Защо всички обикновени хора са против BMW?
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Хората около теб ти говорят всеобщо приетите митове - скъпи части, голям разход, неоправдана покупка. Това са глупости ... Не карам Е46, обаче мога да ти кажа, че предните ми шарнири струват с 5 лв по-скъпо от на астра комби
Така, че си вземи това, което ти е по на сърце.
ПП Шарнирите не са от битака, просто са взети с -10% цена.
ПП2. На майка ми дори и бяха казали "Ооооо те на БМВ гумите са много скъпи!"

Така, че си вземи това, което ти е по на сърце.
ПП Шарнирите не са от битака, просто са взети с -10% цена.
ПП2. На майка ми дори и бяха казали "Ооооо те на БМВ гумите са много скъпи!"
Брат ако искаш кеф и по-малко пари ... ми вземи си Е36
Пак ще си лош, обещавам. Ако спре Е46 до теб и ти се дърви, просто му кажи "Ех, вече не ги правят като едно време !!!".

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
alexand написа:Брат ако искаш кеф и по-малко пари ... ми вземи си Е36Пак ще си лош, обещавам. Ако спре Е46 до теб и ти се дърви, просто му кажи "Ех, вече не ги правят като едно време !!!".
И ония отвръща на Е93-ката до него, "Чу ли го кво каза

По темата: разбирам, значи от цялата работа излиза, че ако ми се кара кола ще си взема кола, ако ми е все тая, но имам нужда да отида от точка а до точка б / с няколко лягания на земята и без камъни в бъбреците/ си взимам голф.

- ivanov3333
- Потребител
-
всичките ми приятели и родителите мразят марката, не мога да си обясня това. непрекъснато се сблъсквам с мнения от сорта "защо да взема нещо което гори много апък не върви", "нестабилни коли", "боклуци"... и тн.н
никога не бих си вземал нешо по различно от бмв.
никога не бих си вземал нешо по различно от бмв.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ама те много поднасяли и не вървяли на сняг
гори 20/100 ама пешо с астрата е по-бърз.
а пък на баща ми мерцедеса вози по-меко
и така нататък

гори 20/100 ама пешо с астрата е по-бърз.
а пък на баща ми мерцедеса вози по-меко
и така нататък

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Абе нека са против, тебе какво ти пука? За какво предпочиташ да даваш пари, за гориво или за части? Щото ако даваш за части ще те е яд, пък ако даваш за гориво ще ти е кеф.
Ей сега ще направим връзката: Земи си бмв и давай пари за гориво, земи си нещо обикновено и давай пари за части. Ти избираш.
П.С. Тъй като гледам вече си избрал, Wellcome to the club!
RESPECT
by t060
Ей сега ще направим връзката: Земи си бмв и давай пари за гориво, земи си нещо обикновено и давай пари за части. Ти избираш.
П.С. Тъй като гледам вече си избрал, Wellcome to the club!
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
methanol написа:Изчетох темата и направих следния извод: НИЕ НЕ СМЕ ХОРА
мдаааааам

хората си купувам талиги,които не палят,не спират,сипват им за 5лв газ и се циганеят за 20ст.Сменят някой части когато им паднат на пътя,особено накладките.Те това са хората,но ние не сме като тях

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ето какво ми написа току що един "обикновен" човек
[21:57:41] MoNiTo каза: - Защо на Беемветата са им малки воланите?
- За да може да се карат с белезници.
[21:57:45] MoNiTo каза:

[21:57:41] MoNiTo каза: - Защо на Беемветата са им малки воланите?
- За да може да се карат с белезници.
[21:57:45] MoNiTo каза:

Re: Защо всички обикновени хора са против BMW?
LizarD написа:Абе много често, родителите и роднините ми, натякват, че BMW е голям и недостижим каприз.
"Ама колата е инструмент"
"Ама колата трябва да работи за теб, не ти за нея"
"Ама колата е машина която трябва да те закара от точка А до точка Б"
"Вземи си БМВ, ти ще се опариш за 1-2 годинки и ще ти влезе акъла в главата, моите накладки струват 20 лв, пък твоите 220"
Да, колите са инструмент.
БМВ е не просто инструмент. БМВ е професионалния комплект с инструменти, който ползват най-добрите.
Да, колата трябва да работи за теб. БМВ най-много от всички марки работи за теб (точно като немец). Точен, коректен, със силно изявен професионализъм, на разумна цена. (предполага се, че за да го караш трябва и ти да си точен, коректен и т.н., и да му плащаш толкова за колкото сте се разбрали (нито повече, нито по-малко))
Да, колата е машината която те закарва от точка А до точка Б. БМВ е най-сигурната, най-удобната, най-приятната и най-великата машина която ще свърши тази работа, но същевременно ще те накарала да се усмихнеш поне веднъж (на километър

Да, вземеш ли си БМВ се опарваш наистина, за цял живот, необратимо. Дори само час да покараш някое БМВ (дори да е мноого старо), всяка минута с друга марка кола после ще е като наказание за теб (е, добре не чак наказание, по-скоро лишение).
Веднъж опиташ ли от БМВ се пристрастяваш, наистина. Огледайте се... Този форум е единствения в който 99% от участниците са наистина влюбени в марката.
И относно примера ти с накладките (ще ползвам него въпреки че е глупав и не е верен).
Преди карах форд фиеста. Да речем че нейните накладки бяха по-евтини (22лв.) от тези на БМВ-то (220 лв). Ей мразех момента в който трябваше да дам дори 22 лв. за тази фиеста.
Ще направя едно лирическо сравнение. Представи си че имаш две деца (момченца).
Едното е двойкаджийче, не го бива в спорта, пуши масури всеки ден, има признаци за гей наклонности и малко грозновато. Другото ти дете е отличник, младешки национал по футбол е, пич от всякъде и т.н. (разбра ме). Е, много ясно че за тъпото гейче и 22 лв. са много и ще те е яд като ги даваш. А на пичагата... Като ти каже дай 220 ще му даваш 250 с усмивка на уста.
Е така горе долу ги чувствам аз нещата. Може малко да съм прекалил, преекспонирал и т.н., но реших да споделя какво мисля по тази тема.
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Супер сте! Не махайте темата, нека поостане! Искам да я покажа на някои хора.
a.k.a Не съм единствения заразен
Тва е като да питаш в болницата " Ама, много е готино да ядеш кисело мляко с вилица, нали? И всички пациенти ДАААААААА
"
BMW е стимул.

BMW е стимул.
Последна промяна LizarD на 24 Окт 2008, 0:19, променена общо 2 пъти

69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5