писна ми от жени шофьори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
писна ми от жени шофьори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
как може такова нешо не ми го побира акъла....
първо спря на средата на улицата и й счупиха огледалото... каза че не можела да кара без огледало (не че с него може ама...) 2 дена и търсихме огледало докато го оправим и брат ми паркирал половината кола (щото е наполовина по-малка от мойта Е30) отстрани на блока (там намерил място) и кат се освободило място пред блока тя ме прати посред нощ да ида да и паркирам колата пред блока щото тя не можела....
и за капак на всичко рано тая сутрин ме събуди да и запаля колата щото пак не можела !!!!!! заключил съм и волана и ключа не искал да се върти... ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
(не мога даже да изкрещя щото всички съседи ощя спят мамка му!!!!)
писна миииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
първо спря на средата на улицата и й счупиха огледалото... каза че не можела да кара без огледало (не че с него може ама...) 2 дена и търсихме огледало докато го оправим и брат ми паркирал половината кола (щото е наполовина по-малка от мойта Е30) отстрани на блока (там намерил място) и кат се освободило място пред блока тя ме прати посред нощ да ида да и паркирам колата пред блока щото тя не можела....
и за капак на всичко рано тая сутрин ме събуди да и запаля колата щото пак не можела !!!!!! заключил съм и волана и ключа не искал да се върти... ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
(не мога даже да изкрещя щото всички съседи ощя спят мамка му!!!!)
писна миииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
За това около мен шофьорските места са със шенгенска виза, а жена ми няма такава
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Не сте 100% прави има и изключения ,защото наскоро едно момиче което взе книжка преди броени месеци направи старт от 6500оборота без да превърти гуми и то с кола 150 коня
.Вичко е въпрос на опит все пак.Все пак има и жени пробили в автомобилните спортове като Юта Клаиншмид например така че неможе да се говори събирателно за всички според мен.

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
ами като не ви харесва как карат жените ви ги научете бе не и ние да ви сърбаме попарата ...аз мойта как я научих а??? и тя не можеше никой не се е родил научен и ние също така че дайте им малко уроци нали като се напиете те ви возят все пак не ви ли е страх а????
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Единственото придназначение на жена-шофьор е да те вози когато си се разковал
Сички знаем поговорката: "Жена шофьор негър скиор
DD .Абе има и изключения има една страшна мадама от нашия блок дето кара Е46 320d и някой път S6цата на тъпкача си като луда
Тва си зависи от жената има и изключения дори по пистите налазват дами 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
sparco написа:Не сте 100% прави има и изключения ,защото наскоро едно момиче което взе книжка преди броени месеци направи старт от 6500оборота без да превърти гуми и то с кола 150 коня![]()
![]()
.Вичко е въпрос на опит все пак.Все пак има и жени пробили в автомобилните спортове като Юта Клаиншмид например така че неможе да се говори събирателно за всички според мен.
оффтопик:и коя е тази бе???

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
grnka написа:sparco написа:Не сте 100% прави има и изключения ,защото наскоро едно момиче което взе книжка преди броени месеци направи старт от 6500оборота без да превърти гуми и то с кола 150 коня![]()
![]()
оффтопик:и коя е тази бе???
Абе превъртяха си гумите, ама Спарко послъгва, иначе момичето вече пише във форума.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Ха ха ха
Пак жените виновни!
DD
А ле вие май никога няма да пораснете!Като ги правите големие(ама асал големите )катастрофи по патищата си подвивате тихо и гузно опашките!А ако стане нещо безобидно на кръстобището пред вас и ако е жена ще е сочите с пръст,нали?
Аз ли4но не сум чула жена да при4ени катасрофа и да има жервти...или ако има нещо такова процента на жени при4енили подобно нещо е зна4ително по малък от колкото мъжете!
И защо?Защото се мислите за много опитни и трябва да се показвате кво сте нау4или от филмите!НЕ ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОЙ!И знам 4е много от вас правят изклю4ение на това което казвам...но може да се замислите над това което казвате и правите!И в случеи да проявавате разбиране и търпение...защото всеки един шофьор,независимо мъж или жена, е запо4нал от нулата

А ле вие май никога няма да пораснете!Като ги правите големие(ама асал големите )катастрофи по патищата си подвивате тихо и гузно опашките!А ако стане нещо безобидно на кръстобището пред вас и ако е жена ще е сочите с пръст,нали?
Аз ли4но не сум чула жена да при4ени катасрофа и да има жервти...или ако има нещо такова процента на жени при4енили подобно нещо е зна4ително по малък от колкото мъжете!
И защо?Защото се мислите за много опитни и трябва да се показвате кво сте нау4или от филмите!НЕ ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОЙ!И знам 4е много от вас правят изклю4ение на това което казвам...но може да се замислите над това което казвате и правите!И в случеи да проявавате разбиране и търпение...защото всеки един шофьор,независимо мъж или жена, е запо4нал от нулата

Po dobre sama,otkolkoto s nqkoi muxlio!
marti the pi4 написа:ами като не ви харесва как карат жените ви ги научете бе не и ние да ви сърбаме попарата ...аз мойта как я научих а??? и тя не можеше никой не се е родил научен и ние също така че дайте им малко уроци нали като се напиете те ви возят все пак не ви ли е страх а????
Браво пич. И мойта женка я научих, понатрупахме опит и от доста време си кара доста добре и за сега(да чукам на дърво) няма произшествия

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ръчната на кое бре, нали не на БМВ-то
че имам един съсед тук с една бърз сиера, с който една вечер случайно се захапах по улиците (аз тогава за съжеление с алтернативната кола, та не можах да покажа що е то задно и колко много почва има и рине у нас) - та гледам колата му влиза в завоя, накланя се посока външния край на завоя, изведнъж блокира задната гума (само едната виждам) и колата става почти неуправляема - за малко да се намели в едни паркирали коли (пък баща му военен пилот, все си мислех, че поне на нещо го е научил) и се дръпнах от него. Като спираме пред нас го питам, защо така му блокира гумата в завоя, а той ми казва - ми защото е със задно
той си дърпал ръчната като на полото, което преди това карал и естсетвено, че като няма дори какво да издърпа таз дисбалансирана кола от завоя тя се мята като настъпана змия.
ПС - не искам да припомням лоши случки, но да питам дали на вектрата я учиш?
Ати

че имам един съсед тук с една бърз сиера, с който една вечер случайно се захапах по улиците (аз тогава за съжеление с алтернативната кола, та не можах да покажа що е то задно и колко много почва има и рине у нас) - та гледам колата му влиза в завоя, накланя се посока външния край на завоя, изведнъж блокира задната гума (само едната виждам) и колата става почти неуправляема - за малко да се намели в едни паркирали коли (пък баща му военен пилот, все си мислех, че поне на нещо го е научил) и се дръпнах от него. Като спираме пред нас го питам, защо така му блокира гумата в завоя, а той ми казва - ми защото е със задно

той си дърпал ръчната като на полото, което преди това карал и естсетвено, че като няма дори какво да издърпа таз дисбалансирана кола от завоя тя се мята като настъпана змия.
ПС - не искам да припомням лоши случки, но да питам дали на вектрата я учиш?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Не приятел. Тя мойта кола не ще да я кара
. Научих я на форда на баща и. После взехме вектрата(след като искара книжка де). След "случката" и взехме едно нисанче 100NX и сега перка с него. На нисанчето иска да дърпа ръчната
, А вектрата я пооправихме (а беше доста запазена колица) и сега е вече е работна кола затрупана с електрожени,хилтита и т.н.

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3