кой как е станал "БМВ ентусиаст" ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Когато бях на 10 - 11 години (91-92г.) в България вече се внасяха западни автомобили.За град като Рудозем повечето от тях бяха или стари или нови,но по-нисък клас или с други думи казано по народни от сорта на Рено,Мазда,Пежо,Опел и подобни.Тогава братовчед ми си купи Е34 520 и горе долу по същото време леля ми си купи Е36 318.Имах възможност да се повозя и в двете коли и какво да ви кажа,като интериор нямаше база за сравнение (много копчета, екстри... изпреварваше всичко
).Когато го погледнеш отпред ,изглезжда сякаш се готви за атака
,само дето ми беше чудно от каде се отваря жабката с надпис SRS/AIRBAG
,но в последствие и това научих
.
След това през 96г. друг мой близък си купи Е34 на 1 година 525 TDS,а този мой познат си е и любител на десния педал
и с него като се возех винаги беше приятен екшън.И момента,който никога няма да забравя, в който видях на живо през зимата на 97 модела Е39 пркиран пред една фабрика за дрехи ,просто формата, летите джанти,тъмните стъкла,мултифункционалния волан, който се виждаше през тях,бяха нещото,което ми прикова вниманието за доста дълго време.В сравнение с другите коли БМВ,пак бяха полетели напред и за мен категорично нямаше друг автомобил,толкова красив и толкова изящен.
Това са нещата,които си спомням много ясно и които ме карат да предпочитам БМВ,а и като си помисля на фона на всичките леки автомобили, БМВ от тогава до сега се намира най близко до сърцето ми!
Е това са събитията ,които са въздействали и така мислиа ,че съм станал БМВ ентусиаст
.

След това през 96г. друг мой близък си купи Е34 на 1 година 525 TDS,а този мой познат си е и любител на десния педал

Това са нещата,които си спомням много ясно и които ме карат да предпочитам БМВ,а и като си помисля на фона на всичките леки автомобили, БМВ от тогава до сега се намира най близко до сърцето ми!
Е това са събитията ,които са въздействали и така мислиа ,че съм станал БМВ ентусиаст

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
Ами...при мен нещата станаха някак постепенно
Доста фактори оказаха влияние,поне така си мисля.
Първо един приятел си беше купил Е36,на която направих едно кръгче(тогава ми се стори мнооого странно как човек карал коли на max 3-4 години е влюбен в тази на близо 10
),после карах известно време Е21 междинка доста запазена и поддържана...Установих,че доста ми тича и въпреки,че бе кола на 20+ години изглеждаше страхотно на пътя...Няма да контретизирам всички онези неща,за които е говорено хиляди пъти...Но страста дойде от новата 3ка,форума и историята на BMW!И тогава всичко се сля в ЕДНО

Първо един приятел си беше купил Е36,на която направих едно кръгче(тогава ми се стори мнооого странно как човек карал коли на max 3-4 години е влюбен в тази на близо 10

One passion,one car,one life...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз пък много интересно, първо беше Форума при мен. Сякаш много не им обръщах внимание на БМВ-тата (като изключим външния вид). Приятел-автоманияк ми каза за форума и почнах да чета. Емоционалните постове на Роската и Landshark наи-вече направо ми вдигаха адреналина еи така само от четенето, а дотогава може би не се бях возил даже на БМВ. И така четох-четох и се зарибявах все повече и с тея разкази на случки и гонки лудница просто и реших че тва е за мен. Обмислях и оглеждах всички обяви за бмв-та и най-накрая си избрах едно (и мога да кажа, че съм доволен от избора си горе-долу
- chefo
) E30 и след като го взехме и го покарах разбрах и на практика нещата за които бях чел толкова много във форума
Изобщо не ми се чакаше дори нямах 18год. и книжка като си взех колата чак скоро взех книжката и е голям кеф като наркотик неми се слиза от бмв-то ама оня ден го чукнах в един стълб и сега е в почивка малко
П.С. Не познавам почти никои от форума, нито споменатите от мен Роската и Landshark но се надявам да се запознаем някога за да обменим от общия ентусиязъм и да ви почерпя че ме насочихте в правилната посока

П.С. Не познавам почти никои от форума, нито споменатите от мен Роската и Landshark но се надявам да се запознаем някога за да обменим от общия ентусиязъм и да ви почерпя че ме насочихте в правилната посока

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Ами аз се запалих по БМВ това лято като бачках на един сервиз.Тогава бях пробвал тогава няколко коли и един ден докараха една е36 325tds.Като се качих и почнах да я карам си казах че БМВ е36 ще е колата.Бях карал и е34 525 но 3-ката повече ме впечатли.

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз преди 5 години някъде се возих на едно ТАКСИ Е28 и кат го видях как кара с 80 от сфетофар на сфетофар иии.....
. Ама още преди тфа като видех бъбреците и ми се обръщаше нещо ф стомаха, та блюбих се
И така тфа е ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА МИ!!! Няма жени няма нищо... Има само БМВ 

