ви питам къде в София има добър майстор по гърнетата, да ми смени тази тръба или завари и да не ми иска пари като за оригинален supersprint/remus !

аве ей не ми разправяй за 34-ки и 39-ки по 9-10 хиляди лева ;)
здрави са ама и здрав гъз требе да имаш да вадиш пари и голямо сърце трябва да имаш да ги даваш за колата!
относно тия дето ги продавам - техническото състояние им е перфектно, имат външни забележки. както се казва за тези пари толкова ;)
а понеже на тебе все нещо ти се чупи ако вземеш осмемнайската ти давам 6 (шест) месеца гаранция (без консуматив) :D
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Окт 2008, 21:54

ве тука взехте да полудявате :( :( я си взимайте хапчето и си лягайте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E34