здравеите приателчета имам въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- d_s_d2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 328I
- Мечтае да кара: E90 330I
здравеите приателчета имам въпрос
Купих си Е36 със двигател 1.8 и имам следният въпрос
Мога ли да сложа глава от съштият двигател 1.8 но клапанова и дали някои го е правил за да ми каже какво се сменя дали става и на каква сума ще ми възлезе всичко. Във момента на моита вала е заминал смених кобилици но и повдигачи трябва и вал и чашки и гумички и т.н.
Кажете някоя Е36 на части че ми трябват и други нешта
Мога ли да сложа глава от съштият двигател 1.8 но клапанова и дали някои го е правил за да ми каже какво се сменя дали става и на каква сума ще ми възлезе всичко. Във момента на моита вала е заминал смених кобилици но и повдигачи трябва и вал и чашки и гумички и т.н.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: здравеите приателчета имам въпрос
d_s_d2005 написа:Купих си Е36 със двигател 1.8 и имам следният въпрос
има голяма разлика между клапановия 1,8 (М42) и твоя (М40) единия е с верига а другия с ремък (имам предвид разпр. валове) единия има отделна маслена магистрала с праъскалки които пръскат масло към всеки един от цилиндрите
иначе мога да ти дам добра цена за чисто нов разпределителен вал гумички и повдигачи (повдигачите не е задължително да се сменят)
- d_s_d2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 328I
- Мечтае да кара: E90 330I
Относно вала
Какво ште ми струва вала ?
трябвя ми кората от долу голямата дето е под решетката и десният подкалник предни пружини задни нормални даже искам да са от М42 за да ми се повдигне колата много е ниска даи оферти с цени.!!
трябвя ми кората от долу голямата дето е под решетката и десният подкалник предни пружини задни нормални даже искам да са от М42 за да ми се повдигне колата много е ниска даи оферти с цени.!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Относно вала
d_s_d2005 написа:Какво ште ми струва вала ?
280лв струва разпределителния вал оригинален немски на фирмата febi 33лв е цената за бройка на повдигач пак на febi.
за пружините : няма значение дали са от м42 или от м40 разликата в килограмите е нищожна , виж за шестцилиндровите вече е друго, за съжаление при нас има само спортни пружини а те правят колата с 40 мм по-ниска от стандартното
цена за комплект пружини на Witec 280лв
4 мнения
• Страница 1 от 1