Върнах се .....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Върнах се .....
След продажбата на Е30 /кара я Ати/, мислех да си купя няква малолитражка
, но истината е, че не спрях вися във форума и в крайна сметка не издържах и от днес съм щастлив собственик на Е21/318I.
Колата е доста добро състояние има даже хидравлика. Ще трябва да почерпя... 

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ми ти хубаво ще почерпиш ... ама с доставка става ли ?
ако не е в сервиза заради на Slona бившата кола
DD , значи требва да питаме МОРКОВА дали не са минали на 24х7 работно време
DD
ама АТИ ще се покаже ... или скоро ще ни разкаже некоя историйка както той си знае !

grnka написа:а къде е Ати толкова време??
ако не е в сервиза заради на Slona бившата кола

ама АТИ ще се покаже ... или скоро ще ни разкаже некоя историйка както той си знае !

Ей, слоне, ти ли бе!
Ти ли ми я измъкна под носа?
Нали става въпрос за оназ дето капака на клапаните е боядисан черен, а капачката за масло е жълта.
Обаждам се днес - стария собственик вика - продадена е.
Пребледнех и свет ми се зави, ма кво да права както е казал народа - be quick or stay пешаходец.
Впрочем той сигурно ти е казал човека, имаш да сменяш един тампон отзад в дясно. И може да е от втулките по стабилизиращата щанга, но при спиране като че ли леко вибрираше предницата. Има ли го тоз ефект или ми се е сторило?
Абе колата е люта! И моторчето не ръмжи а пее.
Ама докато умните се наумуват, slona я напазарувал
Със здраве да си я шпориш!
Искрено завиждащ ти: stenly
Нали става въпрос за оназ дето капака на клапаните е боядисан черен, а капачката за масло е жълта.
Обаждам се днес - стария собственик вика - продадена е.
Пребледнех и свет ми се зави, ма кво да права както е казал народа - be quick or stay пешаходец.
Впрочем той сигурно ти е казал човека, имаш да сменяш един тампон отзад в дясно. И може да е от втулките по стабилизиращата щанга, но при спиране като че ли леко вибрираше предницата. Има ли го тоз ефект или ми се е сторило?
Абе колата е люта! И моторчето не ръмжи а пее.
Ама докато умните се наумуват, slona я напазарувал

Със здраве да си я шпориш!
Искрено завиждащ ти: stenly
- Evanko
- младши ентусиаст
-
[quote="stenly"]Ей, слоне, ти ли бе!
Разбирам те брат, аз като го видях
си викам "Това не е истина. Никой от маниаците да не го е купил до сега" Споко имаш едно кръгче от мен.
Това не съм го за белязал, ще го проверя.
]
Разбирам те брат, аз като го видях

Това не съм го за белязал, ще го проверя.

]
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
grnka написа:браво пич!![]()
а къде е Ати толкова време??
ми тук е, но имаше малко премеждия (за тях по-късно), а и трябваше да си изясня някой неща, преди да започна да пиша отново, иначе мърдам още.
Малко ми е тъжно, защото колата вече втора седмица седи пред нас - къде от моя глупост, къде от неправилна интервенция, утре се надявам отново да съм на пистата, пък да видим.
Видях на Слона новата придобивка и искам да ви кажа, че колата е в по-добро състояние от моята вече е30-ска - тоя човек от къде ги намира тези коли не ми е ясно - няма книло на типичните места, мотора е с оригиналната си гарнитура на тиквата, а дори на капака на клапаните няма следа от силикон

и не най-накрая се радвам, че Иванко не си наруши традицията и отново е в БМВ - затова добре дошъл отново

ПС - като ме видите, дори да сте с други коли - свиркайте - винаги съм готов да изпия по едно кафе с ентусиаст (стига да не бързам за работа, тогава можем само да се уговорим за по-късно) - не хапя, само не се плашете от стила ми на каране, иначе не съм такъв човек

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
pAbLo написа:Аз от фен клуб "Хюндай ми дай" мога ли да пия каппи с вас![]()
хммммм, ми имаш ли БМВ?
не?
е, сори, не си ентусиаст.......

накъде без теб, само недей да мажеш на хората очите, защото дори сутрин не пиеш капи;)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Evanko
- младши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1