проблема с автоматичните скорости на Е34 беше решен
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблема с автоматичните скорости на Е34 беше решен
Колеги да ви се похваля- разглобихме скоростите с Иван от Петрич и почти сме готови да ги сглобим. Оказа се, че при предишен ремонт още преди да я купя някой се е правил на майстор и е объркал подредбата на феродовите и притискателните дискчета на едната скорост. Като се е развалила едната, след това са тръгнали и втора и трта скорост. Иван откри веднага грешката и вероятно вдруги ден ще е готова, тъй като единият комплект дискове, го нямаше в наличност и ще ходя утре на София за да ги купя. Иван е голям майстор по автоматичните скорости. По сервизите ми разправяха за страшни суми -2 000 лв. а сега ще ми излезне приблизително около 200 лв. Благодарности на Иван.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
лелееее
ако обадиш точни цени за дисковете и прилежащите им неща, цена няма да имаш
и също така искам да отправя въпрос към теб и към Ванката - запушен мозък лекува ли се? защото имаме съмнения че един приятел го е застигнала такава неволя
ако обадиш точни цени за дисковете и прилежащите им неща, цена няма да имаш
и също така искам да отправя въпрос към теб и към Ванката - запушен мозък лекува ли се? защото имаме съмнения че един приятел го е застигнала такава неволя

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аве кой е този Иван от Петрич?? Явно много ги разбира нещата и работи на нормални цени. Хммм аз май му имам скайпа. Иване ако четеш това земи ми драсни някой ред като ме видиш он-лайн. Явно много ги чаткаш нещата и не е лошо като имам повече пари да дойда малко да ми прегледаш колата. Хем ще се разходя по твоя край, май туризъм му викаха
С теб ли си лафихме дали има промяна в паленето след смяна на вериги????? Айде ако искаш и на ЛС може да си драскаме.
Поздрави.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:Аве кой е този Иван от Петрич?? Явно много ги разбира нещата и работи на нормални цени. Хммм аз май му имам скайпа. Иване ако четеш това земи ми драсни някой ред като ме видиш он-лайн. Явно много ги чаткаш нещата и не е лошо като имам повече пари да дойда малко да ми прегледаш колата. Хем ще се разходя по твоя край, май туризъм му викахаС теб ли си лафихме дали има промяна в паленето след смяна на вериги????? Айде ако искаш и на ЛС може да си драскаме.
Поздрави.
Иван е в основата на това как да накараш 525 tds да върви по-добре ,а ако не върви изобщо, как да тръгне.Предполагам ,че възможностите му се простират и върху други марки.

Иво избора ти е правилен-Ванката е човека.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво колега , ясно е този форум колко много означава за всички нас
Ще си имаш изправен автомобил ,който да ти върши работа и да ти носи удоволствие а за Иван само суперлативи
п.с. Ванка , просто си нямаш на идея колко работа имам и как едва успявам ,само да се отвори възможност във времето ще дойда до Петрич да се видим
Георги Пенчев

п.с. Ванка , просто си нямаш на идея колко работа имам и как едва успявам ,само да се отвори възможност във времето ще дойда до Петрич да се видим

Георги Пенчев
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Penchev написа:
п.с. Ванка , просто си нямаш на идея колко работа имам и как едва успявам ,само да се отвори възможност във времето ще дойда до Петрич да се видим![]()
Георги Пенчев
и аз и аз

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
ralko написа:Днес ходих на ул.КОЗЛУДУЙ N4 и ги купих за около 15 лв. бройката, след кратък пазарлък,иначе ми търсеха по 18 лв., пък Иван ми бе казал, че дори той си ги е купил за 13 лв. ама преди няколко години. Трябва да се има напредвид че това е цената на по малките дискове. А в кутията има и по големи. А за мозъка мога да ви кажа, че го видях при Иван разглобен и че това са едни винтили като при автоматична пералня през които минава маслото и там може да е заседнало някакво боклуче. Но ви препоръчвам да не пипате да не изгориъе нещо. Звъннете на Иван, той ще ви помогне с удоволствие.!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
мерси за инфото
иначе проблема за мойта го обадих в една друга тема и той е че като включвам на задна или D и тупка много смущаващо
но си го обяснявам с кофти масло и несменен филтър
иначе проблема за мойта го обадих в една друга тема и той е че като включвам на задна или D и тупка много смущаващо

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
_65536_kb_sec_ написа:мерси за инфото
Що първо не си провериш тампоните на задния мост

10 мнения
• Страница 1 от 1