HELP! Никъде няма държача за крушката за късите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- moviestudio
- Потребител
-
HELP! Никъде няма държача за крушката за късите
Колеги,знам че задавам идиотски въпрос ,но съм обиколил почти всички морги за които се сетих освен това съм минал и целия Симеон +ДАРУ КАР и КАМОР и никъде няма държача за крушката на късите светлини(фасонката която завършва с букса) за BMW E39 FACE LIFT 2003. Амо някой има някаква идея къде може да се намери подобно нещо моля нека ми каже.Цената на гадната пластмаска в ДАРУ е 13.60лв
Re: HELP! Никъде няма държача за крушката за късите
moviestudio написа:Колеги,знам че задавам идиотски въпрос ,но съм обиколил почти всички морги за които се сетих освен това съм минал и целия Симеон +ДАРУ КАР и КАМОР и никъде няма държача за крушката на късите светлини(фасонката която завършва с букса) за BMW E39 FACE LIFT 2003. Амо някой има някаква идея къде може да се намери подобно нещо моля нека ми каже.Цената на гадната пластмаска в ДАРУ е 13.60лв
Като гледам ти май си изхарчил повече пари за гориво а се скъпиш за 13,60. Поръчваш и толкова.
Re: HELP! Никъде няма държача за крушката за късите
moviestudio написа:Колеги,знам че задавам идиотски въпрос ,но съм обиколил почти всички морги за които се сетих освен това съм минал и целия Симеон +ДАРУ КАР и КАМОР и никъде няма държача за крушката на късите светлини(фасонката която завършва с букса) за BMW E39 FACE LIFT 2003. Амо някой има някаква идея къде може да се намери подобно нещо моля нека ми каже.Цената на гадната пластмаска в ДАРУ е 13.60лв
Едно време имаше един лаф... Иска да е*е блондинки с 5 стинки...

Тия от Горубляне да не би вече да казват че като купиш БМВ и частите доживот са без пари заради името на марката?

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- moviestudio
- Потребител
-
Проблема не е финансов.Надявах се някой да ги има или да ми каже откъде да ги купя.Естествено ,че накрая си ги поръчах просто не ми се чакаше.Мерси на всички
6 мнения
• Страница 1 от 1