Как да почистя отвътре фар "АНГЕЛКИ ОЧИ"
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Как да почистя отвътре фар "АНГЕЛКИ ОЧИ"
Колеги, влезнала ми е вода вътре в фара, и след като е изсахнала, има петна. Искам да ги изчистя. Може ли ? Как става, процедурата ? Моля помогнете ? Ако има снимков материял, ще бъда благодарен. Чакам, мнения. Мерси предварително. 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
ivoo написа:Ако фаровете ти са от тайванските , това което мислиш да направиш просто няма да стане.В смисъл че : Ще ги отвориш , но пластмасата от вътрешната страна , пак ще си остане замъглена. Говоря от опит. Виж за Хелата ..........![]()

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Кобеги, някой от вас чистил ли е лупата на фейслифтова Hella?
Щото откакто съм с ксенон разбрах, че трябва да я тръкна с нещо...
Ако да, как става?
Щото откакто съм с ксенон разбрах, че трябва да я тръкна с нещо...
Ако да, как става?
Мойте са Хела преди фейслифта, почистването се състои в разкачане разбира се на всички кабели, след това на винтчетата и когато вече е откачен от купето се разкачат всички пластмасови щипки по ширината му. По спомени са около 6-7 броя. После идва ред на микрофибърната кърпа и препарат за почистване на стъкло, дестилирана вода или кой каквото си прецени, но гарантирано пропусканата светлина е поне 50% повече, отколкото преди операцията
Който не вярва да направи процедурата само на единия фар, да го постави и преди да е свалил другия да ги светне
Разликата е очевАдна
В единия ми фар се установи, че щипките ли, как да го кажа в които се въртят винтчетата от старост на пластмасата се бяха счупили и последва лепене, но сега всичко е ток и жица
Благодарности на колегата Burninparis с който вместо да пием бира на топличко събирахме студ около фаровете, но си заслужаваше!

Който не вярва да направи процедурата само на единия фар, да го постави и преди да е свалил другия да ги светне

В единия ми фар се установи, че щипките ли, как да го кажа в които се въртят винтчетата от старост на пластмасата се бяха счупили и последва лепене, но сега всичко е ток и жица

Благодарности на колегата Burninparis с който вместо да пием бира на топличко събирахме студ около фаровете, но си заслужаваше!
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3