Помогнете (за превод) - Някой който разбира немски език ?!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помогнете (за превод) - Някой който разбира немски език ?!
Търся някой които разбира немски да ми преведе ето това : KLIMAAUTOMATIK,4xEL.FENSTERHEBER,EL.AUSSEN SPIEGEL,TEMPOMAT,MULTI LEDER LENKRAD,ABS,SERVO,AIRBAG,NEBELSCHEINWERFER ,ALUFELGEN,ZENTRAL MIT FUNK,EL.HECKROLLO,SCHEKHEFT GEPFLEGT,UNFALL FREI,TOP ZUSTAND,EURO NORM D4 NORM,AUS 2.HAND,ZWISCHEN VERKAUF UND IRRTÜMER VORBEHALTEN
П.С. : Благодаря ви предварително !
П.С. : Благодаря ви предварително !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Климатроник, 4 електрически стъкла, електрически странични огледала, автопилот, кожен волан с копчета( за командване на радио, климатик и т.н)АБС, Серво Въздушни възглавници (Еърбег),,фарове за мъгла ,алуминиеви джанти,централно заключване с функции, ,електрически щори, SCHEKHEFT GEPFLEGT(това нез какво означава)не е блъскана, няма индидентиI,супер състояние,Евтопейска Норма-D4 NORM втора ръка, ,ZWISCHEN VERKAUF UND IRRTÜMER VORBEHALTEN
vesko06 написа:Климатроник, 4 електрически стъкла, електрически странични огледала, автопилот, кожен волан с копчета( за командване на радио, климатик и т.н)АБС, Серво Въздушни възглавници (Еърбег),,фарове за мъгла ,алуминиеви джанти,централно заключване с функции, ,електрически щори, SCHEKHEFT GEPFLEGT(това нез какво означава)не е блъскана, няма индидентиI,супер състояние,Евтопейска Норма-D4 NORM втора ръка, ,ZWISCHEN VERKAUF UND IRRTÜMER VORBEHALTEN
Точно последните 5-6 думи дето не си превел не мога да преведа и това SHEKHEFT GEPFLEGT ... то другото ми е ясно ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Schek не знам какво е, heft е "тежина", а gepflegt е "подържана", ако това ще ти помогне де
П.С Scheckheftgepflegt при горния сайт излзиа "Услугата планове", което пък изобщо нз какво е

П.С Scheckheftgepflegt при горния сайт излзиа "Услугата планове", което пък изобщо нз какво е
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
ivayllo написа:разбрах какво е ... че е поддържана колата , ама това : ZWISCHEN VERKAUF UND IRRTÜMER VORBEHALTEN , нищо не ми говори ...
ZWISCHEN VERKAUF UND IRRTÜMER VORBEHALTEN е буквално: между продажба и възражение за грешка .. аз го разбирам като - колата е задържана при продажба заради някакво възражение..
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
vesko06 написа:zwischen- между, Verkauf - продажба, vorbehalten - запазенаДано съм ти помогнал
Не си съвсем прав .. halten и behalten е по-скоро задържам .. vor .. е преди .. може да се тълкува като предварително задържана .. защото това е глагол ..
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
ivayllo написа:в край на сметка мен ме интересува дали пише че има повреда , дугото сякаш не ме касае ... затова се интересувам какво пише отдолу ... това което не мога да преведа , но щам е задържана ... може би няма повреда ...
Абе май има някакъв проблем, точно защото е задържана .. Ако почакаш до довечера ще питам жената .. най-добре ми дай пълния текст, за да се консултирам с нея.
- Azrail
- UFO Pilot
-
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Може би - "между продажба и погрешна уговорка", т.е. някой е щял да я взима, ама се е разпаднала работата 

- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
искат да кажат, че може да има объркване в изредените екстри и, че е възможно да бъде продадена без да е махната обявата
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2