БАТЕ ШОКИРА СВЕТА С 2:2 СРЕЩУ ЮВЕ
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БАТЕ ШОКИРА СВЕТА С 2:2 СРЕЩУ ЮВЕ
хехех иска им се на някой хора да е шок...но лефски си остава най слабо представилия се отбор в ШЛ
А както казах в една заключена тема УЕФА Бате може да ги дебнете за изненади
Дали не налупах Х-са тая вечер 

А както казах в една заключена тема УЕФА Бате може да ги дебнете за изненади

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Новини
-
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ако превърнете темата в спор между Левски и ЦСКА ще я заключа веднага. Такива теми не се толерират. Иначе за Юнайтед, аз го гледах по интернет и на Берба му трябваше точно този мач, за да се отпусне. Добър първи гол, феноменален втори и неповторим извеждащ пас за Роналдо. Но играха срещу доста слаб противник, пожелавам му още в следващия мач да се разпише във Висшата лига
И отново ви призовавам, че колкото и да са замесени ЦСКА, Левски и БАТЕ, то това няма да е темата за кавги и разправи, така че каквато си я направите такава ще стане... 

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Те БАТЕ можеха и да ги треснат ... жалко наистина ... добре щеше да е една единица
Относно сравненията с Левски - излишно е. Биха си ни и играят в Шамппионската лига. Това е.

Относно сравненията с Левски - излишно е. Биха си ни и играят в Шамппионската лига. Това е.

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Бербатката игра наистина добре,само гримаситему малко неми ъресаа
а Бате да добре като цяло за футбола е с такива резултати но доста странно поне за мен юве нищо неигра,вярно доста промени в състава но пък 4ак от бате да се измъкват от срамна загуба,трябва да послушам коментара за ма4а от моя адаш диксата по канал3 

Бате газят ! А Бербо.. просто не е за Юнайтед.. бастунче си е. Вкарва там, ама играта му е повече от отблъскваща. Да видим де, може да заприлича.........
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ми браво на БАТЕ!
Не ми се мисли ако ние бяхме влезли с колко гола щяха да ни бият
Сега примадоните ни ще ревнат с пълен глас - ето колко силен отбор ни отстрани, ето хикс правят на Юве и ще се самоуспокояваме докато догодина не ни прасне и някое отборче от Фарьорските острови.....
Истината е че футбол в България няма от години насам, и благодарение на бандити като Батков, Лупи, Коце Маца, Бай не знам си кой изгониха всички нормални хора от стадионите и даже от пред телевизорите, докато си гласят делаверките и черното тото, хората развиват футбол и всякакви други спортове и ние ще ахкаме кой направил хикс на Юве, кой бил Реал и прочие....
На кой му дреме
Не ми се мисли ако ние бяхме влезли с колко гола щяха да ни бият

Сега примадоните ни ще ревнат с пълен глас - ето колко силен отбор ни отстрани, ето хикс правят на Юве и ще се самоуспокояваме докато догодина не ни прасне и някое отборче от Фарьорските острови.....
Истината е че футбол в България няма от години насам, и благодарение на бандити като Батков, Лупи, Коце Маца, Бай не знам си кой изгониха всички нормални хора от стадионите и даже от пред телевизорите, докато си гласят делаверките и черното тото, хората развиват футбол и всякакви други спортове и ние ще ахкаме кой направил хикс на Юве, кой бил Реал и прочие....
На кой му дреме

F**k them all!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2