Ами аз се бях запалил от доста одавна,но
истинската лудница стана когато седнах да карам
Е30 320 .Беше и взето здавето (външен вид)
ама като я настъпих .........
просто не бях виждал такова животно
И покрай форума направо откачих....
Следващата ми кола ще е БМВ
(ПОНЕ ЗА ТОВА мЕчТАЯ)
истинската лудница стана когато седнах да карам
Е30 320 .Беше и взето здавето (външен вид)
ама като я настъпих .........
просто не бях виждал такова животно
И покрай форума направо откачих....
Следващата ми кола ще е БМВ
(ПОНЕ ЗА ТОВА мЕчТАЯ)
Човек се учи докато е прост (Цицерон)
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Е и аз да споделя... Първият ми "сблъсък" с БМВ беше когато бях на 6 години някъде. Един приятел на баща ми сеи беше дошъл от Щатите и аз си карам колело из квартала и иведнъж до мен спира едно черно зверче (3-ка, не помня каква беше, но това се развива '85-та начи няма голям избор какво може да е било) и брат ми от вътре ми маха да се качвам. Качвам се аз отзад и този приятела на баща ми като го настъпи.... стомаха ми направи няколко салта
)
До тогава с приятелите си бяхме "заплювали" много БМВ-та разбира се, но просто аз въобще не си го представях така. За тогавашните времена това ми се стори нещо много близко до космическия кораб от седморката на Блейк
Особенно сравнено с другите комунистически таралясници на които се бях возил. Тогава започнах много сериозно да си мисля за БМВ-тата и да наблягам на картинките от турбо, когато се чуеше че са пуснали нова серия картинки и има БМВ
Години по късно (94-та) на една автокъща брат ми разглеждаше да си купува кола и аз със него и този от автокъщата ни викна да разгледаме едно Е36... Аз много ги харесвах, но като седнах вътре и пича като включи касетофона и като му скокна антената отзад, паднаха ми очите просто... после като запали и му светна дисплея под километража и аз вече не знаех къде се намирам направо и разбира за десерт и двигателя вече ме довърши... звука и всичко останало и просто знаех че това е колата която някой ден ще карам със сигурност! И само 6 години след тази случка си я взех наистина, точно това което исках, само нямаше такава автоматична антена (а наистина страшно много исках да има такова нещо).
Обаче в истински БМВ ентусиаст ме превърна точно този форум и хората тук (поне така както аз го разбирам за мен ентусиазма), за което съм ви благодарен на всички!!!

До тогава с приятелите си бяхме "заплювали" много БМВ-та разбира се, но просто аз въобще не си го представях така. За тогавашните времена това ми се стори нещо много близко до космическия кораб от седморката на Блейк

Години по късно (94-та) на една автокъща брат ми разглеждаше да си купува кола и аз със него и този от автокъщата ни викна да разгледаме едно Е36... Аз много ги харесвах, но като седнах вътре и пича като включи касетофона и като му скокна антената отзад, паднаха ми очите просто... после като запали и му светна дисплея под километража и аз вече не знаех къде се намирам направо и разбира за десерт и двигателя вече ме довърши... звука и всичко останало и просто знаех че това е колата която някой ден ще карам със сигурност! И само 6 години след тази случка си я взех наистина, точно това което исках, само нямаше такава автоматична антена (а наистина страшно много исках да има такова нещо).
Обаче в истински БМВ ентусиаст ме превърна точно този форум и хората тук (поне така както аз го разбирам за мен ентусиазма), за което съм ви благодарен на всички!!!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Пичове а аз какво мога да кажа?!? На 17 съм,нямам книжка(ясно де)...ама почвам да осъзнавам че BMW си е BMW!!!
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Идея си нямам как стана, но страшно ми харесва тая марка, като малък по принцип ми беше страст автомобила, понеже никога сме нямали наша кола, и това ми беше мания аз да си имам кола, колите са ми страст от тогава, при първите вносове вече на коли братовчед ми беше взел от Германия 524 тд, автоматик е 28, за тогавашните условия на какви коли бяхме свикнали това беше самолет просто, и от тогава това ми стана страст, да си имам моя е 34 ка, работя в сервиз и само аз защитавам марката, все ми казват че съм престрастен към марката, като им описвам предимствата и доказвам разбира се за марката БМВ, просто кола 2 употреба за тия пари си е супер предложение, ма как да разберат тия хора дето дават и полседните си стотинки за Голф 3, не че обиждам марката, просто сравнявам парите и качествата на автомобилите. Тук си намерих братлета дето са на ясно с марката и се радвам че съм тук. Че ми писна да си хваля колата на колегите

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ми аз станах BMW Ентусиаст когато баща ми си купи първото BMW e30 320i sedan модел 83-84 година а след това имахме още едно BMW e30 318i 1990 г. и тогава вече станах истински BMW фен а сега се воза на 3-тото BMW.
DD
П.С. А когато искарам книшка първата ми кола ще е BMW.

П.С. А когато искарам книшка първата ми кола ще е BMW.

- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Явор ми продаде едно Е21 от 77г. и оттогава до днес.
DD

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Момчета, вие все на по-нови машини сте направили сефтето. Аз пък се влюбих в марката след като карах една Е28 525i от 1986 г с легендарния М30 мотор. На един познат.
Когато седнах в нея и я подкарах из града, бях безумно щастлив. Бърнаути, бърнаути, бърнаути и смаяните погледи на шашнатите пловдивчани, които се разбягваха по кръстовищата след поредния дрифт.
DD
DD
Акулата бясно се стрелкаше напред след натискането на малкото педалче долу вдясно, а разните му там опелчета и фордчета страхливо се притискаха към бордюрите!!!
Ей това е кеф, пичове! Кефа цена няма!!!
От тогава само си мисля, какво ли е 535i, ами М5!? М-дааа!!!
А някои гадове дават по 15-20 хил. за Деу или Киа!

Когато седнах в нея и я подкарах из града, бях безумно щастлив. Бърнаути, бърнаути, бърнаути и смаяните погледи на шашнатите пловдивчани, които се разбягваха по кръстовищата след поредния дрифт.

Акулата бясно се стрелкаше напред след натискането на малкото педалче долу вдясно, а разните му там опелчета и фордчета страхливо се притискаха към бордюрите!!!
Ей това е кеф, пичове! Кефа цена няма!!!
От тогава само си мисля, какво ли е 535i, ами М5!? М-дааа!!!
А някои гадове дават по 15-20 хил. за Деу или Киа!

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4