помощ-КОНДЕНЗАЦИЯ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
помощ-КОНДЕНЗАЦИЯ
Колеги днез вдигам стелката в багажника и виждам навсякъде мокро.
Ужасна кондензация се е получила незнам от къде.
Уплатнения, багажник стелка всичко е ново, сменявъл съм само десния стоп, пак с оригинален на старо, но мисля не е вилизало вода от там.
Защото цялата гума и стелката от вътрешната страна бяха мокри. От горе всичко сухо. Мил съм колата преди 4-дни, дъжд не е валяло от 3 дни. Следователно конденз, равномерно и навсякъде имаше капки.
Колата няма ръжди пукнатини по купето.
Много съм разочарован от колицата, карам Е30 ежедневно то скоро и преди това не ми се е случвало.
Естествено подсуших всичко но ако и утр е така ще направя снимков материал.
Ужасна кондензация се е получила незнам от къде.
Уплатнения, багажник стелка всичко е ново, сменявъл съм само десния стоп, пак с оригинален на старо, но мисля не е вилизало вода от там.
Защото цялата гума и стелката от вътрешната страна бяха мокри. От горе всичко сухо. Мил съм колата преди 4-дни, дъжд не е валяло от 3 дни. Следователно конденз, равномерно и навсякъде имаше капки.
Колата няма ръжди пукнатини по купето.
Много съм разочарован от колицата, карам Е30 ежедневно то скоро и преди това не ми се е случвало.
Естествено подсуших всичко но ако и утр е така ще направя снимков материал.

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Отдавна съм махнал секви мокети в багажника. Антената махнах. 6 дупки имам пробити... Вода пак има! Една мисъл имам, че при силен дъжд, понеже задницата е твърде хоризонтална, а задното стъкло е под голям ъгъл, та се събира значително количество вода, която кат се засили по джама и прелива врез уплътнението и направо вътре, ама то тфа само размисли...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Re: е30
KPETEH написа:Отдавна съм махнал секви мокети в багажника. Антената махнах. 6 дупки имам пробити... Вода пак има! Една мисъл имам, че при силен дъжд, понеже задницата е твърде хоризонтална, а задното стъкло е под голям ъгъл, та се събира значително количество вода, която кат се засили по джама и прелива врез уплътнението и направо вътре, ама то тфа само размисли...
От гуменото уплътнение на багажника е. Често срещано явление. Аз съм го имал на всички мои Е30-ки (без комби).
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега имам същия проблем, вода/конденз в багажника. Наличие на вода имам само след миене на колата и силен дъжд. Проблема е в уплътнението на капака, решил съм да му сложа допълнително уплътнение от тези за врати и прозорци, от гумените.
.
A защо не земете да погледнете в двете големшки дупки (кадето седи крика и от другата страна)и да видите че там има клапички които си пьрхат на воля и в по-влажно време си влиза кондензче от там,щот гумата е станала на 20год и не е толкова пластична да упльтни добре
ААА и аз сам с мокет в багажника пьк смьрди на пролет вьтре,тоест на маргаритки 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Има ли Е30-ка без аквариум в багажника, аз досега 3 имах и все баха мокри "отзад"
и все се намираше някаква дребна дупчица някъде за да влезе вода
Не е лоша идея да видиш тия вдлъбнатини, където седят крика и другите чудесии.

BMW only!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Колеги мокета е чисто нов и миризмата е подобаваща. Затова се и притесних защото ще замине много бързо.
Наистина не съм се замислял за мястото за крика. Там тази ниша сега като се сещам имах една найлонова торбичка и тя беше мокра. Може би е от там, щото дясната ниша беше суха. Уплатнението също е ново
Наистина не съм се замислял за мястото за крика. Там тази ниша сега като се сещам имах една найлонова торбичка и тя беше мокра. Може би е от там, щото дясната ниша беше суха. Уплатнението също е ново

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ще помоля темата да стане много важна
...
и некой да каже отде да се вземат читави уплатнения, допълнителни уплътнения, или каквото добавяте там...

и некой да каже отде да се вземат читави уплатнения, допълнителни уплътнения, или каквото добавяте там...
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
например:
Номенклатурен номер : 51711884149
Описание : DICHTUNG HECKKLAPPE
Ед.цена (с ДДС) : 62.52 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Номенклатурен номер : 51711884149
Описание : DICHTUNG HECKKLAPPE
Ед.цена (с ДДС) : 62.52 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
A защо не земете да погледнете в двете големшки дупки (кадето седи крика и от другата страна)и да видите че там има клапички които си пьрхат на воля и в по-влажно време си влиза кондензче от там,щот гумата е станала на 20год и не е толкова пластична да упльтни добре ААА и аз сам с мокет в багажника пьк смьрди на пролет вьтре,тоест на маргаритки
Ми бате, то тия клапи кат видех е са наскоро, не знам дали пускат навътре, ама навън водата не излизаше. Та с дрелката

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2