Подгрев задно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Подгрев задно стъкло
Здравейте колеги.Имам един много неприятен проблем,не ми работи подгряването на задното стъкло,както и на огледалата.Проверил сам бушоните всички са ОК даите някакъв съвет,има ли някви релета и каде се намират или можеби проблема ми е в управлението на климатроника?И парното нещо полудява като изгася колата даже при изваден ключ започва да духа леко само в краката стоял сам по половин час в колата и не спира,всъщност не духа постоянно но се включва и спира когато си иска 

- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Това за климатроника мисля,че е от "таралежа"-управляващия модул на степените на парното,а пак за нагревателите може да са прекъснати някъде.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- signala
- кандидат ентусиаст
-
asasin18 написа:подгряването на огледалата зависи и от датчика за външната температура. Той работи ли ти ?
Да той си работи напълно нормално!
- signala
- кандидат ентусиаст
-
Ivaka написа:Това за климатроника мисля,че е от "таралежа"-управляващия модул на степените на парното,а пак за нагревателите може да са прекъснати някъде.
И аз си мислех за таралежа защото имах проблем с него на 3-ката ми но като е прецакан той мени просто силата на вентилатора или направо спира накрая и нямаш никакви духалки,на да ги вклщчва безпричинно и то само на краката незнам

- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
При мен беше така колега махам ключа заключвам и продължава да духа в краката,като смених таралежа се оправи.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- signala
- кандидат ентусиаст
-
Ivaka написа:При мен беше така колега махам ключа заключвам и продължава да духа в краката,като смених таралежа се оправи.
мерси много колега,а сега по другия проблем че идва зима,и не ми се духа по стъклата да ги размразявам

- signala
- кандидат ентусиаст
-
bmwmania написа:Вариантите за нагревателя на задното съкло са два /според мен/
1. Прекъсната пластина.....
2. Бъшона за нагревателя....
За друго не се сещам
бушоните са здрави,а тези пластини каде се намират,ако са под страничните кори до стъклото как се свалят те че един ден се мъчих но неуспях.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
Да и това правих,но само ми изтекоха очите да се пуля в тях
а и доколкото знам даже да има прекъсната няма да нагрява само този ред където е прекъснато.Няма ли някви релета някаде?

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
За огледалата, сигурен ли си, че твойте са с подгрев, защото има е39-ки без подгрев.
За пластиките отзад, ако са се отлепели повярвай ми няма какво да я залепи отново-от опит ти го казвам, преди има ауди, което какво ли не правих, ама какво ли не и накрая стигнах до някво ел. проводимо лепило, което в БГ не се намираше и се отказах.
За пластиките отзад, ако са се отлепели повярвай ми няма какво да я залепи отново-от опит ти го казвам, преди има ауди, което какво ли не правих, ама какво ли не и накрая стигнах до някво ел. проводимо лепило, което в БГ не се намираше и се отказах.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- signala
- кандидат ентусиаст
-
cable написа:За огледалата, сигурен ли си, че твойте са с подгрев, защото има е39-ки без подгрев.
Виж за огледалата не бях се замислил,по скоро мислех че всички си имат подгрев,но както и да е те не са ми толкова важни искам задния джам да си направя,но винаги преди да стигна до сервизи се допитвам тук после самсе мъча и ако нестане чак тогава в сервиз че там са едни майстори

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
То май Е34 няма без подгрев, камо ли Е39. Просто както му казаха по-горе, подгряването на огледалата е свързано със сензора за температура. Той каза, че сензорът му работи, ама хич не се замисли защо е закачено подгряването към него. И че лятото няма да работи, а само при температури под нулата.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2