Счупено задно стъкло и цялата кола е в кръв
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Счупено задно стъкло и цялата кола е в кръв
Колеги,
Знам, че това не е форум "искрено и лично", но предполагам, че вие ще разберете най-добре състоянието на духа, в което се намирам в момента.
Сутринта си намерих колата със счупено задно стъкло и цялата - отвътре и отвън - изпръскана с кръв. Изкъртена е дръжката на пода на багажника (под който стоят резервната гума и крика). Извадено е копчето за усилване и намаляване на радиото. Издърпана силно напред е едната стойка за чаша. Има кръв по волана и шофьорската седалка. Има вдлъбнатина на задната дясна врата наподобяваща натиск от коляно. По прозорците на двете предни врати има, освен кръв, надирания (явно от това, с което чупят прозорци).
Нищо не е откраднато.
Общо девет автомобила са разбити на същата редица пред блока през тази нощ. Един чисто нов джип Сузуки е с нарязани седалки и тапицерия.
Нямам думи...
Просто споделям.
Дано никога не ви се случват подобни булгаристански щестливи събития.
Бъдете здрави!
Знам, че това не е форум "искрено и лично", но предполагам, че вие ще разберете най-добре състоянието на духа, в което се намирам в момента.
Сутринта си намерих колата със счупено задно стъкло и цялата - отвътре и отвън - изпръскана с кръв. Изкъртена е дръжката на пода на багажника (под който стоят резервната гума и крика). Извадено е копчето за усилване и намаляване на радиото. Издърпана силно напред е едната стойка за чаша. Има кръв по волана и шофьорската седалка. Има вдлъбнатина на задната дясна врата наподобяваща натиск от коляно. По прозорците на двете предни врати има, освен кръв, надирания (явно от това, с което чупят прозорци).
Нищо не е откраднато.
Общо девет автомобила са разбити на същата редица пред блока през тази нощ. Един чисто нов джип Сузуки е с нарязани седалки и тапицерия.
Нямам думи...
Просто споделям.
Дано никога не ви се случват подобни булгаристански щестливи събития.
Бъдете здрави!
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Пищов в устата да им навреш да се насерат и напикат, те за това ще си взема някакъв газов, мамицата им нещастна, кво са откраднали все за реанимация да ги дават до края на живота им, гадове мръсни

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Мръсни, гадни, долни наркоманчета!!!
Колега, викайте полиция и им кажете да вземат отпечатъци-няма начин да не са оставили. Може след време нещо да излезе. Другия вариант е да се огледаш из квартала дали не се отваря нов платен паркинг. В този случай виновника е ясен. Абе дано му е изтекла кръвчицата на гадното копеленце! 

- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:Мръсни, гадни, долни наркоманчета!!!Колега, викайте полиция и им кажете да вземат отпечатъци-няма начин да не са оставили. Може след време нещо да излезе. Другия вариант е да се огледаш из квартала дали не се отваря нов платен паркинг. В този случай виновника е ясен. Абе дано му е изтекла кръвчицата на гадното копеленце!
Веднага извиках полиция. Снеха отпечатъци и събраха материал. Направиха протокол. Във вторник трябва да взема удостоверението, което ще ми трябва за застрахователя.
Извършващия огледа при застрахователя бил включил в протокола надраните странични стъкла, но след настояване и то с изключително нежелание и физиономии. Е, аз за какво плащам безумни застрахователни премии??? За да ми правят физиономии ли?!?!?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
hrpopov217 написа:Прилича ми на поредното наркоманско изпълнение.Ей.... големи зулуми правят тез момчета.
Според мен е по-скоро пиянско или просто дебилно изпълнение - колегата казва, че нищо не е откраднато (поне от неговата кола доколкото разбирам).
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
AGD написа:hrpopov217 написа:Прилича ми на поредното наркоманско изпълнение.Ей.... големи зулуми правят тез момчета.
Според мен е по-скоро пиянско или просто дебилно изпълнение - колегата казва, че нищо не е откраднато (поне от неговата кола доколкото разбирам).
Също така още колко там коли разбити .. абе някой е правил зулуми на паркинга ..
Случайно да не спираш пред твоя блок или да има някой, на когото паркинга "ПРИНАДЛЕЖИ". Такива в София има доста ..
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
На мен ми трошиха предното стъкло и се опитваха да ми свалят джантите! И аз съм от Красна поляна! От както ми ги направиха тия золуми я държа на паркинг! Колега живеем в квартал пълен с наркомани и мургави братя, кво се очудваш!

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
мене вчера пред блока хем беше още светло за 10 минути ми свалиха оригиналните капачки на гумите М-ковите
майката си ебало.... с извинение, ако си оставя оная работа и нея ще вземат!
Газов няма да помогне
аз чакам са разрешителното за оръжие ми дадат и боен си купувам направо го стреляш в багажника и в най-близката река
такъв прошляк на никого няма да липсва нито пък някой ще пита за него
....
П.П на един приятел миналата седмица 740D от новите на кооперативния пазар в 14:30ч. му е откраднаха пред очите извади патлака стреля и познайте какво стана !!! куките го арестуваха и му взеха оръжието и разрешителното !!!

Газов няма да помогне

П.П на един приятел миналата седмица 740D от новите на кооперативния пазар в 14:30ч. му е откраднаха пред очите извади патлака стреля и познайте какво стана !!! куките го арестуваха и му взеха оръжието и разрешителното !!!

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3