Откраднаха ми лайсните!HELP

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Откраднаха ми лайсните!HELP

Мнение от Bumer525 » 08 Окт 2008, 14:12

Тази нощ са ми свалили всички лайсни на колатаБМВ Е39 седан '97.Дайте някакво инфо за цени на старо (ако има някой може и да ми предложи и на ЛС)
и цените от магазина как са.Писна ми ,от такива кражби ,които да не ми се плащат от застраховател.Баси законите.

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 525d

Мнение от Ore » 08 Окт 2008, 17:59

И на мен ми ги свиха барабар с парктроника. Явно са имали поручки точно тази вечер. Някой ако има идея за парктроник с лайсни да каже.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 08 Окт 2008, 18:24

Бах мама му :shock: :evil:
Нищо лично ,Просто бизнес !

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 09 Окт 2008, 7:13

Явно наистина е имало акция вечерта срещу осми, щото на македония всеи ден виждам една Е39-ка, и тя беше без лайсни ..... тъжна работа сме тук в БГ :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 09 Окт 2008, 10:30

Трябва да сменят законите , най-вече кодекса на застраховането. Ако се задължат застрахователите да плащат всички липсващи елементи и агрегати от колата , непредоставени за оглед съм абсолютно сигурен че повечето от тези кражби няма да ги има. Защото на практика се получава ,че дребните измекяри с големите намерения и гнусните деяния ще трябва да празнят хазната на Армеец и Булинс ииии , надали ? Просто няма да стане. Тогава не полицията , не ние простите хорица а застрахователните институции ще положат усилия , а всички знаем докаде им се разпростират възможностите и всичко ще си дойде на мястото . Да , ама не.

Съжалявам колеги , всичко това съм го преживял и аз и то на малко по-високо равнище като степен на ощетеност.

Така като гледам кражбите се разрастват и не виждам кой и кога в тази глупава държава ще го вземе присърце.

За най-голямо разочарование , бездействието на органите на реда стимулира извършителите и става все по-страшно.

И както съм казвал неведнъж , в тази джунгла ако сами не си помогнем няма кой да ни помогне.

Не мога да остана безпристрастен , затова страдам с вас колеги . Положението е просто безнадеждно.
Специалист-Икономист

Потребител
Аватар

!

Мнение от graf_vlad » 09 Окт 2008, 11:05

Докато не почнем да режем ръцете на крадците и езиците на лъжците няма да се оправим!!! Съжалявам колеги за загубата, дано намерите по-тънко лайсни, но нали знаете, че за тях може да скърби пък някой друг колега...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 10 Окт 2008, 11:30

Ore написа:И на мен ми ги свиха барабар с парктроника. Явно са имали поручки точно тази вечер. Някой ако има идея за парктроник с лайсни да каже.

В камор 1200лв задни лайсни + парктроник :uups:
Вече почти година карам без лайсни и парктроник, че не ми се спонсорират поредните наркоманчета пак. За това време почти успях да свикна да паркирам кораба без парктроник
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 525d

Мнение от Ore » 11 Окт 2008, 19:17

badsharki написа:Явно наистина е имало акция вечерта срещу осми, щото на македония всеи ден виждам една Е39-ка, и тя беше без лайсни ..... тъжна работа сме тук в БГ :confused:

Е да де тва е мойта ..........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 11 Окт 2008, 20:15

мойте застрахователи и на мен неми ги изплатиха но ми казаха че ги има в "Интеркар 3000" до Ц.Гробища. Предна лява или дясна била на бронята била по 15лв. а тези на вратите доста по скъпи. Ще проверя в понеделник и ще ви дам инфо (безплатно) :mhihi:

Назад към E39