Аиде катанец:)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 16 Окт 2008, 13:51

Леле маико,боже господи ние сме били селяндури :mhihi: ок щом така мислиш начи наистина....аиде няма да споря с теб.
Всеки си казва мнението:) и мисля 4е хората доста добре разбраха твоята обява:)
И неме предизвикваи да напиша самнениата по твоита кола които се потвардиха от колега които е видал колата,пак за сената да не ГОВОРИМЕ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 16 Окт 2008, 14:05

наи добре е маи да се спре с глупоистите.
както казах и по горе..... колата ще се продаде и с вас и без вас. не ви е харесала .. ОК ваша работа. няма какво да се увикваме наистина повече. все пак не е това целта ни тук.
поне по колегиално се отнасяите. никои не ви е лъгал с нещо. колата си е кола. не ви кефи ? това не променя нищо
лек ден!
и все пак искам да кажа че нищо лично не влагам тук. и да съм ви засегнал с нещо е било излишна емоция. нямам време за глупости

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Окт 2008, 14:09

Врачанска работа :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всеки ден

Мнение от peshopetrov » 16 Окт 2008, 14:26

е то си ли4еше 4е тва е неква бесна селяния (като си мислех волана да си го сменя и тия шарениики да се оправят като за на4ало), добре 4е не се и разкарвах да я гледам , и ще продължавам да търся докато не намеря подходящата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Окт 2008, 14:29

peshopetrov Пуснато на: 16 Окт 2008, 14:24 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

колега Acoto® да не би да става на вапрос за тази 3ка :

http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

че и аз ве4е се оглеждам 2 месеца и немога да си намера нещо 4итаво

Брат точно за туй ста на въпрос в поста дето пиша.
AcoTo®

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всеки ден

Мнение от peshopetrov » 16 Окт 2008, 16:59

мерси брат за инфото , зна4и тя отпада като вариант :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 16 Окт 2008, 17:23

ГАЗ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Окт 2008, 17:48

vicho написа:Врачанска работа :mhihi:

Аааа, аз моята си я купих от Враца със любезното съдействие на Ицо Бесния, за което искрено му благодаря. Той ми я препоръча, той ми свали цената, той ми каза идвай и я гледай. Отидох, видях и я купих. А, тия от които я купих си казаха, че нямат инфо за колата, нито я знаят нито нищо. Което ми позволи да сваля още от цената. Бяха я прибрали просто като залог и това е. Законно си я прехвърлихме и не съм имал никакви проблеми с пичовете. Дадоха си телефоните и ми бяха на разположение до момента в който колата стана моя собственост.

Колкото до случая - Тоя 6efovete нищо смислено досега не каза в свое оправдание освен да каже на хората че са селяндури. После кво? Общи приказки. Какво ще стане после! Ами просто ще смени ника и ще продължи по същия начин. Докато не свършат будалите ще има тарикати.

Kando, браво че ТИ си си взел поука. Другия път преглеждай форума по-подробно.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 16 Окт 2008, 19:08

6efovete написа:положението е следното. колата е моя и на мои съдружник които ми е маистор. имаме сервиз и тои се занимава с автомобили. преди известно време я вмъкнахме от германия . колата е с мотора М52 и това беше причината да я купим. наистина няма какво да се каже за тоя двигател. а и самия факт че сега я кара маистор на коли трябва да ти говори че нама проблеми никакви с нищо. гумите са супер но са летните. м брония, м джанти и м прагове, амортисьори предни са нови, всичко друго е сменено. по точно няма никакви забележки. регистрирана е в БГ но да ти кажа не се кара често. няма кои да я кара за сега :) за плащане няма нищо около нея. сядаш и караш.
няма климатик обаче... иначе.. друго не се сещам ...ааа има газов инжекцион.,
снимки скоро ще кача
тук обява за сега не мисля да пускам
по скоро тя не се продаваше до преди няколко часа :) еи така спонтанно го решихме
ти от къде си ?

6efovete написа:газовата не помня каква е но ще я видя скоро. тои реши да я поръча. излезе към 1400 маи. колата върви добре и на газ. мотора не се чувааа.

