Фаровете забиха
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Фаровете забиха
Здравейте, дирих с търсачката ама безрезултатно, Та проблема колеги е следния, беше ми изгоряла крушката на десния фар (ксенон- оргинал) та свалих я, и като сложих новата ми забиха фаровете надолу... в смисъл нали знаете, като запалиш фаровете как се мърдат лупите нагоре надолу, сега само мръдват 1 път нагоре и туй то, и светят много ниско, не през лупата а мааалко под нея... дайте акъл кво да правя, че ще се утепам нощно време.... 

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
опита ли да ги регулираш сам ... другия още вариант е да отидеш в сервиз и за 5-10лв да ти помогнат !! аз само за това се сещам
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
регулирал съм ги преди 2 месеца и бяхя супер, но като спряха да се движат нагоре надолу, като ги включа, а правят само едно движение от тогава стана проблема
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Моите правят нещо подобно, но нямам проблем със светенето - уточнявам, че не съм ги пипал. Когато взех колата, винаги правеха по няколко движения нагоре-надолу когато ги включа. Около година по-късно започнаха да правят само едно движение нагоре, но доколкото мога да преценя си застават в старото положение, защото осветената част от пътя си е същата. Само от време на време, да кажем веднъж в месеца, пак си правят старото, неколкократно регулиране.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Да не си мръднал без да искаш копчето за местене на фаровете и да си забравил да го провериш... Имам превид това, което е на таблото зад волана...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Според мен е някакъв проблем с левъл сензора за фаровете LEVEL SENSOR 63120010307
Номенклатурен номер : 63120010307
Описание : HЦHENSTANDSSENSOR
Ед.цена (с ДДС) : 268.55 BGL
Няма наличност
Разбира се, може и само някоя жичка да се е откачила, но би трябвало да се види при диагностика
Номенклатурен номер : 63120010307
Описание : HЦHENSTANDSSENSOR
Ед.цена (с ДДС) : 268.55 BGL
Няма наличност
Разбира се, може и само някоя жичка да се е откачила, но би трябвало да се види при диагностика

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Джентълмени нямам копче за реглаж в купето... а може верно някоя жичка да е мръднала, трябва да ги раздвижа всичките да видя, реално само съм базикал десния фар.
А къде се намира тоз уред за автоматично регулиране на фаровете?
А къде се намира тоз уред за автоматично регулиране на фаровете?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Mitaran написа:А къде се намира тоз уред за автоматично регулиране на фаровете?
то не е уред, а сензор и то два такива - отпред и отзад! Закачени са на носача от страната на пътника. Захванати са на гъвкави лостчета, които отчитат височината на колата. Наведи се и ги провери тях да не се е откачил някой от тях!
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Сензора се намира на преден десен носач и на заден май беше ляв.Като погледнеш под колата,ще видиш едни кутийки с кабел на носачите.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
видях ги че слагах зимните гуми, ама са ток и жици, мърдат и купунгите са добре хванати, утре на светло ще разгледам кабелите на фара данеби накоя буска да се е размърдала, ама колата е леко наклонена надясно... може ли да е от това?
12 мнения
• Страница 1 от 1