помощ за фарове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
помощ за фарове
Колеги, вчера осъмнах без фарове.Разбили са ключалката, отворили са капака и са взели всичко до жица.Фаровете бяха ксенон преди фейса.
Та въпроса ми е, ако взема тайвански или други подобни с менте ксенон, дали ще се саморегулират в зависимост от наклона на колата, както досега, компютарът как ще ги понесе и т. н.Ако някой му се е налагала подобна интервенция да сподели най-добрия вариант.
Нови оригинални ще ми струват над 3000, а не съм ги прежалил.Втора ръка - ще си купя моите така,че не е вариант.
Та въпроса ми е, ако взема тайвански или други подобни с менте ксенон, дали ще се саморегулират в зависимост от наклона на колата, както досега, компютарът как ще ги понесе и т. н.Ако някой му се е налагала подобна интервенция да сподели най-добрия вариант.
Нови оригинални ще ми струват над 3000, а не съм ги прежалил.Втора ръка - ще си купя моите така,че не е вариант.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ако са ти ощипали и баластите за ксенона, по-добре си вземи Hella без ксенон и си сложи китайски ксенон.Така цялата процедура ще ти излезе макс 1000лв.
Китайските със сигурност не се регулират, за другите Депо и In-Pro не знам, но май и те имаха проблем.Абе най-добре си вземи оригинални Hella http://super-bg.com/manufacturers.php?manufacturerid=4
Вече и старите (преди фейса) фарове ли взеха да крадат

Китайските със сигурност не се регулират, за другите Депо и In-Pro не знам, но май и те имаха проблем.Абе най-добре си вземи оригинални Hella http://super-bg.com/manufacturers.php?manufacturerid=4
Вече и старите (преди фейса) фарове ли взеха да крадат

Re: помощ за фарове
mladen4o написа:Колеги, вчера осъмнах без фарове.Разбили са ключалката, отворили са капака и са взели всичко до жица.Фаровете бяха ксенон преди фейса.
Колега, съжалявам за случилото се , но изобщо не си първият пострадал по съответният начин. Крадат ги - вярно е. Тя цялата ни държава е крадлива, и това навярно няма да спре никога.
Та. По въпроса за ментетата. Изобщо не ти трябват, защото после ще съжаляваш. Вземи си фарове Хела , нови или 2-ра употреба сам си реши според джоба. Тая цена от 3000 незнам от къде я измисли, но нови фарове Хела /без ксенон/ са 850лв. Виж вече за ксенона може да е тайванче или китайче, но фаровете от тези държави ,светят навсякъде другаде , но не и на пътя.
А фарове преди фейса без ксенон се продават за по 100-150лв

Последна промяна ivoo на 07 Окт 2008, 20:03, променена общо 1 път

аз съм с т.н "ментета" защото не са хела, а са Депо НО
са слагани в Германия, така взех колата и съм супер доволен, в БГ сложих ксенон пак "менте" и сам супер доволен вече 1 г и повече =)
а вече като смениш и ринговете на фаровете с ЦЦФЛ както направих аз, повярваи няма такава красота, с фарове ХЕЛа няма как да стане защото те не се отварят, избора е твои
а за светенето, светят перфектно и никога не съм карал на дълги
са слагани в Германия, така взех колата и съм супер доволен, в БГ сложих ксенон пак "менте" и сам супер доволен вече 1 г и повече =)
а вече като смениш и ринговете на фаровете с ЦЦФЛ както направих аз, повярваи няма такава красота, с фарове ХЕЛа няма как да стане защото те не се отварят, избора е твои
а за светенето, светят перфектно и никога не съм карал на дълги
- genesimmons
- Потребител
-
мога да ти продам фарове за Е39 с машинка за ел управление
тайвански са но са добри цената е около 550 - 600 лв
тайвански са но са добри цената е около 550 - 600 лв
Re: помощ за фарове
вземи си оригинални вт.ръка имам перфектни за 100лв двата за какво са ти ментета без ксенон са но са ориджинал

7 мнения
• Страница 1 от 1