знаех си че ще се опиташ да се измъкнеш като кажеш че не си казвал да е със ГИ,но за съжаление късно се досетих и бях изтрил повечето от кореспонденцията ни.И дори като бях във Монтана докато чакахме колата,пред мен и моя приятел приказваше на дълго и широко че имала ГИ за 1600лв. но понеже му били приятели механиците му стъпала на 1400лв.,а като дойде твоя колега сам без увъртания и недомлъвки ми каза че е обикновенна АГУ за 600лв. на БРЦ,е а кажи сега какво е това някаква грешка и заради тази грешка аз съм селянина .......... е мерси братле .......... ти казваш вярно г-н гражданин....... взъщност жалко за твоя приятел,защото като се замисля той беше коректен ето виж още една издънка глупако виж си обявата и ми кажи че джантите са ти М-пауър 17-ки,защото твоя човек каза нещо съвсем друго доколкото си спомням.Виж се какви глупости си писал дори тук във тази тема,обещавам ти да не цитирам как се изразяваш на ЛС за участниците във форума - все пак не обичам разправийте,а и ако си забелязал темата не съм я пускал аз та да ми се дръвчиш г-н безпишковец.Можеше просто да помислиш малко преди да пуснеш обявата,да беше попитал собственика по подробно какво представлява колата,и макар че си сбъркал пак можеше да помислиш и да си признаеш тука че наистина е станала грешка поради ТВОЯТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ и аз щях да си върна думата за измекярите и да се извиня публично ...... все пак не всеки му се случва да сбърка и да подведе със мнението си друг човек,това е напълно разбираемо.
А ако искаш айде да си приказваме тук за безупречното състояние на колата (за което м/у другото ако си забелязал не се впрягам изобщо,всеки който иска да си продаде автомобила му прави някаква реклама т.е. ти си във правото си да приказваш каквото поискаш представяйки колата,но това което нямаш право е да лъжеш за техническите и характеристики т.е. ти си купуваш мляко а то се оказало айрян сещаш ли се ..... това дали кофичката на млякото е била спукана,млякото вкиснало със изтекъл срок на годност или във него плават бръмбари и топлийки е въпрос на друга тема от тази че е айрян по дяволите).Един съвет ако искаш да се измъкнеш от неудобното положение е ходи и сложи ГИ,и после ела ме наругай.

santo_bansko написа:аиде сега пак станахте защитници на сулю и пулю :evil:
ас също съм званял и сами помагали много и то не само с избор на кола и нещо,за 4асти,за съвети и т.н.
ОБА4Е ИМА ЕДНО НЕЩО МНОГО ХОРА СА МИ КАЗВАЛИ КОЛАТА Е СУПР ЗАПАЗЕНА БЛА БЛА БЛА....И НАИ НАКРАЯ СЕ ОКАЗА 4Е КАТО УТИДАХ НА МЯСТО РАЗРАХ 4Е ТЕА ХОРА СА МНОГО БЛИСКИ НА ПРОДАВА4А И ПТОСТО МЕ НАДАХВАХА ДА КУПЯ БУКЛУК.
ТАКА 4Е НЕДЕИТЕ ДА МИ ФИЛОСОФСТВАТЕ (ЗВАНКАИ ПРЕДИ ДА ХОДИШ И ТАКИВА ГЛУПОСТИ)
4ОВЕК НЕ СИ ЛИ ВИДИ КОЛИЦАТА НЕ СТАВА НИЩО:)

е те това със близките на продавача ме гризе и мене,ама като че ли шансовете се увеличават допитвайки се във форума - помисли само какво ми каза за обявата на шефовете вечерта преди да ида,ако се бях допитал още малко сигурно нямаше да се стигне изобщо до тук.
................... то изобщо какво ли има сигурно,ама а де ..................

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 16 Окт 2008, 20:12

относно газовата наистина бяхме объркали kando , за което се извиняваме. останалото по колата си беше наред и поне може да го напишеш ти за да се спре тая дивотия . не е нужно да се коментира вече.
пиша за последен път в трази тема.
само да добавя че колата замина преди няколко часа. сделката стана. има и не толкова " разбиращи " които не си губят времето в празни приказки тук.
все пак благодарим на коректните колеги.
Поздрави на всички и извиения на някои ако съм го обидил

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 16 Окт 2008, 20:19

Ве4е взе да се гледа края на темата!
Честито колега,браво на вас,че сте я продали :D
А и не напоследно място можеш да пто4етеш внимателно вси4ко и ще разбереш,че KONDO е писал и много хубави думи за колата:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 16 Окт 2008, 20:26

santo_bansko написа:Ве4е взе да се гледа края на темата!
Честито колега,браво на вас,че сте я продали :D
А и не напоследно място можеш да пто4етеш внимателно вси4ко и ще разбереш,че KONDO е писал и много хубави думи за колата:)

няма какво да се разправяме вече. аз от моя страна ви се извиних за грешката с газовата. както ви казах и като бяхте с мен, в колата лично имах само вложени пари и помогнах да се продаде. останалото ви го обясни собственика.
относно всичко изговорено и изписано... аз не се сърдя на никого. не сте ми попречили на продажбата с нищо. и не гледам с лошо на никои. все пак сме колеги.
лошото е че когато искаш да помогнеш винаги отнасяш шамарите :) за това не обичам да помагам ама.. ето
и така.. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 16 Окт 2008, 20:52

хахахахаха kando ве kando не KONDO,от няколко години съм участвал във различни форуми и все със този ник и досега само на един човек съм обяснил какво значи и този тип се оказа че участва във този форум отдавна - за съжаление живее доста далеч,а е толкова във час със БМВ тематиката ....... м/у другото сега е в процес на поредната дива разработка по колата му ...... ама наистина откачена история.

