Лампа на таблото - Engine
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Лампа на таблото - Engine
Здравейте
Може ли някой да каже дали трябва да свети при даване на контакт тази лампа на таблото на Е39: http://store.picbg.net/pubpic/F5/71/79119c42c945f571.jpg
Проверих на две BMW-та, но въпросната лампа не светеше, ако някой знае нека да сподели дали трябва при контакт да свети
Може ли някой да каже дали трябва да свети при даване на контакт тази лампа на таблото на Е39: http://store.picbg.net/pubpic/F5/71/79119c42c945f571.jpg
Проверих на две BMW-та, но въпросната лампа не светеше, ако някой знае нека да сподели дали трябва при контакт да свети
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
тя и при работещ мотор може да свети
ако е така-една диагностика да и зачистат грешките и тичай спокойно

ако е така-една диагностика да и зачистат грешките и тичай спокойно

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ето обяснението за тази индикация:
Аз също не съм я виждал да свети тази индикация, нито на контакт, нито в движение и по-добре да не ми се налага
Не светва на контакт, защото най вероятно си минава теста успешно и няма за какво да светва

Аз също не съм я виждал да свети тази индикация, нито на контакт, нито в движение и по-добре да не ми се налага

Не светва на контакт, защото най вероятно си минава теста успешно и няма за какво да светва

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Да, прав си, индикирана е със точка, което означава, че трябва да светне на контакт, но аз лично не съм виждал нито на моята, нито на други да светва на контакт.Както казах по-горе, най вероятно теста минава докато е на контакт и доста бързо, за да светне.За останалите индикатори трябва да се стартира двигателя, за да мине теста и за това остават светнати до стартиране.
Не претендирам да съм прав, просто разсъждавам
Не претендирам да съм прав, просто разсъждавам

Би трябвало тази лампа да светне ако колата има проблем по горивната или изпускателната система.
На 4-5 BMW-та съм проверил и на нито едно не светеше при контакт, имаше и дизелови и бензинови.
При Mercedes и Audi дизел тази лампа свети при проблем, а те също имат лампа с реотан.
Мисля си, че и при BMW ако има проблем ще светне тази лампа независимо, че е дизел.
На 4-5 BMW-та съм проверил и на нито едно не светеше при контакт, имаше и дизелови и бензинови.
При Mercedes и Audi дизел тази лампа свети при проблем, а те също имат лампа с реотан.
Мисля си, че и при BMW ако има проблем ще светне тази лампа независимо, че е дизел.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
12 мнения
• Страница 1 от 1