Звук на Е 30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
И какви са те тея ралиджийските гърнета?amd написа:Абе то карбуратори има, с които М10 да звучи резачка, ама много пари и много сложно. Ей примерно питайте колегата teao какво направи с неговата М10-ка, с хоризонталните, двойни карбуратори и доста работа по карантиитеАтмосферен хулиган, както има една тема. Иначе тия "ралиджийските" гърнета ми харесват как пърпорят на разни четворки мотори.

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
flexa написа:И какви са те тея ралиджийските гърнета?amd написа:Абе то карбуратори има, с които М10 да звучи резачка, ама много пари и много сложно. Ей примерно питайте колегата teao какво направи с неговата М10-ка, с хоризонталните, двойни карбуратори и доста работа по карантиитеАтмосферен хулиган, както има една тема. Иначе тия "ралиджийските" гърнета ми харесват как пърпорят на разни четворки мотори.
колега ти ли купи тая шарената кола от снимката ти ? В русе ли ще виждам да се разкарва?

Re: Звук на Е 30
flexa написа:Здравейте момчета надявам се да помогнете както винаги![]()
Преди 1 месец си взех е30-ка и като всеки фен исках тя да има някакъв готен звук, но поради финансовия си проблем реших, като за начало да махна крайното гърне на колата. След това обаче дойде проблема, колата просто спря да върви .. нямаше нищо общо с предново вървене, като си беше с гърнето! Та въпросът ми е как да си докарам някакъв хубав звук на колата за някаква скромна сума от около 80-100 лева? Моторът е м10б18
![]()
Благодаря предварително!
4е колата не варви си прав но мога да ти предлойа вариянт един познат се занимава с гарнета и направи моите сложи траби на 55 и два резонанса колата отка4и а за глас няма да говорч за цена казвам 130лв си4ко сменя от главата до озаде си4ко ми е спорт ако си навит скаипа ми е t_e_k_o5
Re: Звук на Е 30
teko5 написа:flexa написа:Здравейте момчета надявам се да помогнете както винаги![]()
Преди 1 месец си взех е30-ка и като всеки фен исках тя да има някакъв готен звук, но поради финансовия си проблем реших, като за начало да махна крайното гърне на колата. След това обаче дойде проблема, колата просто спря да върви .. нямаше нищо общо с предново вървене, като си беше с гърнето! Та въпросът ми е как да си докарам някакъв хубав звук на колата за някаква скромна сума от около 80-100 лева? Моторът е м10б18
![]()
Благодаря предварително!
4е колата не варви си прав но мога да ти предлойа вариянт един познат се занимава с гарнета и направи моите сложи траби на 55 и два резонанса колата отка4и а за глас няма да говорч за цена казвам 130лв си4ко сменя от главата до озаде си4ко ми е спорт ако си навит скаипа ми е t_e_k_o5
E това за тия 130лв. ще да е от скрапта май

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
flexa написа:Е.. при теб е нормално да се чува добре! Но при мен ........ доста трудно, ще докарам хубав звук с този мотор.
Нали пак си с четири говеда, ще се чува пак същото

аааа аз какво да кажа че сега с тва турбо нищо не се чува 60% от звука ми изчезна

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ico-bmw написа:flexa написа:Е.. при теб е нормално да се чува добре! Но при мен ........ доста трудно, ще докарам хубав звук с този мотор.
Нали пак си с четири говеда, ще се чува пак същото
аааа аз какво да кажа че сега с тва турбо нищо не се чува 60% от звука ми изчезна![]()
ми дай ми го тогава на мен.. ти пак си имай звука

Даuricatoli написа:flexa написа:И какви са те тея ралиджийските гърнета?amd написа:Абе то карбуратори има, с които М10 да звучи резачка, ама много пари и много сложно. Ей примерно питайте колегата teao какво направи с неговата М10-ка, с хоризонталните, двойни карбуратори и доста работа по карантиитеАтмосферен хулиган, както има една тема. Иначе тия "ралиджийските" гърнета ми харесват как пърпорят на разни четворки мотори.
колега ти ли купи тая шарената кола от снимката ти ? В русе ли ще виждам да се разкарва?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
вземия нарежи с флекса,както ще ти резнат подписа 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4