Аха ...... значи като те насоча как да се измъкнеш и ти........ ама айде ще черпиш макар че извиненията не ги приемам от вас а от ТЕБ,защото твоя приятел (както споменах не един път)не ми направи никакви въртели по този въпрос,нали......... и наистина баси поне да беше прочел мнението ми за колата,преди да пишеш по дяволите,защото казах че салона имаше няколко много дразнещи забележки заради които щях да се пазаря,но двигателя наистина мъркаше и ходовата беше безупречна,отделен е въпроса който всъщност ме заинтригува принципно - за да знам дали е така и какво да очаквам при други огледи .... а ве наистина ли това и е бягането на една 320,защото аз очаквах съвсем друго поведение от този двигател,не мога да повярвам че толкова му е силата,дори коментирвахме със моя френд че А4 тди '02г.(защото една такава комби преди месец си взема един наш приятел та я покарахме всички маймуни)ще му скъса дупето от всякъде на това БМВ,ама буквално няма шанс тази 320 с/у въпросното А4 тди - или това си е нормално,защото ако е така изобщо да се отказвам от 320 не ми трябва тази горилка за вървежа който предлага

ПОЗДРАВИ ЗА ПРОДАЖБАТА - м/у другото ми се струва че вземаш santo_bansko за моя колега,ако е така бъркаш,със santo_bansko изобщо не се познавам просто ей така наслуки видях една негова критика към един от продавачите във форума за бъбреците на колата му и представената година и аз се допитах към него за твоята и после ей така споделих със него какво се е случило при огледа и понеже явно човека е точен пич пусна тема нито съм го молил за това нито съм го нахъсвал с/у теб,ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 16 Окт 2008, 21:16

:) аз ти казах и тук като беше. историята беше това което ви разказвах и в началото. аз не съм измислял нещо и тн. единственото което не бях разбрал от онзи пич беше за пустата газова .. за което ти се извиних ,но прекалено късно за съжаление. все пак имахме уговорката по късно с него да ви свалим на 6000 но... то мина вече. както и да е. аз лично не съм имал за цел да те прецаквам. имах да вземам пари...взех ги и съм до тук. помогнал съм на продажбата и това е.
все пак не мисля че имаше нужда да тръбим толкова. а и нека сме честни че колата си я биваше.
аз не съм си променил отношението нито към теб нито към някои от тези които само това чакат и се нахвърля тук без даже и да са разбрали какво е положнието.
хубаво е да се пазим от измамници но определено ние не бяхме такива в цялата история. наи малкото видяхте колата. не сме ви набили, или принудили да купвате.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 16 Окт 2008, 21:47

немаш грижа ве човек,ти поне ме видя и предполагам ти стана ясно че съм що годе възпитан и скромен тип,ако съм ви нагрубил със твоя човек прояви разбиране ...... все пак нали се сещаш кой се чувства прецакан,в смисъл за толкова време щях да обиколя доста автокъщи във враца ......особенно ако знаех че е със АГУ колата,иначе огледа си е оглед без да отидеш няма как.
А пък това за пребиване и принуждаване хахахахах къде отиде ве човек,споко егати ...... а ако някой си ви е представил като мутри заради мен повярвайте ми не изглеждат така и не навяват такива съмнения.Пък и можеш да ме доуточниш за твоя приятел кой е той:
gego_n написа: . За собственика на бялата 36-ца мисля , че се казва Румен а не Краси. Получава се кофти , защото има и Краси , собственик на сервиз , но той е доста уважаван от нас колега и няма нищо общо със случая , а според ситуацията биха могли да се получат и недоразумения.

Аз доколкото помня се казва Краси и има сервиз и човека изглежда работяга,а не измамник - ето казах го нали.
и по дяволите хора внимавайте КАК представяте колите си,някои хора се зарибяват за много дребни неща като:боя,шибедах,музика,други искат климатик,трети годината,в случая стръвта беше основно ГИ и после 320'96г. и т.н. просто се иска малко точност във споменаването на характеристиките,а после че може да се окаже колата боклук ами какво да се прави това е пазара във БГ. но пак казвам като се продава колата това което представлява тя,това което има като екстри тунинги и т.н.трябва да се приказва със факти,а не каквото си мислим че е.

тази тема стана многостранна във смисъла си
"ЕДНА ПОУКА КОЯТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ"
много поуки има тука,стига да имаш внимателен поглед ще ги намериш,предлагам модераторите да заключат темата.

ЖИВИ И ЗДРАВИ

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории