Поставка за почиващия крак
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Поставка за почиващия крак
Колеги незнам как му е точно името на тази пластмаса всички различно му казват ,става въпрос за пластмаста която стои от ляво на водача до съединителя ,кадето си стои левия крак,тя е едно цяло с ръчката за багажника.И така дано ме разбрахте
пукната ми е и съм си поръчал нова от Мкар с цвета на салона ,струва 25 лв,искат ми още толкова за монтаж
виждам че е застъпен с прага ,някой правил ли го е ,ако да ще пие 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
По схемата в RealOEM не се ли ориентираш?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=55
Поне можеш да видиш къде е захванат
Иначе го знам като: Footrest или Dead Pedal
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=55
Поне можеш да видиш къде е захванат

Иначе го знам като: Footrest или Dead Pedal

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
сваля се много лесно - хваната е с болта които държи ръчката за предния капак, със една пластмасова врътка за права отвертка и със две видички отгоре в ъгъла точно над дръжката за капака. Като развиеш всичко я напъваш в долния край към педалите и я осукваш малко за да я извадиш от пластмасата на прага, ако те е страх да я осучеш толкова, свали прага - със здрава плоска отвертка го напъваш в началото после в средата и последната тапа (към средната колонка) можеш и без напъване да я извадиш - само с плъзгане. Като цяло не е сложна операция, ама първия път е малко кофти. След като откачиш цялата пластмаса отвсякъде бъркаш зад нея и дърпаш буксата на копчето за отваряне на багажника и го натискаш отвътре на вън, то е с две железни пластинки закрепено.
Успех.
Успех.
- i4koo
- ентусиаст
-
Тенкс колега

spacepl написа:сваля се много лесно - хваната е с болта които държи ръчката за предния капак, със една пластмасова врътка за права отвертка и със две видички отгоре в ъгъла точно над дръжката за капака. Като развиеш всичко я напъваш в долния край към педалите и я осукваш малко за да я извадиш от пластмасата на прага, ако те е страх да я осучеш толкова, свали прага - със здрава плоска отвертка го напъваш в началото после в средата и последната тапа (към средната колонка) можеш и без напъване да я извадиш - само с плъзгане. Като цяло не е сложна операция, ама първия път е малко кофти. След като откачиш цялата пластмаса отвсякъде бъркаш зад нея и дърпаш буксата на копчето за отваряне на багажника и го натискаш отвътре на вън, то е с две железни пластинки закрепено.
Успех.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- simke78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E63 650
- Мечтае да кара: BMW М6
Извиняваи колега,но можеш ли да ми кажеш каде се намират тези Мкар,защото и на мен ми се е пукнала пластмасата за левия крак и кофти скърца,направо ме дразни.Даже си имаме и схемата за смяна.Мерси колеги предварително!
- i4koo
- ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1