История за един ентусиаст и едно Е46-М3
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
История за един ентусиаст и едно Е46-М3
Истрията е следна и е съвсем прясна. Вчера на 02.10.2008 един мои много добър приятел ми се обажда и ми казва, че най накрая си збъднал мечтата и ми казва да сляза пред нас искал да ми покаже нещо. Аз слизам и първото нещо което ми привлеча вниманието беше черна е46 -М3, когато е видях пет минути само мълчах и се чудех какво да кажа. Батката седеше и си беше вързал усмивката зад ушите на панделка радваше като циганче на шоколадче. Викам му какво е това, и той ми казва че това му е мечтата и че я е збъднал. С него се познаваме от 10 години и сме като братя знаех, че иска да си вземе но никога не ми беше казвал че ще си я купи, искал да ме изненада. Веднага само с един поглед се разбрахме че трябва да ми даде ключовете, в момента в които седнах и запалих мотора и чух мъркането на шесте котенца под капака щях да свъша в гащите. Видях че стрелката на бензина не е много добре за това отидох до ЕКОТО до нас и и сипах 50 лева 100 октана, след това е подкарах към магистралата с намерението да ги видя тея котенце колко са палави
! Усещането е невероятно, направо нямам думи. Ускорението е супер в момента в които излязохме от София и реших да видя възможностите на това чудовище има много ама много потенцял в него. Сега вече разбирам какво е М POWER до сега никога не бях карал М-ка само съм се возил но друго си е да седнеш и ти да усещаш колата. Колеги реших да споделя това със вас защото това за мен е една мечта, която искам да збъдна дори да не е Е46 може и Е36 но искам да си е М-ка чиста.
Знам че един ден ще притежавам такава, постави съм си за цел и скоро започвам да търся читава даже мисля да скокна до Германия, а пък компака ще го оставя на брат ми да му се радва. Но това е в бъдеще време можеби до година, ще си збадна мечтата и в момента които го направя, ще ви уведомя.
Пожелавам всеки които има някаква мечта да си е збадне както моя приятел!

Знам че един ден ще притежавам такава, постави съм си за цел и скоро започвам да търся читава даже мисля да скокна до Германия, а пък компака ще го оставя на брат ми да му се радва. Но това е в бъдеще време можеби до година, ще си збадна мечтата и в момента които го направя, ще ви уведомя.
Пожелавам всеки които има някаква мечта да си е збадне както моя приятел!
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце аз съм заразен от малак и няма оправяне да**а
. Наще са ме карали кадели не по врачки и народни лечители и доктори всички викат това момче няма да се оправи това му е в ДНК-то, даже на иследванията излиза синьо бялата емблема. И даже 90% от приятелите ми са много болни от същотото

Винаги съм бил влюбен в тази кола и ми е една от мечтите, която се надявам да бъде осъществена някой ден, само живот и здраве да е.
Качи някоя друга снимка да й се порадваме.
Качи някоя друга снимка да й се порадваме.

Последна промяна icak на 03 Окт 2008, 20:44, променена общо 1 път
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Невероятна история да му е честита на момчето!И за мен винаги ще си остане мечта Е46 М3! Невероятна кола! 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Страхотно!!! Пожелавам ти го от все сърце!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колеги като чета и аз май нещо се разболявам от болеста "М POWER".чудясе банките дали дават такива заеми за М-ки 

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
И аз като всички вас си имам една мечта да си купя М Повер независимо дали е Е36 или Е46 , а защо не и Е92 .Ще дам всичко от себе си и нищо няма да ме спре докато не постигна това за което мечтая. Пожелавам на всички БМВ ентусиасти един ден да сбъднат мечтите си .
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Сърцето ми се напълни от тая тема
Аз се почуствах така, когато за пръв път се качих в BMW, макар че не се повозих, поне беше на шофьорското място.. Беше фейслифта на Е92 на една реклама на бова... Чувството беше неописуемо. Обичам BMW.

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2