Искам да съм част от отбора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Окт 2008, 20:27

DirtySouth написа:
Vlados написа:
DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .

Ти да не си ходил на сбирки на други марки и да се бъркаш нещо? Къде са тея киселяци, дето се гледат тежко, да ходя и аз да ги погледам така?

Викаш без причина ги изгониха от ЕКОТО ? Както и да е всеки си има мнение и това е моето ;)

Ела на ОМВ-то, и ако един не ти допадне аз лично ще те почерпя едно питие и ще ти се извиня публично!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 25 Окт 2008, 20:39

bobi_maxo написа:
Ела на ОМВ-то, и ако един не ти допадне аз лично ще те почерпя едно питие и ще ти се извиня публично!

:yes: Тоя понеделник те чакам на ОМВ-то в Люлин ;) Пиши ЛС как ти изглежда бимата ;) Става дума за Младенчо !!! ;)
Последна промяна Garribaldi на 25 Окт 2008, 22:02, променена общо 1 път
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 25 Окт 2008, 21:05

Добре дошъл.
Сега в интерес на истината, ако отидеш на сбирка и чакаш някой да се запознае с теб, няма смисъл. Вярно е, че преди, когато ходех на бургаските сбирки всяка седмица, новите гледах да ги посрещам, но не мисля, че трябва да се стряскате.
В началото предполагам е странно, когато видиш, че всек исе познава с всеки - имат общи теми, за които да си говорят, но повярвай ми във всеки един разговор ще бъдеш топло приет.

Имаше още една- две такива теми на момчета, които просто се притесняват от това да обиколят всички и да се запознаят с тях, но в крайна сметка никой от сбирките не се е познавал с всички от преди това.
Аз лично като отидах на първата си сбирка не се знаех само с едно от момчетата, но все пак от там нататък отиваш и си се запознаваш с останалите.

Малко прекалих с писаниците, но мисълта ми е, че няма от какво да се притесняваш, а най-малко от това, че няма да те приемат. Не се гледа с добро око само на гореспоменатите киселяци, но щом си пуснал такава тема се съмнявам да си от тях.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Окт 2008, 21:57

bobi_maxo написа:Ела на ОМВ-то, и ако един не ти допадне аз лично ще те почерпя едно питие и ще ти се извиня публично!

Бая напиване и извинения ще трябва да има... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Окт 2008, 22:02

///MapTo написа:
bobi_maxo написа:Ела на ОМВ-то, и ако един не ти допадне аз лично ще те почерпя едно питие и ще ти се извиня публично!

Бая напиване и извинения ще трябва да има... :roll:

Защо? Ти кога си идвал на Люлинска сбирка? До сега не съм видял някой от колегите заради който да се напием без добър повод! Не за това дали не ми допада!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Окт 2008, 22:43

младенчо,щом не си задминал некое бмв с колело или да викаш ,че некое пежо върви с трета космическа - ше те приемеме културно в отбора!! ако верно си прост-тука е като катализатор-или ше станеш още по-прост ,или ше се очовечиш....!!! същия ,обаче със сигурност нема да останеш!!!
чети повечко в началото,като търсиш нещо-цъкай първо на търсачката и ако не закачаш мацките на админите и модовете ше имаш дълъг и пълноценен престой у форума!!!
:lol:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 25 Окт 2008, 23:11

Само кажи кога, да не идвам аз, че ще трябва да черпиш :mhihi:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 25 Окт 2008, 23:28

:welcome: :wave: :wave: тук трябва да си малко :kuku: за да се впишеш :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mladen4o1 » 26 Окт 2008, 11:37

ХахА спокойно аз съм много :kuku: дано да има и други като мен :P

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 26 Окт 2008, 11:54

Базикаш ли се,Добре дошъл във форума.БМВ е начин на живот,нещо неописуемо и неразбираемо от всеки.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 26 Окт 2008, 12:47

DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .

И аз съм така :yes:
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 26 Окт 2008, 12:58

ааааааааа ... ела ела и долу в дружба да гледаш якоо простии и сеири и как разни "МПС"-та изтръгват колконки шото са заредили за 5лв. газ и няят кинти да платят ... ааа паа ако не ти ареса,ела четвъртък вечер горе на бояна Аристокрацията на bmw club bg ... само чайчета и културно провеждани диалози :mhihi:

Ае добре дошъл :have one: :drinking: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 26 Окт 2008, 21:37

Exy написа:

Трябва да направиме една среща на "Земните БМВ ентусиасти" ;)
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Окт 2008, 21:42

То и аз искам, ама нямам биемв. Ако някой си дава 5-цата за 307sw идаааа. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 26 Окт 2008, 22:19

DirtySouth написа:
Exy написа:

Трябва да направиме една среща на "Земните БМВ ентусиасти" ;)

И там кой ще бъдете? Ти, ''Exy'', принц Чарлз, Саксгобургготски и още 3-4 ма аристократи?
Не слагай всички под един знаменател! Незнам какви са колегите който са били на ЕКО, но тия който познавам от Люлинската сбирка и някой от Дружбенската(не познавам всички!), нито един не лети из облаците!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата