ел. километраж постепенно изгасване на цифите ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 1.8
Мечтае да кара: Е39 2.5 D

ел. километраж постепенно изгасване на цифите ?

Мнение от vodach » 22 Окт 2008, 22:48

Колеги,

Благодаря ви за отговорите в предните зададени от мен въпроси и проблеми. Аз също ще помагам когато съм решил даден проблем.

Та.. когато е на студено дигиталния километраж си работи и докато загрее цифричките изчезват ?
Изчетох темите за решението с чрез смяна на кондензаторите, но кой може да ми ги смени ? Аз не съм по токовете точно :uups: [/b]
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: ел. километраж постепенно изгасване на цифите ?

Мнение от Zubcho » 22 Окт 2008, 23:08

vodach написа:Колеги,

Благодаря ви за отговорите в предните зададени от мен въпроси и проблеми. Аз също ще помагам когато съм решил даден проблем.

Та.. когато е на студено дигиталния километраж си работи и докато загрее цифричките изчезват ?
Изчетох темите за решението с чрез смяна на кондензаторите, но кой може да ми ги смени ? Аз не съм по токовете точно :uups: [/b]

Не е от кондензаторите, а от лентовия кабел проблема. Един колега реши проблема тук, но така и не сподели от къде е купил кабела и как е станала смяната.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 22 Окт 2008, 23:25

Един колега реши проблема тук, но така и не сподели от къде е купил кабела и как е станала смяната.

а преди това молеше за помощ не мисля че постъпва правилно :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 22 Окт 2008, 23:29

с удоволствие бих споделил но много се засегнах от думите на няколко колеги ииии...... малко ми се испари желанието да споделя но като ми мине ще кажа споко
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар

километраж

Мнение от vodach » 23 Окт 2008, 20:38

все пак доста ми помогнхте, но не стига. :help:

младши ентусиаст
Аватар

още идеи

Мнение от vodach » 24 Окт 2008, 22:57

Колеги, дайте още идеи , моля ви. :bcry:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 24 Окт 2008, 23:43

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Имай в предвид ,че работата е доста деликатна ,пипай внимателно и не прави нищо излишно-един от колегите ,които се оплакват ,го питах на личен какво точно е правил и той ми обясни,че преди да залепи кабела с тиксото,решил да го отлепи целият :shock: и после аз бях виновен ,че си е повредил таблото. :confused:
Аз си направих таблото по този начин и след година и половина,когато продадох колата всичко беше в изправност. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodach » 25 Окт 2008, 15:42

zvetiko написа:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Имай в предвид ,че работата е доста деликатна ,пипай внимателно и не прави нищо излишно-един от колегите ,които се оплакват ,го питах на личен какво точно е правил и той ми обясни,че преди да залепи кабела с тиксото,решил да го отлепи целият :shock: и после аз бях виновен ,че си е повредил таблото. :confused:
Аз си направих таблото по този начин и след година и половина,когато продадох колата всичко беше в изправност. ;)

Благодаря, следващта седмица ще пробвам. Само че не съм по електрониката, ще ми препоръчаш ли някой да може да ми запои лентовия кабел ?

Назад към E34