Искам да съм част от отбора
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Искам да съм част от отбора
Здравейте БАВАРЦИ
казвам се Младен на 18 год. от софия и съм голям фен на марката и всичко свързано с нея и много бих искал да стана член на ваш6и клуб ама приблема е че незнам как да го напрява
няколко пъти съм идвал на ОМВ в люлин след тунела ама ми е някакси неудобно да ходя и е така да се запознавам с хората кой знае какво може да си помисли някои "къф па е тоя дришлио" или нещо такова
и просто исках първо да се запозная с някой хора тука в чата или някаде на кафенце
и после да почна да ходя по събиранията щото аз нямам приятели който да карат БМВ и да са в клуба и незнам от каде да започна
самичък съм си
и такам
ще ми е много драго да се запозная с вас и можеби да Ви стана колега
сега знам че темата е малко глупава
но моляви непишете някакви глупости знам че съм леко прост
Благодаря Ви

Благодаря Ви

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Добре дошъл!
Занапред спазвай правилата на форума, прочети обяснението на всеки един раздел, за да се ориентираш къде да пускаш темите си. Използвай търсачката и... ENJOY!
Занапред спазвай правилата на форума, прочети обяснението на всеки един раздел, за да се ориентираш къде да пускаш темите си. Използвай търсачката и... ENJOY!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
като отидеш на сбирка и не познаваш никого и се оглеждаш заблудено
,винаги ще се намери някой който да те заговори,ако е от по-старите кучета
ще те и запознае с повечето
Много гостоприемно и приятелски ще те посрещнат всички,ходил съм няколко пъти на Еко и бях много приятно изненадан
Така че нема кфо да се плашиш 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .
I'm slowly drifting

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .
Ти да не си ходил на сбирки на други марки и да се бъркаш нещо? Къде са тея киселяци, дето се гледат тежко, да ходя и аз да ги погледам така?
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Vlados написа:DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .
Ти да не си ходил на сбирки на други марки и да се бъркаш нещо? Къде са тея киселяци, дето се гледат тежко, да ходя и аз да ги погледам така?

Иначе колега: Добре дошъл! Ако видиш и чуеш една Е 34 комби да "трака", можеш да се обадиш на ОМВ-то!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Vlados написа:DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .
Викаш без причина ги изгониха от ЕКОТО ? Както и да е всеки си има мнение и това е моето

I'm slowly drifting

66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5