Бързия Ник остава на работа в BMW Sauber

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Бързия Ник остава на работа в BMW Sauber

Мнение от Tod » 06 Окт 2008, 15:18

Марио Тайсен е съобщил, че за сезон 2009 няма да има промени в колектива на шофьрите :mhihi: и Кристиян Клиин остава като тест пилот!

от тук http://formula1.sportal.bg/news.php?id=4508

Да им пожелаем късмет и внимателно с правия ток ;)
Последна промяна Tod на 07 Окт 2008, 16:15, променена общо 1 път
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 06 Окт 2008, 19:36

дааа наистина с новия болид дано Ник покаже повече желание и Скорост.По принцип не му бях симпатизант заради безличните съзтезания но дано да започне да кара както трябва.
Може да е имал тежак перио все пак е човек.Но дано това премине.
Късмет на отбора желая за догодина :D
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 06 Окт 2008, 20:08

Лошо.
Тази година въобще не ми харесва представянето на Хайдфелд. Ако беше показал повече постоянство, както Кубица, сега можехме да сме на второ място при конструкторите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 06 Окт 2008, 20:19

да не кажем и първо,че ферари направиха доста издънки ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 06 Окт 2008, 22:51

Аз също съм против оставането на Ник в тима, но искаме или не искаме трябва да приемем решението на мениджмънта на отбора. Дано следващата година наистина да сме силни и да видят какво е BMW POWER. Надявам се да са взели поуки от настоящия сезон, макар че с новите правила всичко ще започне от нулата май май 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 07 Окт 2008, 1:44

Бегайте от тука уе, за мен Кольо е много голям пилот и адски се радвам, че доктора не развали атмосферата с некви скъпи и претенциозни звезди :!: У БМВ се бачка яко и не вярвам вие тука дето храните Кольо да разбирате повече от хората в тима, дето са в тоя спорт от преди да се родите :idea: Следващия сезон ще има сериозни промени и нещата аааааоп може да се обърнат. Явно е, че в сегашната конфигурация Ники не може да покаже пълния си потенциал :idea:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 8:32

оффф...!хич не ме кефи тая работа ,щото ник нещо загуби мерак и хъс за победа...!! загуби си идентичността на пистата...!!ма явно тва е положението!! ше гледаме и ше стискаме палци-добре че има още един пилот....!!

Аватар

Мнение от krika » 07 Окт 2008, 17:59

SKISA написа:оффф...!хич не ме кефи тая работа ,щото ник нещо загуби мерак и хъс за победа...!! загуби си идентичността на пистата...!!ма явно тва е положението!! ше гледаме и ше стискаме палци-добре че има още един пилот....!!
ноо ги разбирате ве деа :help:

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 18:17

krika написа:
SKISA написа:оффф...!хич не ме кефи тая работа ,щото ник нещо загуби мерак и хъс за победа...!! загуби си идентичността на пистата...!!ма явно тва е положението!! ше гледаме и ше стискаме палци-добре че има още един пилот....!!

изказваме си мнението ,бе крик!нали за тва е плурализъм! на мен преди ник ме харесваше-са не ми харесва...!!са кво да направя...!!?!? ти нали по ги разбираш деева...земи ни обясни

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 07 Окт 2008, 18:38

Вчера босът на БМВ-Заубер д-р Марио Тайсен обяви, че Ник Хайдфелд остава в тима и през следващия сезон. Това ще бъде четвърта година за германеца при баварците. Куик Ник се надява развитието на колата за сезон 2009 да върви по план и заяви, че ще атакува титлата през следващата година.

"Много съм щастлив от продължаването на договора и оказаното доверие към мен от страна на БМВ. Чувствам се като у дома в тима и винаги съм искал да остана", призна Ник. "През този сезон постигнахме плануваните цели. Следващата година очаквам да разполагаме с добре подготвена кола, с която да атакувам световната титла", завърши германецът.
Източник:www.Formula1.bg
АААА дано,това че Хайтвелд си поставя цели и мноо хубаво,като се има напредвид,че целите на БМВ за сезон 2008 бяха изпълнени още юли месец в канада.
И между другото Канада отпада от календара догодина.Една от най-яките писти,а на нейно място квоо СИНГАПУР И ВАЛЕНСИЯ.Бааатиии,тези хора искали да направят формулата по интересна,ама тва не е на4ина :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 07 Окт 2008, 19:44

И аз се кефя че куик Ник остава мен си ме кефи как кара от доста години просто тази не беше на ниво , наистина.Мисля че като се измести вниманието в отбора от него към Кубица като че ли загуби интерес към победата въпреки това няма старт този сезон в който да не завърши!Да се надяваме че догодина ще възвърне формата си и пак ще се радваме на карането му!
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 08 Окт 2008, 1:13

SKISA написа:
krika написа:

изказваме си мнението ,бе крик!нали за тва е плурализъм! на мен преди ник ме харесваше-са не ми харесва...!!са кво да направя...!!?!? ти нали по ги разбираш деева...земи ни обясни
Прав си, то си е лично виждане 8) Ма аре като сме почнали кажи по-добра двойка за нашия отбор :?: Ми виж в другите тимчета разни кви ги ждробат :idea: "звездата" уж кара, а другия му пробва гумите преди "звездата" да влезе в бокса за смяна, или се цели в бариерите, за да искара сейфти кара :idea: . Аз такива циркове не искам да гледам. Кубица и Кольо са точните хора за баварския тим и доктора кат казва нещо, ше го слушкате :!:

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Окт 2008, 8:13

да бе доктора да не ми е орал на нивата....!!!
за мен добър екип би бил алонсо с кубица!! просто за мен алонсо е човека в кервана с най-голяма амбиция в момента въпреки двете си титли...!!личи му ,че драпа за още!! а на нас ни трябва амбициозен пилот/ и можещ да кара де ,ма той алонсо може/ ,защото тепърва предстоят пред отбора по-високи задачи. ако не другия,по-другият сезон мисля,че вече е време да се борят за титлата!!а тва става само с амбициозен пилот ,а не непостоянен като ник или като кими в момента..... ! примадона кат очерньо примерно не ни трябва ,щото тоя ако го качат на малко по-слаба от най-добрата кола и ше ревне на тати на рамото ...а и не може да развива колата и да помага на инженерите...! ето ти мойто мнение.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Окт 2008, 13:12

Куик Ник за 8 години във F1 нищо особенно не показа освен един пол позишън с Уилиамс. За какво изобщо ги сравнявате с Алонсо незнам :)

А и Ник остана в БМВ щото Алонсо отказа договора им. Иначе и доктора се беше ориентирал правилно...

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 08 Окт 2008, 21:27

SKISA написа:да бе доктора да не ми е орал на нивата....!!!
за мен добър екип би бил алонсо с кубица!! просто за мен алонсо е човека в кервана с най-голяма амбиция в момента въпреки двете си титли...!!личи му ,че драпа за още!! а на нас ни трябва амбициозен пилот/ и можещ да кара де ,ма той алонсо може/ ,защото тепърва предстоят пред отбора по-високи задачи. ако не другия,по-другият сезон мисля,че вече е време да се борят за титлата!!а тва става само с амбициозен пилот ,а не непостоянен като ник или като кими в момента..... ! примадона кат очерньо примерно не ни трябва ,щото тоя ако го качат на малко по-слаба от най-добрата кола и ше ревне на тати на рамото ...а и не може да развива колата и да помага на инженерите...! ето ти мойто мнение.

:yes: подкрепям те 100 ... не 200%.Алонсо е човека за БМВ.

Следваща

Назад към BMW и моторните спортове