Изгоряха ми габаритите на(Angel Eye_фаровете)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Изгоряха ми габаритите на(Angel Eye_фаровете)
Някой ще ме светне ли как да си ги оправя,защото ми писна от"майстори" 

ВАРНА,морето и BMW-то......
!!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ми купи си крушки... но при Е39 не знам дали не трябва да се разглобява фара.... както е при "афтърмаркет" фаровете на InPro за Е36... крушките ти вероятно са H6, 6W...
Не ги взимай от Камор/Дару, че искат по 50лв на бройка... в Автоманиите ги има по 7-8лв 

Re: Изгоряха ми габаритите на(Angel Eye_фаровете)
Питам щото не съм се сблъсквал с това досега.И незнам за крушки ли става вапрос или за диоди?
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
danieldst написа:Някой ако е мина пез това да каже нещо повече
Еми кажи какви са ти фаровете първо! Оригинални, не оригинални, с ангелски очи оригинално или поставяни след това... Даи некво инфо, как иначе да ти се каже каквото и да е

Оригиналния еинджълай е.Не е слаган допълнително(самоделки).Направо ме е срам като доиде време да ги включа.Левия работи а десния го няма,като едноок съм 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
на InPro фаровете ми изгоряха габаритите и свалянето е изключително умно, като включва сваляне и разглобяване на фаровете, ако знаеш как 20 мин макс 

Точно там е работата,че незнам как да ги разглобя.И най-вече да не прецакам нещо останалата част от фара.Не ми е болката, че ще трябва да се изръся някои лев,но на двама уж мйстори я водих и като ги гледах как я човъркат
без да знаят кво правят,направо се отказах.А заради един фар да ходя в сервиза на BMW......МАЛКО......?!Те там хората много ни обичат
и много бързо ще ми решат проблема.Та молбата ми е някой да каже има ли начин сам да успея или да препоръча майстор(във Варна)
п.п.Благодаря на колегите които се вклиучиха по темата

п.п.Благодаря на колегите които се вклиучиха по темата
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
е то не е нужно да се разглобява нищо.
На оригиналните фарове стои крушката на ринговете отзад от горната страна по средата на фара. фасунката е с диаметър от около 2 см и се хваща и се завърта половин оборот наляво за да излезе. Вътре е крушката, която почти никъде не се намира щото е 10 W.
В БМВ се продават в комплект с фасунката и затова са по 50 лв.
На оригиналните фарове стои крушката на ринговете отзад от горната страна по средата на фара. фасунката е с диаметър от около 2 см и се хваща и се завърта половин оборот наляво за да излезе. Вътре е крушката, която почти никъде не се намира щото е 10 W.
В БМВ се продават в комплект с фасунката и затова са по 50 лв.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Преди няколко дни си купувах крушки точно колко вата бяха не си спомням, но са на Osram и дадох 48лв за 4бр.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Мерси колеги.Отивам за крушки тогава.Ще пиша за резултата 

''Чегевара"-ти излезе най-в час от всички ни
.Както каза така и излезе.
Работата опира до две пикливи крушки(BOSCH) по 12лв.всяка или 15лв за(OSRAM)естествено ако са ти читави фасунгите.Ако не са тогава цената става 50лв.
Та това е.Нищо сложно ако има кой да ти даде акъл.
Де да беше така и с останалите неща по нашата елитна марка

Работата опира до две пикливи крушки(BOSCH) по 12лв.всяка или 15лв за(OSRAM)естествено ако са ти читави фасунгите.Ако не са тогава цената става 50лв.
Та това е.Нищо сложно ако има кой да ти даде акъл.
Де да беше така и с останалите неща по нашата елитна марка

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ако ти горят постоянно може да е от сокъла ,дето се пъхат
или нещо такова ...а това дето си направил добре си ги взел защото в камор ги продават комплект с сокъла

- georgyb
- Потребител
-
- Кара: 530d F11
- Мечтае да кара: m8 grand cope
сменят се много лесно отвърташ купонга намира се в средата на фара най-одгоре и я сменяш но крушката не е обикновена и трябва да вземеш същата.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2