BMW E30 Concept
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW E30 Concept
Тва е последния ми фотошоп проект. Смятам че БМВ имат нужда от повече агресия в новите модели, затва направих римейк на Е-30 на базата на първа серия, нещо подобно на тва което правят американците с новите версии на мустанг, камаро и челинджър.

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
кофтито е че американците запазват цялостната идея за техните мускулести коли и като направят нова то тя става обновена версия на старата,докато при бмв-етата,следващия модел е съвсем друга кола и като основа и поведение и т.н и това промения много цялата работа
имам предвит че при бмв-етата не съчетават старото с новото а правят съвсем друга кола,докато мускулестите коли просто запазват излъчването на предшествениците си
имам предвит че при бмв-етата не съчетават старото с новото а правят съвсем друга кола,докато мускулестите коли просто запазват излъчването на предшествениците си
- Illusion
- Бургаското явление
-
Едва ли агресията идва от четирите кръгли фара и т.н. Е30 си е Е30 и ще си остане в историята като такова. Никога за съжаление няма да се направи втори такъв модел, а и едва ли някой от тези в Мюнхен има каквито и да е подобни помисли.
И все си мисля, че освен дизайна, агресивното излъчване идва от нещо друго... Самия дух, който носи колата...
Да, никога отново Е30 няма да бъде нов модел, няма дa има историята, която имат Е30-ките и затова си пазете старите! И когато ви питат какво каратe, просто се усмихнете и го кажете, защото истинските фенове улавят агресията в модела дори само от произнасянето му.
До сега просто трябваше да сте разбрали, че агресията в БМВ-моделите е останала някъде през годините и все пак...
И все си мисля, че освен дизайна, агресивното излъчване идва от нещо друго... Самия дух, който носи колата...
Да, никога отново Е30 няма да бъде нов модел, няма дa има историята, която имат Е30-ките и затова си пазете старите! И когато ви питат какво каратe, просто се усмихнете и го кажете, защото истинските фенове улавят агресията в модела дори само от произнасянето му.

До сега просто трябваше да сте разбрали, че агресията в БМВ-моделите е останала някъде през годините и все пак...
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Illusion написа:Едва ли агресията идва от четирите кръгли фара и т.н. Е30 си е Е30 и ще си остане в историята като такова. Никога за съжаление няма да се направи втори такъв модел, а и едва ли някой от тези в Мюнхен има каквито и да е подобни помисли.

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
....правА 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
по-хубаво от оригинала няма...
един познат ядосан от това че си купих бмв каза: "ти си глупак, как можа да си вземеш бмв, поне като беше бмв да беше 5ца или 7ца а ти най-безличното е30, 3ка":mhihi:
/както винаги малко са обърка/
аз какво му отговорих "най-безличното ли, приятелю, това БМВ промени историята и пътя по който БМВ вървеше. Това БМВ даде въжможност на хиляди хора да се докоснат до мотоспорта, до вълшебствата на Мpower, до невероятната платформа за тунинг каквато е е30 - това БМВ е крепяло компанията цели 10 години защото останалите модели са за престиж и имидж докато от 3ките и 5ците компанията наистина получава парите си"
Ояма честно казано това което си направил не е хванало и частица от е30, нито е динамично нито има линия като е30 - интересно е, различно е и има чар, но няма усещането за е30
един познат ядосан от това че си купих бмв каза: "ти си глупак, как можа да си вземеш бмв, поне като беше бмв да беше 5ца или 7ца а ти най-безличното е30, 3ка":mhihi:

аз какво му отговорих "най-безличното ли, приятелю, това БМВ промени историята и пътя по който БМВ вървеше. Това БМВ даде въжможност на хиляди хора да се докоснат до мотоспорта, до вълшебствата на Мpower, до невероятната платформа за тунинг каквато е е30 - това БМВ е крепяло компанията цели 10 години защото останалите модели са за престиж и имидж докато от 3ките и 5ците компанията наистина получава парите си"
Ояма честно казано това което си направил не е хванало и частица от е30, нито е динамично нито има линия като е30 - интересно е, различно е и има чар, но няма усещането за е30
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
за да не бъда голословен ето как използвам твоята концепция и вкарах някои черти които са типични за е30
не казвам че е добра просто има чертите и от чара на е30

- kompi
- младши ентусиаст
-
alex_matrix написа:за да не бъда голословен ето как използвам твоята концепция и вкарах някои черти които са типични за е30
доста по-добре според мен

Сучииии!
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
не си играх много ако се постарая ще извадя по качествена концепция но ключовите елементи които промених
- изцяло преработен покрив, с по голям наклон на челното стъкло и задното като при е30
- ръба който преминава през страница на колата и е типична черта за е30
- прага е изправен като при е30 и не създава илюзията че има нещо счупено/криво в колата
- веждите се преливат в калниците както е при е30
- решетката и фаровете - запазен е акулоподобния дизайн с малки бъбреци които издължават предницата
- промяна на задния калник над стопа
- е30 без джанти с боооооорд не е е30
бронята трябва да се доработи още защото не хармонира с фаровете и решетката като извивки - ама ме мързи да си играя
- изцяло преработен покрив, с по голям наклон на челното стъкло и задното като при е30
- ръба който преминава през страница на колата и е типична черта за е30
- прага е изправен като при е30 и не създава илюзията че има нещо счупено/криво в колата
- веждите се преливат в калниците както е при е30
- решетката и фаровете - запазен е акулоподобния дизайн с малки бъбреци които издължават предницата
- промяна на задния калник над стопа
- е30 без джанти с боооооорд не е е30

бронята трябва да се доработи още защото не хармонира с фаровете и решетката като извивки - ама ме мързи да си играя

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
Oyama написа:Е то направо сложи снимка на твойта колаидеята на моето е да покаже че може да изглежда като грозотиите на бенгъл щом е нужно, но все пак да прилича на истинско БМВ.
чакай сега що да слагам моята кола, аз си поиграх с материала, който ти си дал !!! единствено съм си взел едни Борбети /класика/ и една предна решетка с фарове - /същото го правят и американзите в момента с мустанг, камаро, чаленджър и чарджър/ - класическата линия но в лек модерен привкус и технология
аз залагам на класическите черти в модерен облик - много е ясно че ново е30 ще е по лошо от старото - просто защото БМВ е друга компания след толкова години с други цели и идеали
а колата ми е много по красива от тия изчадия на Бенгъл

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2