покупка на Е39 въпрос?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
За точно такава приказка си говорим. Вносът на 163 к.с. моторче на 525-цата ми е перфектно. В последствие чипа вдига до 405 Нм и почти 200 к.с, което обаче надали ще ми е нужно ..
До момента карах една кошница (Кадет '91 1.7Д 57 к.с.) и преходът определено ще ми дойде доста приятен.
До момента карах една кошница (Кадет '91 1.7Д 57 к.с.) и преходът определено ще ми дойде доста приятен.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
WALL написа:Малиииии Брат ти направо ще се насерещ от кеф. От 57 к.с предно на 163 задно, че и за чип си говориме 194к.с.....Доста ще ти се потят ръчичките
Забравяш най-интересното .. 163 к.с. + турбо + комън рейл ..
За сега не си мисля да слагам чип, макар че наистина става почти 200 к.с. и 403 НМ/1000об.
- sandik1
- Потребител
-
- Детайли за колата: E39 525d Touring 2002
Е39
Да ти кажа и аз като теб тръгнах да си вземам 520и но след като карах едно уж читаво се отказах.Двигателят му до 3000об. неяма ряз. Карам и Астра 75к.с бензин и ми се струва че до 100км/час ускоряват еднакво.След това реших да развържа кесията и си взех 525д-163к.с. Ами няма нищо общо с бензина.Върви мн.добре вози перфектно 2002 год платих го евтино като си мислех че е с проблем.карам вече 5 хил километра и освен масла,филтри 2 свещи и сп.дискове не съм сменял нищо.Нито пуши нито трака.Всичко ми работи и съм много доволен.Един съвет-ако имаш пари вземи си някоя с голямата навигация за да разбереш за каква кола става дума.
Re: покупка на Е39 въпрос?
kireto_007 написа:Здравейте колеги. Изкам да ви задам няколко въпроса.Досега не съм имал автомобил от тази марка,харесал съм си 525тдс 98г. за около 10хил лева,заслужава ли си покупката.четох из форума че Е39 имат проблем с рейката която, не е никак евтина а също така и проблеми с паленето на топъл двигател,при всички Е 39-КИ ли се среща този проблем.Благодаря ви предварително.
Евтиното излиза скъпо, винаги!
Един приятел наскоро си взе "евтин ТДС", за около 11 000 лева. Тази кола за 2 месеца стана на 15000 хиляди лева. Момчето буквално му дойде до козирката от ремонти(хората в 80 процента от случайте в които си продават колите е заради проблем, а остаалите 20 е с идея, че ще се качат на нещо по хубаво). Е39 е хубаво и ако не е заминало, едва ли ще го продадът. Освен това тук има достатъчно теми да разбереш, че въпросният ТДС не е нищо повече от проблемна кола, затова са ти написали комон рейла, вярно, по скъпо, но знаеш защо.
Преди 3 седмици си взех 525д, много гледах, обикаляне, накрая се спрях на един доста по скъп вариант, защото си личеше че колата е уникална. Сега след 2000 километра знам защо избрах по скъпото.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2