HELP! Никъде няма държача за крушката за късите

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

HELP! Никъде няма държача за крушката за късите

Мнение от moviestudio » 17 Окт 2008, 15:47

Колеги,знам че задавам идиотски въпрос ,но съм обиколил почти всички морги за които се сетих освен това съм минал и целия Симеон +ДАРУ КАР и КАМОР и никъде няма държача за крушката на късите светлини(фасонката която завършва с букса) за BMW E39 FACE LIFT 2003. Амо някой има някаква идея къде може да се намери подобно нещо моля нека ми каже.Цената на гадната пластмаска в ДАРУ е 13.60лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 17 Окт 2008, 22:27

Ами поръчай си в дару или камор , щом са ти дали цена значи може да се поръча какжо са 13,60
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: HELP! Никъде няма държача за крушката за късите

Мнение от WALL » 22 Окт 2008, 10:45

moviestudio написа:Колеги,знам че задавам идиотски въпрос ,но съм обиколил почти всички морги за които се сетих освен това съм минал и целия Симеон +ДАРУ КАР и КАМОР и никъде няма държача за крушката на късите светлини(фасонката която завършва с букса) за BMW E39 FACE LIFT 2003. Амо някой има някаква идея къде може да се намери подобно нещо моля нека ми каже.Цената на гадната пластмаска в ДАРУ е 13.60лв

Като гледам ти май си изхарчил повече пари за гориво а се скъпиш за 13,60. Поръчваш и толкова.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: HELP! Никъде няма държача за крушката за късите

Мнение от boby29 » 22 Окт 2008, 16:09

moviestudio написа:Колеги,знам че задавам идиотски въпрос ,но съм обиколил почти всички морги за които се сетих освен това съм минал и целия Симеон +ДАРУ КАР и КАМОР и никъде няма държача за крушката на късите светлини(фасонката която завършва с букса) за BMW E39 FACE LIFT 2003. Амо някой има някаква идея къде може да се намери подобно нещо моля нека ми каже.Цената на гадната пластмаска в ДАРУ е 13.60лв

Едно време имаше един лаф... Иска да е*е блондинки с 5 стинки... :mhihi: Колега, щом си дал пари за FACE LIFT 2003 как така не ти останаха 14 лв? Обиколил си всички морги, че то само за бензин по задръстванията 100% си дал доста повече от 13,60 - гаранция.
Тия от Горубляне да не би вече да казват че като купиш БМВ и частите доживот са без пари заради името на марката? :D
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

Потребител
Аватар

Мнение от moviestudio » 24 Окт 2008, 22:03

Проблема не е финансов.Надявах се някой да ги има или да ми каже откъде да ги купя.Естествено ,че накрая си ги поръчах просто не ми се чакаше.Мерси на всички

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 24 Окт 2008, 23:14

Айде честито . :have one:
Изображение

Назад към E39