Кой ме иска? Spike си намери стопанин
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кой ме иска? Spike си намери стопанин
Продавам този сладур за 5 левчета , доколкото имам опит подаряване не се прави ,защото не е хубаво и съм сложил символична цена . Вчера вечерта го намерих ,тоест то ме намери на улицата пред вкъщи. Немога да му обръщам никакво внимание - просто нямам време, а немската ми овчарка не го харесва ,иначе с удоволствие бих го задържал. Трябва да стане нещо сресно между Гонзо и Бербатов този мъжкар , и макар да нямам идея каква порода се води съм сигурен че е един голям синеок красавец на около 4 седмици ,който обича да маа кренвирши
вчера е обезпаразитен мина на преглед и вече е на спецялна гранулирана храна, къпан е с шапуан против бълхи 3-пъти и един път с балсам
,друго не се сещам освен че е доста едър за единият си месец живот. Все още си няма име ,но мислех да се казва : "Спаик" Ето малко снимков матерял.......
Ако някой с голямо сърце го хареса ,ще коментираме цената на място
от София съм ,но работя с Еконт
Ето снимки ,но са преди банята
Ако найстина има човек с възможност и желание ,ще съм му безкрайно признателен да го вземе..........
телефон 0887 758

Ако някой с голямо сърце го хареса ,ще коментираме цената на място

от София съм ,но работя с Еконт

Ето снимки ,но са преди банята

Ако найстина има човек с възможност и желание ,ще съм му безкрайно признателен да го вземе..........
телефон 0887 758
Последна промяна Shondy на 23 Окт 2008, 11:45, променена общо 1 път

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Много е сладък тоя пухчо, но в апартамент ще ми е малко трудно (никога не съм имал куче всъщност, а много искам..) Пък и баща ми няма да остане очарован, въпреки, че се прибира веднъж в седмицата 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^ Няма да имаш никакви проблеми с куче в апартамент,от личен опит ти казвам
Ако си го възпиташ както трябва никога няма да ти прави ядове и да създава затруднения...единствения минус е,че независимо от метеорологичните условия си иска разходка сутрин и вечер,а като тръгнеш на море...или се съобразяваш с него и ходиш на подходящото място или търсиш приятели/роднини да го гледат
Ако имаш желание грам не се чуди,няма нищо по-хубаво от това да има кой да те посрещне в къщи,когато се прибираш изморен от работа

Ако си го възпиташ както трябва никога няма да ти прави ядове и да създава затруднения...единствения минус е,че независимо от метеорологичните условия си иска разходка сутрин и вечер,а като тръгнеш на море...или се съобразяваш с него и ходиш на подходящото място или търсиш приятели/роднини да го гледат

Ако имаш желание грам не се чуди,няма нищо по-хубаво от това да има кой да те посрещне в къщи,когато се прибираш изморен от работа

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Shondy написа:а ,забравих да спомена че обича да се вози в бмви по физиономиата му разбирам - че за него бмв е колата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
///MapTo написа:Ако имаш желание грам не се чуди,няма нищо по-хубаво от това да има кой да те посрещне в къщи,когато се прибираш изморен от работа
или ба се прибереш с изтръпнала лява половина на лицето след упойката на зъбарката и да завариш всичко с краката нагоре

но въпреки всичко и като доиде после и си легне до тебе на леглото и се гушне забравяш за всичко

Shondy написа:а ,забравих да спомена че обича да се вози в бмв и по физиономиата му разбирам - че за него бмв е колата
аз трябва да я я изнамера на лабрадора кат беше малък бруталната снимка

- Azrail
- UFO Pilot
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Shondy написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какво излезе от това кутре ,ей сега момчета от тунинг форума са ми писали че било каракачанка
![]()
![]()
![]()
А по VIN-номера какво излиза да е?
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Gottlos написа:Едва ли е Каракачанско куче.Те са с кафеви очи,а тоя слудур е синеок.
не забравяй че може да е смесица

а иначе найстина е редно след като то си те е намерило да си го задържиш

моя голдън така ме намери 2 пъти и бих дал всичко за него

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3