ел. километраж постепенно изгасване на цифите ?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
ел. километраж постепенно изгасване на цифите ?
Колеги,
Благодаря ви за отговорите в предните зададени от мен въпроси и проблеми. Аз също ще помагам когато съм решил даден проблем.
Та.. когато е на студено дигиталния километраж си работи и докато загрее цифричките изчезват ?
Изчетох темите за решението с чрез смяна на кондензаторите, но кой може да ми ги смени ? Аз не съм по токовете точно
[/b]
Благодаря ви за отговорите в предните зададени от мен въпроси и проблеми. Аз също ще помагам когато съм решил даден проблем.
Та.. когато е на студено дигиталния километраж си работи и докато загрее цифричките изчезват ?
Изчетох темите за решението с чрез смяна на кондензаторите, но кой може да ми ги смени ? Аз не съм по токовете точно

"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: ел. километраж постепенно изгасване на цифите ?
vodach написа:Колеги,
Изчетох темите за решението с чрез смяна на кондензаторите, но кой може да ми ги смени ? Аз не съм по токовете точно[/b]
Не е от кондензаторите, а от лентовия кабел проблема. Един колега реши проблема тук, но така и не сподели от къде е купил кабела и как е станала смяната.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Един колега реши проблема тук, но така и не сподели от къде е купил кабела и как е станала смяната.
а преди това молеше за помощ не мисля че постъпва правилно

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
с удоволствие бих споделил но много се засегнах от думите на няколко колеги ииии...... малко ми се испари желанието да споделя но като ми мине ще кажа споко
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- vodach
- младши ентусиаст
-
- vodach
- младши ентусиаст
-
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
vodach написа:Колеги,
Изчетох темите за решението с чрез смяна на кондензаторите, но кой може да ми ги смени ? Аз не съм по токовете точно[/b]
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Имай в предвид ,че работата е доста деликатна ,пипай внимателно и не прави нищо излишно-един от колегите ,които се оплакват ,го питах на личен какво точно е правил и той ми обясни,че преди да залепи кабела с тиксото,решил да го отлепи целият

Аз си направих таблото по този начин и след година и половина,когато продадох колата всичко беше в изправност.

- vodach
- младши ентусиаст
-
zvetiko написа:vodach написа:Колеги,
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Имай в предвид ,че работата е доста деликатна ,пипай внимателно и не прави нищо излишно-един от колегите ,които се оплакват ,го питах на личен какво точно е правил и той ми обясни,че преди да залепи кабела с тиксото,решил да го отлепи целияти после аз бях виновен ,че си е повредил таблото.
![]()
Аз си направих таблото по този начин и след година и половина,когато продадох колата всичко беше в изправност.
Благодаря, следващта седмица ще пробвам. Само че не съм по електрониката, ще ми препоръчаш ли някой да може да ми запои лентовия кабел ?
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
8 мнения
• Страница 1 от 1